ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/12/22

 


Ο Μασκ συνεχίζει να συντρίβει το σύστημα ελεγχόμενης πληροφόρησης και καταστολής του ελεύθερου λόγου αναφέροντας σήμερα πως «ότι βρίσκουμε που αφορά την καταστολή του ελεύθερου λόγου στο twitter, θα αποκαλυφθεί και θα ανακοινωθεί… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper NEW "Everything we find" about the suppression of free speech on Twitter will be released: Elon Musk READ: https://cutt.ly/A0eTrDB 2 QuantumLi...,11" από το Twitter
 
>>Πούτιν: Σχεδόν όλα τα αφρικανικά έθνη λαμβάνουν υποστήριξη από τη Ρωσία μετά την απόσχιση από τα αποικιακά καθεστώτα. Το ρωσικό λίπασμα εξακολουθεί να σταματά στα λιμάνια, παρά το γεγονός ότι η Μόσχα δήλωσε ότι είναι έτοιμη να διανεμηθεί στην Αφρική δωρεάν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India GIF BREAKING NEWS × Putin: Almost all African Nations Receive Support from Russia after Breaking away from Colonial Regimes The President added that Russian fertilizer IS still being stopped at ports despite Moscow saying that it's ready to distribute to Africa for free. Vladimir Putin said the EU should stop talking about Africa and start doing something, after a question from RT about Josep Borrell. Follow India official QuantumLig..."
 
>>Πούτιν και Λουκασένκο απαντούν στις ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ:
Πούτιν: απογοητευτικές οι δηλώσεις της Μέρκελ. Το ζήτημα της εμπιστοσύνης τίθεται. Είναι σχεδόν στο μηδέν, και μετά από αυτές τις δηλώσεις τίθεται το ερώτημα. Πώς να διαπραγματευτούμε; Τι; Είναι δυνατόν και πού είναι οι εγγυήσεις;
Λουκασένκο: Αν [η Μέρκελ και ο Ποροσένκο με τις συμφωνίες του Μινσκ] εξαπάτησαν και προετοιμάστηκαν για πόλεμο, είναι αηδιαστικό. Και το πήραμε στα σοβαρά, αλλά όπως καταλαβαίνετε, κάναμε λάθος. Αποδείχθηκε μικρό. Τόσο ρηχά όσο όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης σήμερα.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ; ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
 
>>Μετά τις πολύ μεγάλες συμφωνίες Κίνας και Σ. Αραβίας (Ζι – Μπιν Σαλμάν) και την κοινή δήλωση για ένα πολύ-πολικό κόσμο, ο Κινέζος πρόεδρος ανακοίνωσε πως υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια με τα κράτη του Κόλπου για τη [[[[δημιουργία συστήματος πληρωμών σε τοπικά νομίσματα]]]] => ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΑΠΟΔΟΛΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India Ditching the Dolar Chinese President: Concerted effort with Gulf nations to create payment system in local currencies AI Arabiya ust In @RT India official 60 QuantumLig.. 5:05 PM"
 
>>Εντωμεταξύ η Κίνα, όπως και η Ινδία, αγνοούν τις αποφάσεις για την ανώτατη τιμή πετρελαίου και αγοράζει Ρωσικό πετρέλαιο με μεγάλες εκπτώσεις… και η Ευρώπη… αυτοκτονεί και χρυσοπληρώνει….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper China Ignores Price Cap And Buys Russian Oil At Deep Discounts Editor OilPrice.com Wed, December 7, 2022 at 6:41 PM 2 min read Follow @insiderpaper 55 QuantumLig.. 1:45 PM"
 
>>Πολύ στενές επαφές Ρωσίας – Ιράν το τελευταίο διάστημα με ανακοίνωση των 2 πλευρών
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σόιγκου συναντά τον αναπληρωτή αρχηγό του επιτελείου του Ιράν Nasirzadeh στη Μόσχα και να συζητούν ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, με τον Ιρανό Υπαρχηγό του Επιτελείου να λέει ότι οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι πολύ σημαντικές. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, στρατιωτική στολή και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic Russian Defense Minister Shoigu meets with Iran's Deputy Chief of Staff Nasirzadeh in Moscow Shoigu and Nasirzadeh discuss international security issues, with Iranian Deputy Chief of Staff saying relations with Russia are very important. Subscribe @IntelRenuhlic"
 
>Το NBC αναφέρει, επικαλούμενο πηγές του, ότι οι Ιρανοί πιλότοι ολοκλήρωσαν εκπαιδευτικά μαθήματα στο Su-35S την άνοιξη και ότι το Ιράν θα αρχίσει να παραλαμβάνει αεροσκάφη το 2023.
>Με αυτές τις εξελίξεις, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε συναγερμό (και το Ισραήλ φυσικά) για την μεγάλης κλίμακας στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Ιράν…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Slava z NBC reports, citing ts sources, that Iranian pilots completed training courses on the Su-35S in the spring and that Iran will start receiving aircraft during 2023. 3 QuantumLig... 9:29 PM"
 
>>Αν τα πράγματα πάνε στραβά, μπορεί να πάνε φρικτά στραβά ανάφερε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ και
φοβάται ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να εξελιχθεί σε στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και ΝΑΤΟ εάν κάτι πάει στραβά, λέει ότι [[[[δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας πλήρης πόλεμος είναι μια πιθανότητα]]]. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, Ο ΣΤΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΜΟΛΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΑΤΟ/ΒΚ/ΚΑΜΠΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΚ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Intel Republic fae/Intel If things go wrong, they can go horribly wrong- ΝΑΤΟ Secretary-General Stoltenberg Stoltenberg fears conflict in Ukraine may develop into military conflict between Moscow and ΝΑΤΟ if something goes wrong, says there is no doubt that a full-fledged war is a possibility. Subscribe @IntelRepublic 36 151 81 2 5 2 6446 6:43PM"
 
>>Ο Πούτιν μετά από την καθόλου τυχαία αναφορά σε αύξηση του κινδύνου χρήσης πυρηνικών, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς τις παραπάνω δηλώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ, σήμερα, έγινε λίγο πιο περιγραφικός για το θέμα χρήσης πυρηνικών…
Συγκεκριμένα προειδοποίησε: «Από την πλευρά μας, εκατοντάδες πύραυλοι θα βρίσκονται στον αέρα. Είναι αδύνατον να τους σταματήσουν. Αλλά θα είναι πύραυλοι αντεπίθεσης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει θα συμβεί εάν [[[η πτώση εχθρικών πυρηνικών κεφαλών]]] σε ρωσικό έδαφος είναι αναπόφευκτη…. Πάλι θα αποτύχουν, καθώς ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, επειδή είναι αδύνατο να σταματήσεις εκατοντάδες πυραύλους. Και αυτό φυσικά είναι αποτρεπτική πράξη. Σοβαρή αποτρεπτική πράξη. Λοιπόν, εάν ο εχθρός θεωρεί πως είναι πιθανό να κάνει χρήση της θεωρίας προληπτικού χτυπήματος, αλλά εμείς δεν πιστεύουμε (στο προληπτικό χτύπημα για εφαρμογή), τότε μας κάνει να σκεφτόμαστε για τις απειλές που δημιουργούνται ως ιδέες για εμάς από στρατιωτικούς τομείς άλλων χωρών… Αυτά. ΟΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ… 
 
 
>>Για τον πρόεδρο Τραμπ φαίνεται πως οι εχθροί του ετοιμάζονται σε μια μεγάλη επίθεση εναντίον του με βραχίονα αυτή την φορά το Υπ. «Δικαιοσύνης», μετά από γνωμοδότηση της «επιτροπής» της 6ης Ιανουαρίου, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις. Απλά ας διαβάσει προσεχτικά τα σχόλια της μαριονέτας Adam Schitt, μέλος της επιτροπής, η οποία θα συζητήσει την Κυριακή την ποινική παραπομπή του προέδρου Τραμπ, μαζί με άλλους 4 συνεργάτες… 
 
 
 
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πιστεύω ότι αν λάβουμε την απόφαση να κάνουμε παραπομπές σε εγκληματικές ενέργειες, ο Ντόναλντ Τραμπ θα βρισκόταν στην κορυφή της λίστας μου...Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία ότι ο πρώην Πρόεδρος ενεπλάκη σε πολλαπλές παραβιάσεις του νόμου...». ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις