Η JAG κατηγορεί τη Nancy Pelosi για προδοσία, συνωμοσία

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών κατέθεσε επίσημες κατηγορίες εναντίον της πρώην προέδρου της Βουλής Νάνσι Πελόζι, η οποία συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ μετά την παρουσία του στο πολυτελές κρατικό συμπόσιο του Μπάιντεν στον "απομιμηση" Λευκο Οικο του Τάιλερ Πέρι στα περίχωρα της Ατλάντα της Τζόρτζια.

Πηγές της JAG είπαν το πρωί του Σαββάτου ότι η Πελόζι έχει κατηγορηθεί για πολλαπλές κατηγορίες προδοσίας και εριστικής συνωμοσίας - συμπτωματικά, ίσως, οι ίδιες κατηγορίες που είπε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να ασκήσει κατά του Oath Keeper Stewart Rhodes. Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο την Παρασκευή καταδίκασε τον Stewart Rhodes για ταραχή συνωμοσία για σχέδιο ανατροπής των εκλογών του 2020 και υποκίνηση βίας στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

«Οι κατηγορίες του JAG εναντίον της Πελόζι είναι συγκεκριμένες και ανεξάρτητα από την παράνομη δίωξη αθώων ανθρώπων που επισκέφθηκαν το Καπιτώλιο από το καθεστώς. Δεν υπήρξε εξέγερση, ούτε απόπειρα πραξικοπήματος. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης στοχεύει ανθρώπους επειδή υποστηρίζουν τον Τραμπ. Καταδιώκουμε νόμιμους εγκληματίες, όπως η Πελόζι», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι η Νάνσι Πελόζι μεταφέρθηκε στο Γκουαντάναμο λίγες ώρες αφότου οι Ειδικές Δυνάμεις την συνέλαβαν κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον. Η Πελόζι, είπε, δεν πρόβαλε καμία αντίσταση επειδη ηταν πολυ ζαλισμενη απο το ποτο όταν οι Ειδικές Δυνάμεις την τράβηξαν από τη θέση του συνοδηγού μιας Mercedes AMG SL 63. Εξέφρασε ανησυχία για την κατάσταση του αυτοκινήτου της και αδιαφορία για την κατάσταση της. Ο οδηγός της πέθανε από πρόσκρουση όταν το κεφάλι του συγκρουστηκε με το παρμπρίζ. Ο αερόσακος της Πελόζι ενεργοποιήθηκε. του οδηγού για καποιο λογο δεν ανοιξε.

«Μόλις το αγόρασα», είχε πει η Πελόζι στις Ειδικές Δυνάμεις. «Φρόντισέ το για μένα».

Πριν τη μεταφέρουν στο GITMO, οι Ειδικές Δυνάμεις οδήγησαν την Πελόζι σε ένα «ασφαλές σπίτι» για να ξεμεθυσει. Το BAC της ήταν 0,47%, μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή κατάσταση με κίνδυνο κώματος ή αναπνευστικής ανακοπής. Μετά από λίγο, σε μια κάπως νηφάλια Πελόζι δόθηκε ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομά της —υπογεγραμμένο τόσο από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ όσο και από τον Αντιναύαρχο Ντάρσε Ε. Κράνταλ— και της είπαν ότι θα οδηγηθεί στο GITMO για να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Η ημερομηνία του δικαστηρίου πιθανότατα θα καθοριστεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ανέφεραν πηγές.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις