ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...!!!


Σε μία εκδικητική πράξη κατά των ανεμβολίαστων ηλικιωμένων προχωράει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού σύμφωνα με το νομοσχέδιο Υγείας που τέθηκε σε διαβούλευση το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στους άνω των 60 ετών που δεν είχαν εμβολιαστεί, θα επιστραφεί μόνο σε αυτούς
που τελικά εμβολιάστηκαν ή εξαιρέθηκαν επίσημα από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για λόγους υγείας!

Όπως αναφέρει το άρθρο 58 ανακαλούνται αναδρομικώς και αυτοδικαίως από την αρμόδια αρχή τα διοικητικά πρόστιμα μετά των αναλογούντων τόκων εκπρόθεσμης καταβολής, που έως την έναρξη ισχύος της παρούσας επιβλήθηκαν σε φυσικά πρόσωπα υπό την προϋπόθεση:

α) είτε να εμβολιάστηκαν με δεύτερη δόση εμβολίου ή με μία δόση μονοδοσικού εμβολίου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες έως και την 31η.12.2022,

β) είτε να εξαιρέθηκαν από την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19.

Το επιστρεπτέο διοικητικό πρόστιμο μετά των αναλογούντων τόκων εκπρόθεσμης καταβολής τυγχάνει ακατάσχετο και δεν υπόκειται σε κανένα συμψηφισμό κατά την επιστροφή του ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.».

Σκοπός της προτεινόμενης διάταξης είναι η ανάκληση των προστίμων που επιβλήθηκαν στον ανεμβολίαστο πληθυσμό άνω των 60 ετών, που πλέον είτε εμβολιάστηκαν είτε εξαιρούνται από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έως το τέλος του τρέχοντος έτους και η επιστροφή των τυχόν εισπραχθέντων ποσών.

Και αυτό, διότι ο σκοπός του νομοθέτη δια της επιβολής των προστίμων αυτών ήταν η προστασία της ατομικής και της δημόσιας υγείας, η οποία επιτυγχάνεται με τον εμβολιασμό των άνω πολιτών έστω και την ύστατη στιγμή.

Παράλληλα με το νομοσχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση παρατεινονται ανευ λογου και ουσιας τα rapid-test στους ανεμβολιαστους εως τα τελη Μαρτίου σε μία άλλη ακατανόητη ενέργεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 😏3418/2005 ΚΑΜΊΑ ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΥΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑ!!!

    ΠΡΟΔΗΛΩΣ... ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ...!!!🤔


    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού κάθονται και πληρώνουν τους φόρους.......κάποια ηλικιωμένη που ξέρω μου είπε ότι μετά απ αυτό δεν πρόκειται να ξαναπληρώσει άλλο φόρο στη ζωή της. Ας πάρουν τους φόρους που τους χρωστάω απ τον Άγιο Πέτρο μου είπε. Μακάρι να το έκαναν αυτό όλοι οι ηλικιωμένοι και μη. Έτσι κι αλλιώς απ ότι φαίνεται το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα μετράει μήνες. Οπότε νομίζω ότι είναι πολύ πιο λογικό να μετατρέψει κανείς ότι χρήματα του περισσεύουν σε χρυσό και ασήμι (τα οποία θα τον σώσουν στην πείνα που έρχεται) παρά να τα πετάει στο απύθμενο βαρέλι που λέγεται ΑΑΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι εγκληματολόγοι και οι ψυχίατροι απ΄ ότι φαίνεται απουσιάζουν.
    Αλλά καθώς αδειοδοτημένοι που είναι όλοι τους της γνωστής Ιδιωτικής εγκληματικής επιχείρησης (όπως US inc.) και συνεπώς υπάλληλοί της θα ΄λεγε κάποιος/α, ποιά η διαφορά;
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ....... και το ξέρουν .
    "HE WHO WILL BE DECEIVED, LET HIM BE DECEIVED".
    (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ)
    Eίναι η Ρωμαική ρήσις, πάνω στην οποία στηρίχτηκε ολόκληρο το πειρατικό μαφιόζικο οικοδόμημα του Δικαίου της Θαλάσσης, το οποίο καθιστά τους λαούς ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, μιας και η ευθύνη για κάθε εξαπάτηση ανήκει στον εξαπατημένο. Μ΄άλλα λόγια, η νομιμοποίησις του εγκλήματος.
    Το βίντεο που ακολουθεί, είναι μιά καλή αρχή για να ξαναποκτήσουμε την αυτοκυριαρχία μας που μας την διέρρηξαν υπογείως χωρίς να το πάρουμε είδηση και σήμερα σέρνουν τα παιδιά μας στα σφαγεία.

    https://ugetube.com/watch/ucc-maritime-admiralty-law-dead-in-the-water_z62ipgjAzTRLum8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις