Ξεκινά ο στρατιωτικός εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ

  

Μια σύγκρουση μεταξύ Λευκών Καπέλων και μελών

των ενόπλων δυνάμεων πιστά στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Δευτέρας νότια του Κολοράντο Σπρινγκς, κατά μήκος του Interstate 25, όπου οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τη διοίκηση του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ σχεδίαζαν να παγιδεύσουν ένα 18τροχο που ήταν ύποπτο ότι κρατούσε άλλη μια αποστολή πυροβόλων όπλων με προορισμό την εφορία(IRS).

Οι πληροφορίες, ανέφεραν πηγές έδειξαν ότι το φορτηγό θα ήταν γεμάτο με κιβώτια με όπλα, τουφέκια και πυρομαχικά. Η πηγή δεν διευκρίνισε από πού απέκτησε τις πληροφορίες του ο στρατηγός Μπέργκερ, αλλά είπε ότι «φαινόταν αρκετά αξιόπιστο για να ενεργήσει».

Ο στρατηγός Berger «ενεργοποίησε» μια διμοιρία Marine Recon —περίπου 25 άνδρες— για να αναχαιτίσει το φορτηγό και να αρπάξει τα πυρομαχικά που βρέθηκαν μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πεζοναύτες είχαν τη μάρκα και το μοντέλο, καθώς και τους αριθμούς πινακίδων και την προβλεπόμενη διαδρομή. Ο στρατηγός Μπέργκερ είχε εξετάσει εξονυχιστικά την αναμενόμενη διαδρομή διέλευσης του οχήματος και αποφάσισε ότι οι Πεζοναύτες, οδηγώντας πολιτικά SUV, έπρεπε να του κάνουν ενέδρα από μπροστά και πίσω.

Μέχρι τις 11:30 μ.μ. Οι Πεζοναύτες είχαν στρώσει την παγίδα τους: Τρία SUV θα εμφανιζονταν μπροστά από το τρέιλερ, ενώ τα άλλα δύο, κρυμμένα σε μια πυκνή δασώδη περιοχη, θα έβγαιναν στο πίσω μέρος, παγιδεύοντας ουσιαστικά το φορτηγό.

Στη 1:00 π.μ., οι Πεζοναύτες, εξοπλισμένοι με θερμική οπτική και, σύμφωνα με την πηγή μας, «σύγχρονη τεχνολογία που δεν είναι γνωστή στο κοινό», εντόπισαν τον στοχο να ταξιδεύει προς το μέρος τους. Είχε μόνο δύο επιβαίνοντες, και οι δύο φαινόταν να είναι πολίτες. Οι πεζοναύτες έστριψαν στο διακρατικό δρομο, μπλοκαροντας το φορτηγό ανάμεσα στο μπροστινό και το πίσω κομματι. Έξι πεζοναύτες αποβιβάστηκαν με τραβηγμένα όπλα, πλησίασαν την καμπίνα και διέταξαν τους επιβαίνοντες να βγουν με τα χέρια σηκωμένα. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης συμμορφώθηκαν και φάνηκαν σοκαρισμένοι, είπε η πηγή μας. Στη συνέχεια, οι πεζοναύτες εξέτασαν το δηλωτικό, το οποίο δεν έκανε καμία αναφορά σε όπλα. Αντίθετα, κατέγραψε το φορτίο ως 250 θήκες μάσκες N-95.

Όταν ο πεζοναύτης που ήταν υπεύθυνος για την επιχείρηση, ένας ανθυπολοχαγός, ζήτησε το κλειδί στο λουκέτο που ασφαλίζει τις πόρτες του ρυμουλκούμενου, ο οδηγός ανασήκωσε τους ώμους του και είπε ότι μόνο ο παραλήπτης του φορτίου είχε ένα κλειδί. Η πηγή μας είπε ότι οι πεζοναύτες δεν μπήκαν στον κόπο να ψαξουν για ένα αλλο κλειδί επειδή είχαν φέρει κοπτήρες μπουλονιών, τους οποίους χρησιμοποίησαν για να σπασουν την κλειδαριά.

Μόλις δύο πεζοναύτες άνοιξαν τις πόρτες, μια φάλαγγα βάναυσων πυροβολισμών ξέσπασε μέσα από το τρέιλερ. Έξι ένστολοι στρατιώτες, τρεις καθιστοι και τρεις όρθιοι, εξαπέλυσαν στους Πεζοναύτες μια βροχη απο σφαιρες. Ένας πεζοναύτης χτυπήθηκε τρεις φορές, δύο φορές στο στήθος, μία στο λαιμό και πέθανε σχεδόν ακαριαία. Ένας άλλος πεζοναύτης χτυπηθηκε στον ώμο και το πρόσωπό του και αιμορραγούσε έντονα καθώς ένας από τους συναδερφούς του, που επίσης πυροβόλησε, τον τράβηξε από τη γραμμή του πυρός, ενώ οι άλλοι πεζοναύτες έκαναν αμυνα πίσω από τα οχήματά τους και απάντησαν, αδειάζοντας αρκετούς γεμιστήρες στο φορτηγό και οι προδότες στρατιώτες ηταν μέσα.

Οι πεζοναύτες αξιολόγησαν την κατάστασή τους: Ένας άνδρας νεκρός, ένας σχεδόν ετοιμοθάνατος, μερικές επιφανειακές πληγές, κατεστραμμένα αλλά οδηγήσιμα οχήματα και έξι νεκροί στρατιώτες του αμερικανικού στρατού που είχαν προσπαθήσει να στήσουν ενέδρα στην ενέδρα τους. Οι πεζοναύτες συνέλαβαν τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, οι οποίοι «εβρεξαν τα παντελόνια τους» και οδήγησαν το φορτηγό, το οποίο δεν είχε κανένα φορτίο.

«Πρόκειται για μια μεγάλη κλιμάκωση», είπε η πηγή μας, «και μια τραγωδία. Δεν μιλάμε για μια μάχη μεταξύ Λευκών Καπέλων και διεφθαρμένων ομοσπονδιών. Αυτό είναι στρατιωτικοι σε στρατιωτικους. Ο στρατηγός Μπέργκερ είναι λυπημένος για όλο αυτό».

Τα διακριτικά στις στολές των πεσόντων στρατιωτών έδειχναν ότι ανήκαν στην 4η Μεραρχία Πεζικού, έξω από το Φορτ Κάρσον του Κολοράντο.

«Προφανώς υπήρξε διαρροή και παρασυρθηκαμε άσχημα. Ο στρατηγός Μπέργκερ θα φτάσει στο τερμα γι αυτο το γεγονος», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις