ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 08/12/22


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ο δημιουργικός διευθυντής πίσω από τις αποκρουστικές παιδικές διαφημίσεις της Balenciaga ανατέθηκε από τον Ζελένσκι να βοηθήσει τους εκτοπισμένους στην Ουκρανία… ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ….
 
>> Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Μάο Νινγκ προειδοποίησε πως η πώληση όπλων από την Ουάσιγκτον στην Ταϊβάν αποτελεί [[[[σοβαρή παραβίαση]]]] των σινο-αμερικανικών συμφωνιών, απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στα στενά της Ταϊβάν και καλεί τις ΗΠΑ να επιστρέψουν στη συμμόρφωση με την αρχή της «μίας Κίνας» και να εγκαταλείψουν την πρακτική της χρήσης του ζητήματος της Ταϊβάν για να αποτρέψουν το Πεκίνο.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Intel Republic Washington's sale of weapons to Taiwan is serious violation of the Sino-American agreements, threatens peace and stabty in Taiwan Strait We call on US to return to compliance with the "one China" principle and abandon the practice of using the Taiwan issue to deter Beijing China's Foreign Ministery Spokeswoman Mao Ning. 236 Subscribe @IntelRepublic 29 12 6 9625 edited 10:47AM"
 
>> Βόμβα μεγατόνων από την Μέρκελ, η οποία σε συνέντευξή της στην Die Zeit, παραδέχτηκε ότι η ειρηνευτική συμφωνία Κιέβου-Ντονμπάς Μινσκ δημιουργήθηκε για να δώσει στην Ουκρανία ΧΡΟΝΟ να προετοιμαστεί για μια στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία! Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Ζαχάροβα σχολίασε πως αυτή η ομολογία μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως στοιχεία για τα στρατιωτικά Δικαστήρια που ετοιμάζει και η Μόσχα!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic IntelRep wwuakd.mm Former German Chancellor Angela Mer Merkel, in an interview with Die Zeit, admitted that the Kiev-Donbass onbas Minsk peace agreement was created to give Ukraine TIME to prepare for a military confrontation with Russia; this may well be used for proceedings within a tribunal Russian Foreign Ministry spokeswoman Zakharova. Subscribe @IntelRepublic PM"
 
>>Ο πρόεδρος Ζι βρίσκεται στην Σ. Αραβία που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο όλη η βασιλική οικογένεια, σε αντίθεση με τον Μπάιντεν που τον περίμενε ένα μέλος της οικογένειας… Η διαφορά στην αντιμετώπιση ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from F RT News 00:18 AIR CHINA 中國場 Royal Family of Saudi Arabia Greets China's Xi Jinping in Riyadh Xi was greeted with a handshake and a flyover display of the colors of the Chinese flag. Subscribe to RT 89 QuantumLig...,"
 
>Οι ΗΠΑ του Μπάιντεν προειδοποίησε για την επίσκεψη του Σι στη Σαουδική Αραβία λέγοντας πως η προσπάθεια της Κίνας να εξαπλώσει επιρροή παγκοσμίως «δεν ευνοεί» τη διεθνή τάξη… του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper ALERT-US warning on Xi visit to Saudi Arabia: China's attempt to spread influence worldwide is "not conducive" to international order REA:tpne infunce-midest-xvtiarabia/ 56 QuantumLig.. 7:22PM"
 
>Μέχρι στιγμής ο Κινέζος πρόεδρος και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης. Ο Σαουδάραβας μονάρχης, είπε, δέχθηκε τον Κινέζο ηγέτη παρουσία του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ. Κατά τη συνάντηση υπογράφηκαν πολλά μνημόνια συμφωνίας, μεταξύ των οποίων «στον τομέα της ενέργειας υδρογόνου», «προώθηση άμεσων επενδύσεων», «για τη συνεργασία στον τομέα της εκμάθησης κινεζικής γλώσσας» και «στον δικαστικό τομέα».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
Η Κίνα είναι έτοιμη να ενισχύσει τον συντονισμό με τη Σαουδική Αραβία για την ενέργεια, να αυξήσει την κλίμακα του εμπορίου πετρελαίου και να εφαρμόσει έργα μεγάλης κλίμακας στον ενεργειακό τομέα, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ σε συνάντηση με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. 
 
>>Ο Πούτιν έκανε μια πολύ σημαντική δήλωση μιλώντας στο Συμβούλιο για την Κοινωνία των Πολιτών και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που αναφέρει την πιθανότητα «χρήσης» πυρηνικών : Η απειλή του πυρηνικού πολέμου αυξάνεται, η Ρωσία δεν πρόκειται να είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News 00:22 Threat Of Nuclear War Growing, Russia Not Going Το Be The First Το Use These Weapons President Putin Speaking to the Council for Civil Society and Human Rights the president addressed the threat of nuclear war. Subscribe to RT 86 QuantumLig.. 7:24PM"
 
>>Πολλές προσπάθειες πραξικοπήματος από περίεργες δυνάμεις. Ένα σημειώθηκε στο Περού, όπου ο αριστερός κομουνιστής Καστίγιο θέλησε να στήσει ένα πραξικόπημα, αλλά «έφαγε πόρτα» από τον Στρατό του Περού, ο οποίος σε ανακοίνωση ανέφερε πως δεν θα συμμορφωθεί με την απόφαση του Καστίγιο για διάλυση του Κογκρέσου και δήλωσε πίστη και σεβασμό στο Σύνταγμα. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει για πολλές προσπάθειες πραξικοπήματος (Κίνα, Καζακστάν, Μάλι κτλ) αλλά χθες μάθαμε και για το «Πλαξικόπημα» και όχι πραξικόπημα, όπου «Πλαξικόπημα» η λέξη που δηλώνει πραξικόπημα της.. πλάκας!!! 42 νοματαίοι ετοίμαζαν πλαξικόπημα στην.. Γερμανία και θα έκαναν έφοδο στο γερμανικό κοινοβούλιο!!! Μάλιστα μέσα στο σχέδιο είναι και η Ρωσία, καθώς βρέθηκε μια Ρωσίδα, σύζυγος ενός συλληφθέντα… Φυσικά, στο πλαξικόπημα συμμετείχαν και οπαδοί των Q- ANON, αναφέρουν φυσικά τα ΜΜΕ[ξαπάτησης]… μα φυσικά.. ποιοι είναι οι «κακοί» του κόσμου; Ρώσοι και Πατριωτικό κίνημα των ΗΠΑ ΜΑGA… τώρα τι σχέση έχει το MAGA κίνημα με την Γερμανία…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο από το Twitter
 
Ο Μεντβέντεφ χωρίς περιστροφές σχολίασε πως το πλαξικόπημα το έκανε ο Σολτζ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Ο Q The Storm Rider σχολιάζει για αυτό το θέμα με τις εξής πληροφορίες: 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΝΤΑΒΟΣ.[ ΒΚ] Ε.Ε. > Δημιούργησαν μια προβοκάτσια στη Γερμανία και κατηγόρησαν τους Q-Αnon και την ακροδεξιά.
(Αυτό η προβοκάτσια έχει σας σκοπό να φέρει ΝΕΟΥΣ νόμους για να καταπνίξουν την ελευθερία του λόγου μέσω νόμων για τη ρητορική μίσους και νόμους περί παραπληροφόρησης που θα αυξηθούν. Και αυτοί οι νόμοι θα συνδεθούν με την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών.)
Η αλήθεια είναι ότι το Βαθύ Κράτος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΣ. Την επόμενη εκστρατεία Εμβ0λίων. Και την προσπάθεια να κλέψει σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο από τους Γερμανούς πολίτες μέσω του πληθωρισμού του φυσικού αερίου. Κατάρρευση ακινήτων, καταστροφή μικρών επιχειρήσεων, σχέδιο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μέσω γερμανικών απατών με κρυπτονομίσματα που συνδέονται με τους ΕΛΙΤ και ΟΗΕ...,...... >Οι αγρότες που αποκλείονται από την καλλιέργεια τροφίμων συνδέονται με την αντζέντα του Μπιλ Γκειτς, Οικ. Φόρουμ, ΝΤΑΒΟΣ για τον έλεγχο των τροφίμων και των Ψηφιακών διαβατηρίων που συνδέονται με τράπεζες του [ ΒΚ] και το ψηφιακό νόμισμα.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ULTRA Pepe Lives Matter Lives Matter) 03:02 (Pepe DEVELOPING STORY HOSTS QANON CONSPIRACY THEORIST TMAR-A-LAGO NEWSLIVE If you thought the mainstream media seemed extremely upset that Trump hosted "Qanon conspiracy theorists" now just wait until they find out Donald Trump is plus. https://youtu.be/KqV43U5L6jA 064 64 QuantumLi..., QuantumLight1111 Πλάκα έχει η αναφορά των ΜΜΕ[ξαπάτησης] σε "αμφιλεγόμενα' άτομα που συναντά o Τραμπ... Αντί να μιλάμε για αμφιλεγόμενα ΜΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! 137 QuantumLi... 11:06AM" από το Twitter
 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ L0CKST3P < ANTZENTA 30.
Έλεγχος του κόσμου από τους παγκοσμιοποιητές. Σας είχα προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό η Γερμανία έμπαινε στο ΧΑΟΣ και κατέρρεε.
Μετά Στρατιωτική Παρέμβαση<
NCSWIC
>> Στο ABC news μίλησαν για την εκδήλωση που οργάνωσε ο πρόεδρος Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο με καλεσμένους αμφιλεγόμενους ακροδεξιούς που πιστεύουν στο κίνημα Q…
Πλάκα έχει η αναφορά των ΜΜΕ[ξαπάτησης] σε "αμφιλεγόμενα" άτομα που συναντά ο Τραμπ... Αντί να μιλάμε για αμφιλεγόμενα ΜΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ… ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις