ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ GAVIN NEWSOM

 

Ο ντροπιασμένος κυβερνήτης της Καλιφόρνια Gavin Newsom

άφησε το κελί του Camp Delta στις 6:30 π.μ. και οδηγήθηκε σε αγχόνη που είχε στηθεί στη νότια γωνία της βάσης, κοντά στο Leeward Point Field, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο υπό τον έλεγχο των «White Hats» (Λευκα καπελα) και το τελικό σημείο για τους "Deep Staters". με σκοπο να συναντησει τον Δημιουργο.

Ντυμένος με μια φόρμα κρατουμένων και πολύ μεγαλες χειροπεδες για τα πόδια του, ο Νιούσομ κοιταξε απειλητικά τόσο τον υποναύαρχο Darse E. Crandall όσο και την αντιπροσωπεία των στρατιωτικών που στεκόταν συγκεντρωμένη σε ημικύκλιο μπροστά από το συγκεκριμενο μηχάνημα. Ένας γνωστος Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης και ένας άλλος εξέχων, συντηρητικός πολιτικός ήταν επίσης παρόντες  και ζητήθηκε από την ιστοσελιδα να αποκρύψει την ταυτότητά τους.

Καθώς η φρουρά του κυβερνητη του Newsom τον συνόδευε στη βάση της αγχόνης, ένα μέλος του Σώματος Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ στάθηκε στην κορυφή της εξέδρας εκτελώντας έναν τελικό έλεγχο δομικής ακεραιότητας στο πλαίσιο και στην περιστρεφόμενη πόρτα του δαπέδου που θα στεκόταν σύντομα ο Newsom. Ικανοποιημένος ότι η αγχόνη ήταν σε κατάσταση λειτουργίας, έφυγε από την πλατφόρμα και τον αντικατέστησε ο ανώνυμος στρατιώτης που ήταν υπεύθυνος για την διαδικασια και περασε το κεφάλι του Νιούσομ στη θηλιά και θα πατουσε το κουμπί ενεργοποιησης της καταπακτης μέχρι να του σπάσει ο λαιμός του

Χωρίς δισταγμό ή προτροπή από τον φρουρό του, ο Νιούσομ ανέβηκε τα σκαλιά και μετά έμεινε ακίνητος καθώς η πλεγμένη θηλιά σφίχτηκε γύρω από το λαιμό του.

Ο υποναύαρχος Crandall μίλησε: «Gavin Newsom, καταδικάστηκες σε απαγχονισμό, έχοντας καταδικαστεί για προδοσία και ιδιαιτερως σοβαρα εγκλήματα κατά των παιδιών, από μια στρατιωτική επιτροπή. Όπως συνηθίζεται, εχετε καποια τελευταια επιθυμια ή σας ενδιαφέρει να πείτε κάποια τελευταία λέξη;»

«Ναι, είστε όλοι πιόνια εδώ, συμπεριλαμβανομένου και εσένα, Κράνταλ. Τρέφεστε με την πεποίθηση ότι διορθώνετε τα λάθη, ότι βρίσκεστε σε κάποιο είδος εξουσίας που σας επιτρέπει να εχετε την εξουσία να κρίνετε τι είναι μαύρο και τι είναι άσπρο. Ξέρεις με τι τρέφομαι; Τρέφομαι με φόβο και ευχαρίστηση. Με επέλεξαν να κυβερνήσω. Λέτε ότι βλασφημώ, αλλά αυτό που έκανα, το έκανα γιατί μπορώ και γιατί είναι ωραία. Νομίζεις ότι με σκοτώνεις σήμερα, αλλά είναι μια ψευδαίσθηση», φωναξε ο Newsom.

«Είναι πολύ αργά για δακρυα», ειπε ο υποναύαρχος Κράνταλ.

«Κανε αυτο που πρεπει Κράνταλ»,  ειπε ο Νιούσομ και τα αγγλικά του απο το φοβο εγιναν εναν μειγμα γλωσσων. Η γλώσσα του τρεμούλιαζε μέσα και έξω από το στόμα του. «Vermes et vermiculi comedent animam tuam», είπε ο Newsom στα Λατινικά. Η φράση, χαλαρά μεταφρασμένη στα αγγλικά, σημαίνει «τα σκουλήκια θα φάνε την ψυχή σου».

«Θα έπρεπε να ξέρουμε ότι είναι τελειως τρελός», είπε ένας από τους πολιτικούς που ήταν παρόντες.

Ο υποναύαρχος Κράνταλ έδωσε εντολή στον στρατιώτη στην κορυφή της πλατφόρμας να πατήσει το κουμπί και μια στιγμή αργότερα το άψυχο σώμα του Νιούσομ κρεμάστηκε από το σχοινί. Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού νομιζε οτι ένιωσε έναν παλμό και έβαλε ένα στηθοσκόπιο πάνω από το στήθος του Newsom.

«Έφυγε», είπε ο γιατρός και διαπίστωσε τον θάνατο του Νιούσομ στις 7:35 π.μ. (EST)

Το πτώμα του Newsom σφραγίστηκε σε μια σακούλα πολυουρεθάνης και μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΝΑ ΜΩΡΕ ΕΝΑ!ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝΕ.ΔΕΝ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΓΑΙ ΧΟΝΤΡΟΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ.ΠΙΣΤΗ! ΣΤΟΝ ΘΕΟ! ΚΙΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΑΠΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΑ ΚΛΩΝΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΞ ΝΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΝΙΟΥΣΑΜ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ Σ.Ν.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο "ΓΚΑΒΙΝ".
    ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ,;ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ-ΣΤΡΙΓΚΟΊ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΙ Η "ΟΥΡΣΟΥΛΑ" ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΙ Ο "ΣΒΑΜΠ" ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΊΣΘΗΣΗ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ.

    ΟΤΑΝ "ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΛΑΤΙΝΙΚΆ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΜΙΛΗΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ.

    ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ;
    ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΖΕΥΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΟΥΛ ΓΛΩΣΣΑ.ΟΛΟ ΣΣΣΣΣΣΣ,ΦΣΣΣΣΣΣ,ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΜΟΥΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑΡΑ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΕΞΩ ΗΤΑΝ.
    ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΔΡΑΚΟΓΛΩΣΣΑ,ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΥ ΈΜΑΘΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ....

    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΡΕΜΆΛΕΣ.
    ΤΗΝ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΎΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ 100% ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΉΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΑΡΑ;

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΕΕΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΛΗ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ" ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ.

    ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΚΑΘΟΤΙ ΤΑ ΒΌΛΕΥΕ ΩΣ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΦΟΛΊΔΑ ΑΛΛΑ,ΦΕΥ!!!

    ΤΕMPUS FUGIT...

    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις