ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ

 

Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας, στρατιωτικός και ειδικός

στη Μέση Ανατολή, Semyon Bagdasarov, μίλησε στην ρωσική τηλεόραση και σας δινουμε το κλιμα που επικρατει στο εσωτερικό της χώρας αυτή την στιγμή!

Ο έμπειρος αναλυτής θεωρεί ότι ένας θερμός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έχει γίνει αναπόφευκτος: «Αυτό ήταν, ο πόλεμος έρχεται», είπε στο πρόγραμμα Full Contact  στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταρ και παρουσιαστή του talk show, Vladimir Solovyov.

«Ο πόλεμος δεν μπορεί πλέον να αποφευχθεί, είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει», συνόψισε ο ειδικός και συνέχισε: «Η Ουκρανία έχει ήδη τοποθετήσει τα στρατεύματά της για επίθεση. Το πυραυλικό πυροβολικό που ανέπτυξε το Κίεβο στο Donbass απειλεί επίσης τις ρωσικές περιοχές που συνορεύουν με το Donbass, συμπεριλαμβανομένης της μητρόπολης του Rostov-on-Don».

Ο Bagdasarov είναι πεπεισμένος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί το Donbass. Σε περίπτωση επίθεσης από ουκρανικά στρατεύματα, η Ρωσία θα πρέπει να παράσχει στρατιωτική υποστήριξη στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ (μη αναγνωρισμένες διεθνώς) και να εισαγάγει τακτικές σχηματισμού στρατευμάτων στο έδαφός τους για να τις προστατεύει. Κατά την άποψή του, τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούν οι Ρώσι για πολεμικές αποστολές: «Η ζωή και η ασφάλεια τεσσάρων εκατομμυρίων ανθρώπων εξαρτώνται από μια γρήγορη απάντηση από την Ρωσία», τόνισε ο Bagdasarov.

ΠΗΓΗ RT: Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Bagdasarov: “Αυτό ήταν. Ο πόλεμος θα ξεκινήσει σύντομα”

Ο ειδικός στη Μέση Ανατολή ζήτησε να αναγνωριστεί άμεσα η ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ και, εάν χρειαστεί, να συμπεριληφθούν στον κρατικό σύνδεσμο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σε αυτή την περίπτωση, τακτικές ρωσικές μονάδες θα μπορούσαν να σταθμεύσουν στο Donbass ως προληπτικό μέτρο. Σύμφωνα με τον ειδικό, αυτός είναι ο τελευταίος δυνατός τρόπος για να αποτραπεί η Ουκρανία από το να επιχειρήσει στρατιωτική υποταγή των αποσχισμένων εδαφών.

Ο Bagdasarov ζήτησε επίσης από τη Δούμα (το κοινοβούλιο της Ρωσίας) να ποινικοποιήσει το εμπόριο με την Ουκρανία. Κατά τη γνώμη του, θα πρέπει επίσης να αποτραπούν οι μεταφορές χρημάτων από τα 3,5 εκατομμύρια Ουκρανούς που εργάζονται στην Ρωσία προς τη χώρα καταγωγής τους.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Παρ ολα τα στοιχεια που δειχνουν πολεμο εγω κραττω τις επιφυλαξεις μου και πιστευω οτι ο πολεμος ειναι κοντα αλλα οχι αυτη τη στιγμη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο πουτιν δε υα παει εκει που τον περιμενουν.Αλλιως δε θα ταν ηγετης τοσα χρονια αν ηταν προβλεψιμος.Αν συμβει κατι στην ουκρανια πιθανον να ειναι προβοκατσια των δυτικων....του στυλ αφου δε μπαινει η ρωσια θα μπουμε εμεις στην ουκρανια γιατι βσρεθηκαμε να περιμενουμε...μας εχουν καλεσει και αλλου για παραστασεις....το μεροκαματο να βγαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Πιστεύω πρώτα θα γίνουν τα γεγονότα με εμάς και την Τουρκία ώστε να κλείσουν τα στενά και να χτυπήσουν το Ιράν και μετά η Ουκρανία.

      Διαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πούτιν θα απαντήσει στα Νεοταξικα σκουπίδια όπως τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλός σκακιστής ο Πούτιν, σε αυτό συμφωνούν κι οι αντίπαλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κοντος επρεπε να τους τελειωσει οταν ηταν απροετοιμαστοι το 2014 και να προελασει μεχρι την τιρασπολ και το ισμαηλ. Τωρα θα περιμενουν οι δυτικοι την φυσιολογικη ηλικιακη φθορα του κοντου και παραλληλα θα ενισχυουν τους Ουκους. Οταν νιωσουν ετοιμοι και απο θεση ισχυος θα την κατσουν στους ρωσσους στα σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις