Πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ συντρίβει αεροπλάνο πανω σε αεροπλανοφορο μετα απο παρενεργεια του εμβολιου

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της ψευτικης πανδημιας η ιστοσελιδα έχει γράψει

για περιστατικά εμβολιασμένων πιλότων που είτε αρρωσταίνουν είτε έπεσαν νεκροί στη μέση της πτήσης, καταστροφικά γεγονότα που θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους πιλότους αλλά και τα εκατομμύρια των επιβατών που εμπιστεύονται την ασφάλειά τους στις αεροπορικές εταιρείες. Αυτό το ζήτημα επισκιάστηκε από την FAA σε θέματα που αφορούν πιλότους της πολιτικης αεροποριας και ταυτοχρονα και απο το Υπουργείο Άμυνας γιατι εχει ταλαιπωρήσει την αεροπορία, την εμπορική κυκλοφορία και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Το πιο πρόσφατο ατύχημα με το εμβόλιο αφορούσε τον πιλότο ενός F-35C, ενός αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων 5ης γενιάς, στο USS Vinson, ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο που περιπολούσε στη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Ο πιλότος, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί και η ιστοσελιδα κλήθηκε να μην αποκαλύψει, συνέβη το αδιανόητο:το αεροπλάνο του δεν πηρε τη σωστη κλιση ολισθησης και χτύπησε στο κατάστρωμα χωρίς να πιάσει κανένα από τα τρία «σύρματα». που υπάρχουν για να σταματήσουν γρήγορα την ορμή προς τα εμπρός και να σταματήσουν το πλαίσιο του αεροσκάφους σε μια ξαφνική κι αποτομη στάση. Ο πιλότος εκτινάχθηκε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν το F-35C αναπηδήσει  και πέσει στη θαλασσα.
Αυτα έχουν αναφερθεί δημόσια.

Το Υπουργείο Άμυνας, υπό τη διεύθυνση του Sec. της Άμυνας Lloyd Austin, έχει παραλείψει ένα κρίσιμο γεγονός.

Οι αεροπόροι που πλησιάζουν σε απόσταση ενός μιλίου από το αεροπλανοφόρο τους «καλούν τη μπάλα», μια ραδιοφωνική μετάδοση που δείχνει ότι έχουν εντοπίσει τον «κεφτέ», ένα ψευδώνυμο για την οπτική αναφορά που χρησιμοποιούν οι πιλότοι για να διατηρήσουν τη σωστή κλίση ολίσθησης κατά την προσέγγιση σε ένα αεροπλανοφόρο.

Καθώς ο πιλότος του F-35C πλησίαζε στο USS Vinson, «φώναξε την μπάλα», αλλά είπε επίσης ότι αντιμετώπιζε ξαφνικό και έντονο πόνο στο στήθος, σαν να «κάποιος με χτύπησε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ». Ο χειριστής σήματος προσγείωσης στο USS Vinson παρατήρησε αμέσως ότι το F-35 βρισκόταν πάνω αλλα πλαγια και θα έχανε τα καλώδια. Διέταξε τον πιλότο να «ξεφύγει» και να ξαναπροσπαθησει αλλα η φωνή του πιλότου είπε στον ασυρματο, «Γαμημένο εμβόλιο». Ο πιλότος είχε οριακα τη δύναμη για να εκτιναχθεί με ασφάλεια, αν και αρκετοί φροντιστες του σκαφους τραυματίστηκαν όταν το αεροπλάνο χτύπησε στο κατάστρωμα.

Ο πιλότος μεταφέρθηκε στο ιατρείο, όπου ένας γιατρός διαπίστωσε ότι είχε υποστεί οξεία περίπτωση μυοκαρδίτιδας ή φλεγμονής του καρδιακού μυός, μια κοινή και δυνητικά θανατηφόρα παρενέργεια των εμβολιασμών Covid-19. Το USS Carl Vinson, ένας αερομεταφορέας κλάσης Nimitz, διαθέτει έναν πλήρως λειτουργικό ιατρικό θάλαμο στο 2ο κατάστρωμά του, πλήρη με διαγνωστικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων σαρωτών CRT και MRI, που βρίσκονται σε σύγχρονα νοσοκομεία.

Ο πιλότος, άγνωστη η τρέχουσα κατάσταση του, έλαβε την ενισχυτικη δοση εμβολιου στο USS Vinson 72 ώρες πριν από το ατύχημα. Δεν είχε συννοσηρότητες και πέρασε από ιατρική εξέταση στις 9/5/2021.

Άλλοι αεροπόροι στο Vinson τον περιέγραψαν ως «έναν ολοκληρωμένο και ικανό αεροπόρο με χιλιάδες ώρες πτήσης σε ένα ευρύ φάσμα αεροσκαφών και δεκάδες επιτυχημένες προσγειώσεις σε αερομεταφορέα».

Αυτή η πληροφορία ήρθε στην ιστοσελιδα μέσω ενός ανώτερου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είπε ότι το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ έλαβε ενημέρωση για το ατύχημα.

Εκτός αυτού, ο διοικητής του Vinson, ο πλοίαρχος P. Scott Miller, είναι ένα ατομο που ειναι φανατικος υποστηρικτης των Δημοκρατικων που έχει υποστηρίξει την εγκληματική κυβέρνηση Μπάιντεν.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. Και μετα θελετε τον πουτιν να μπει στην ουκρανια.Μονο να πατησει τα "κουμπια" των μπολιων εχει τελειωσει τον πολεμο πριν ξαν αρχισει.Αλλωστε χαζος ηταν να μπολιασει τους ρωσους με τα δυτικα σκευασματα?Πριν μηνες δηλωσαν πως βρηκαν τον τροπο να εξουδετερωσουν τον μηχανισμο των μπολιων και αφου μπορουν να τον κλεισουν αρα μπορουν και να τον ανοιξουν.Και θελουν και πολεμο οι νατοικοι.Το αλλο με τον τοτο το ξερουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ .
    JAG .
    KAΠΕΤΑΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΡΑΝΤΑΛ ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ .LET'S GO BRANDON .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις