ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....

 

Το συγκεκριμενο βιντεο

ειναι απο τον χρηστη   https://www.facebook.com/socialmediaorm 

 και αυτο που εχει ενδιαφερον ειναι οχι μονο τα λογια του συγκεκριμενου ανθρωπου

 αλλα ειδικα απο το 4 λεπτο και μετα...που γινεται πολυ ενδιαφερον.....!!!

Εγω σας δινω την πληροφορια κι ο καθενας το αντιλαμβανεται οπως το νομιζει εκεινος.....

 


 








SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ποιος κρατούσε την κάμερα,που έγιναν ΟΛΑΥΤΑ,και οι δύο άντρας αστυν.Αγγλιας,και η γυναίκα που του τα λέει..τι κάνουν; ως τι; μας μοστραροντε;Και τα αποτελέσματα ποια ητουνε..?!!! Οκ καλό μακάρι ΝΑΝΑΙ για όλο το Ανθρώπινο γένος για καλό,γιατί απλά ΚΟΛΠΑΚΙΑ βλέπουμε και από τους ΜΕΝ. Και από τους🤮ΔΕΕΕΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ ΣΥΓΓΕΝΗΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜ.ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ;!ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..λέω ΕΓΩ τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το προσεξετε ο αστυνομος ειναι αδιαφορος και βαριεστημενος.Εφοσον υπαρχει κατι καποια αποφαση θα πρεπε να εχουν συγκενρωσει τους αρχηγους των τμηματων και να τους ένημερωσουν σχετικα οτι πρεπει να ξαμολυθουν και να μαζευουν βατσινια και ενοχους.Ο αλλος βαριεται που ζει και αυτο που σκεφτεται ειναι..μα αληθεια τωρα θα παω να συλαβω τα αφεντικα μου?Προχειροτητα που δεν δικαιολογειται για τετοιο νταβαντουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όλα αυτά γιατί δεν έγιναν εν τη γενέσει τους πριν έναν και χρόνο; Έπρεπε να μπηχτει το δηλητήριο στους ανθρώπους πρώτα; Αυτό ήταν σχέδιο φωτεινών δυνάμεων; Πολύ αμφιβάλλω!! Καποιοι συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν άγρια και να πουλάνε ελπίδα. Η μόνη αντίσταση είναι να μείνουμε νηφάλιοι και να είμαστε άπιστοι σε ότι προέρχεται από... ""φωτεινούς"" ...
    1+1 κάνει 2, όχι 11.
    Το δέντρο γνωρίζεται από τους καρπούς του.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεε ρε οσονουπω μανουλες (ανωνυμων εμβολιασμενων) που θα κλαψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Αριζονα ακομα μετρανε; Στο Ουισκοσιν και Μισιγκαν; Αρχισαν ή ακομα; Μας γλενταει καλα η καμπαλ και ο κοιμισμενος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ ΘΩΜΑ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΕ ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΗ ΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι; εσεις ειστε υπερανω κριτικης; Η αληθεια ποναει. Νοστιμη η κρητικη κουζινα παντως...🤣🤣🤣

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις