ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...!!!

 

Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

Το λένε στα μούτρα σας!!!

Καταγράφουν τους πάντες πως πεθαίνουν από COVID ενώ αυτό δεν ισχύει!

Νέα παραδοχή «φωτιά», αυτή την φορά από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Τα λένε όλα λες και δεν συμβαίνει τίποτα!

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το ζήτημα του υψηλού αριθμού θανάτων, η κ. Γκάγκα επεσήμανε ότι «άλλες χώρες πιθανότατα αυτούς τους θανάτους τους βάζουν σαν φυσιολογικούς θανάτους και όχι σαν θανάτους COVID-19. Εμείς από την αρχή, όποιος μπαίνει στο νοσοκομείο με θετικό τεστ, θεωρείται εισαγωγή κόβιντ εκτός αν το θετικό τεστ είναι τυχαίο για κάποιον άνθρωπο που εισάγεται μετά από κάποιο ατύχημα, κάποιο τροχαίο».

Επομένως κάποιο μπορεί να έχει πρόβλημα με την καρδιά ή με το στομάχι ή οτιδήποτε άλλο, αν βρίσκεται θετικός με τα… «αξιόπιστα» τεστ για τον COVID, τότε καταγράφεται ως εισαγωγή COVID και σε περίπτωση που δυστυχώς πεθάνει τότε καταγράφεται ως θάνατος από COVID.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τρομοπειραμα τσεκαρε έξω τον κόσμο που ακόμα φορούν μάσκες και κάνουν τεστ!Και από το χέρι να τους πάρουν θα θέλουν και σούπερ ΨΥΧΗΙΑΤΡΟ να τους κάνει λίιιγο κααπώς καλουτσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αυτός ο λαός είναι όρθια πτώματα στην συντριπτική πλειοψηφία. Και να τους πουν στα ίσα ότι τα φίμωτρα σας κάνουν ζημιά, δεν πρόκειται να τα βγάλουν από την μούρη. Και να τους πούνε ότι τα εμβόλια αδίκως τα λάβατε γιατί σας κάναμε πείραμα, θα ζητήσουν κι άλλα εμβόλια!! Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αυτός ο λαός να εξαφανιστει.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οποιος μπαίνει...." δεν βγαίνει ήθελε να πεί η Γκάγκα αλλά δεν της βγήκε. Συνεπείς όμως στον "αγώνα" τους, να μας δείξουν πόσο καλά παιδιά είναι.
    Τα φίμωτρα δεν τα αποχωρίζονται με τίποτα.
    Τι μούρη ξεσκέπαστη μπορεί να πουλήσει ο νάρκισσος Σκέρτσος τώρα;
    Ασιατικές πανούκλες όλοι σας, έφθασε ο λογαριασμός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ (70-80%) ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΟΙ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις