Παγκόσμιο ένταλμα σύλληψης για τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ καθώς η Χαζαρική Μαφία συνεχίζει να καταρρίπτεται

 

 Η εξάλειψη της

Χαζαρικής μαφίας(ΚΜ) επιταχύνεται. Ένα παγκόσμιο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε για τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ σημαίνει ότι ένα από τα κορυφαία αφεντικά τους είναι πλέον κυνηγημένος. Εν τω μεταξύ, ταραχές και διαδηλώσεις σε όλο τον δυτικό κόσμο καταστρέφουν άλλους ηγέτες της KM όπως ο Emmanuelle Macron της Γαλλίας και ο Justin Castro του Καναδά. Ήδη, η φυλή των Ρότσιλντ έχει παραδεχτεί την ήττα και βρίσκεται τώρα υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Ρότσιλντ. Υπόσχεται ότι από εδώ και στο εξής η φυλή του θα αρκεστει στις επιχειρήσεις και θα μείνει εκτός γεωπολιτικής. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για την εταιρεία του Volex

 https://www.volex.com/

 Η ήττα των πολύ κορυφαίων επιπέδων του KM οδηγεί σε ιστορικές αλλαγές σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει την κατάρρευση του ΟΗΕ, την αναγέννηση των Ηνωμένων Πολιτειών και την έναρξη μιας νέας εποχής για τον πλανήτη γη. Η συνολική ιστορία είναι το τέλος χιλιετιών κυριαρχίας από μια σατανική λατρεία.

Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι ξυπνούν τώρα, είναι καιρός για άλλη μια φορά να δημοσιοποιήσουμε βασικές πληροφορίες σχετικά με το ποιος είναι εναντίον της επανάστασης. Ο Barry Chamish, ένας Εβραίος που έχασε το ένα τρίτο της οικογένειάς του στο ολοκαύτωμα, σκιαγραφεί την πραγματική ιστορία της λατρείας του Sabbatean/Frankist (των ανθρώπων που αποκαλώ Χαζαρική Μαφία). Σημειώνει, για παράδειγμα, ότι «Στην παγκόσμια σιωνιστική διάσκεψη του 1936 ο Chaim Weizmann είπε «Ίσως μόνο 2 εκατομμύρια θα επιβιώσουν από το επερχόμενο ολοκαύτωμα, αλλά θα είναι έτοιμοι για ζωή στην Παλαιστίνη».

Εάν αυτό είναι νέο για εσάς, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να αφιερώσετε 40 λεπτά από το χρόνο σας για να παρακολουθήσετε το βίντεο. Θα σας πει τα πάντα για τους δεσμούς μεταξύ του 666, των Ιλλουμινάτι, του Σιωνισμού, των Ρότσιλντ κ.λπ. Επισημαίνει πολύ ξεκάθαρα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Εβραίοι.


 

Ωστόσο, ο Chamish εντοπίζει το πρόβλημα μόνο στο 1666 και αποτυγχάνει να συνειδητοποιήσει ότι έχουμε να κάνουμε με μια αρχαία λατρεία ανθρώπων σκλάβων γνωστών ως Hyksos που λατρεύουν έναν θεό με πρόσωπο κατσίκας με διχαλωτή ουρά που γνωρίζουμε ως Σατανά. Το ολοκαύτωμα είναι ένα ολοκαύτωμα στον Σατανά. Οι Εβραίοι ήταν σκλάβοι τους για χιλιάδες χρόνια.

Αυτός ο συγγραφέας έμαθε για αυτούς τους ανθρώπους μόνο όταν με προσκάλεσαν να συμμετάσχω μαζί τους και πρόσφεραν μεγάλο πλούτο και δύναμη αρκεί να συμφωνήσω να συμμετάσχω στην συνωμοσία τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους. Από τότε τους παλεύω.

Η συνεχιζόμενη ψεύτικη εκστρατεία μαζικής δολοφονίας με πανδημία και εμβόλια είναι απλώς η τελευταία απόπειρα αυτών των σατανιστών να δολοφονήσουν αρκετούς ανθρώπους ώστε να παραμείνουν στην εξουσία και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

 

 Στο παρακατω σημείο των τεσσάρων λεπτών της κατάθεσης ειδικών, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η πρωτεΐνη ακίδας στις παρτίδες τοξικών εμβολίων είναι συγκεκριμένη και ότι οι Εβραίοι Ασκενάζι έχουν ανοσία.

 

Δύο διαφορετικές πηγές της Μοσάντ λένε ότι σχεδόν σε όλους τους Ισραηλινούς χορηγείται το αλατούχο διάλυμα, το εμβόλιο με αριθμό 01. Και όμως, παρόλο που το Ισραήλ είναι μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στη γη, έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου από COVID. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι ΚΜ χρησιμοποιούν εμβόλια για να σκοτώσουν αντιφρονούντες μεταξύ των Εβραίων σκλάβων τους. Με άλλα λόγια, στα υπάκουα πρόβατα χορηγούνται εικονικά φάρμακα ενώ στα ενοχλητικά θανατηφόρες ενέσεις.

Οι στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες του κόσμου βρίσκονται στη μέση μιας μεγάλης επίθεσης εναντίον αυτών των εγκληματιών. Θα εξεγερθούν και οι Εβραίοι. Το ίδιο και οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι της Δύσης.

Η επανάσταση είναι πλέον ασταμάτητη. Σύντομα ολόκληρος ο κόσμος πρόκειται να δει το αντίστοιχο των ΗΠΑ με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου όταν ο Λευκός Οίκος πεσει κι αυτος....




 METAΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Αχ θεέ μου θα τρελαθώ με εσας. Υκσως ειναι Έλληνες της Αιγύπτου που ο φαραώ σεσωστρης το 2500 πχ πηρε σκλάβους απο τα ελληνικά νησιά. Το αληθινό όνομα των υκσως ειναι αμου, επειδή πίστευαν στον Αμων ρα. Στον Δια δηλαδή. Οι αμου λοιπόν όταν πέθανε ο Σεσωστρης κυριάρχησαν στην μισή Αίγυπτο. Δηλαδή απο το 2500 ως το 1600 περίπου. Παιδιά μας κλέβουν την ιστορία και εμείς κοιτάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε λάθος! Διαβάστε αν θέλετε εδώ: https://olixnos.blogspot.com/2016/12/blog-post_16.html#more

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις