Dick Cheney χαιρετισμους στην κολαση....!!!

  

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα και

το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών συνήθως δεν διεξάγουν «επιχειρήσεις» τα Σάββατα, αλλά για τον Richard Bruce Cheney, έκαναν μια εξαίρεση.

Ο Τσένι, ο οποίος στις 18 Ιανουαρίου δικάστηκε για προδοσία και φόνο και καταδικάστηκε σε θάνατο, απαγχονίστηκε στο Γκουαντάναμο το πρωί του Σαββάτου ενώπιον απαρτίας ανωτατων στρατιωτικών — Αντιναύαρχος Darse E. Crandall και πιστοί των «White Hats»(Λευκα καπελα) από άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, εξαιρουμένης της Εθνικής Φρουράς και του Λιμενικού Σώματος.

Η εκτέλεση, ωστόσο, είχε πρόβλημα. Ο Τσένι προσπάθησε να ξεγελάσει τον θάνατο όταν η περιστρεφόμενη πόρτα κάτω από τα πόδια του δεν άνοιξε αφού ο Αντιναύαρχος Κράνταλ έδωσε την εντολή "εκτέλεση".

Σε αντίθεση με αλλους απαγχονισμους, που οι συσκευες λειτουργούν μηχανικά με μοχλούς και τροχαλίες, η συσκευή στο GITMO λειτουργεί ηλεκτρονικά. ένας ανώνυμος στρατιώτης πατάει ένα κουμπί και η πόρτα ανοίγει.

Όταν η πόρτα δεν άνοιξε, ο Τσένι προσπάθησε να επικαλεστεί έναν μύθο της Άγριας Δύσης που όριζε ότι αν αποτύγχανε η αγχόνη - σπάσιμο του σχοινιού, για παράδειγμα - ο κρατούμενος θα αποφυλακιζόταν και η ποινή του θα διαγραφοταν.

«Θα έπρεπε να αφεθώ ελεύθερος. Η μηχανή σου χάλασε. Ήταν σύνηθες στη δεκαετία του 1800, όταν ένα κρεμασμα στράβωνε, για οποιονδήποτε λόγο, ο καταδικασμένος απελευθερωνόταν», είπε ο Τσένι καθώς στεκόταν στην κορυφή της εξέδρας με το κεφάλι του στη θηλιά.

«Δυστυχώς για εσάς, εδω δεν είναι Cheyenne του 1867, είναι GITMO του 2022», είπε ο αντιναύαρχος Crandall. «Αλλά αν ήταν, δεν θα σας κρεμούσαμε....ειστε ατυχος».

Ένας στρατιώτης από το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ έφτασε σε 15 λεπτά. Βρήκε ένα βραχίονα στην καλωδίωση που ειχε ξεμονταριστει και το οποίο επισκεύασε αμέσως .
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τσένι άρχισε να βρίζει και να φωναζει, με τη φωνή του πλούσια σε κοσμητικα επιθετα, λεγοντας στον αντιναύαρχο Κράνταλ και στους άλλους παρευρισκόμενους αξιωματικούς, οτι οι φιλοι του θα εκδικηθουν τον θάνατό του.

«Πρόκειται να επανενωθείτε με μερικούς από αυτούς τους φιλους σας», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ και έδωσε για άλλη μια φορά εντολή στον στρατιώτη που βρισκόταν πάνω από την πλατφόρμα να πατήσει το κουμπί.

Αυτή τη φορά η αγχόνη λειτούργησε άψογα. Η πόρτα άνοιξε αιφνιδιαστικά και ο Τσένι έπεσε και πέθανε. Ένας γιατρός επί σκηνής διαπίστωσε τον θάνατό του και το σώμα του σφραγίστηκε σε πλαστική σακούλα.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις