Δημοσίευμα-χαστούκι του Newsweek στον Αμερικανό Τσιόδρα. Ο Φάουτσι, κορόιδεψε και ξεγέλασε την Αμερική

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για πείραμα του Άντονι Φάουτσι - Σκνίπες έτρωγαν σκυλιά ζωντανά 

Όταν χτύπησε η πανδημία, η Αμερική χρειαζόταν κάποιον να απευθυνθεί για συμβουλές. Τα μέσα ενημέρωσης και το

κοινό απευθύνθηκαν φυσικά στον Dr. Anthony Fauci – τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, έναν καταξιωμένο εργαστηριακό ανοσολόγο και έναν από τους επιλεγμένους συμβούλους του Προέδρου Donald Trump για το COVID. Δυστυχώς, ο Dr. Fauci έκανε λάθος σε σημαντικά ζητήματα επιδημιολογίας και δημόσιας υγείας. Η πραγματικότητα και οι επιστημονικές μελέτες τον πρόλαβαν τώρα.


Ακολουθούν τα βασικά ζητήματα:

Φυσική ανοσία. Προωθώντας τις εντολές εμβολιασμού, ο Dr. Fauci αγνοεί τη φυσική ανοσία που αποκτήθηκε μεταξύ των ατόμων που έχουν αποκατασταθεί από το COVID, από τα οποία υπάρχουν περισσότερα από 45 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη και μεγαλύτερης διάρκειας από την ανοσία που προκαλείται από τα εμβόλια. [Εκδ: Οι μακροπρόθεσμες τάσεις είναι ακόμη ασαφείς. Μια πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο αντίθετο συμπέρασμα, αλλά επικρίθηκε από έναν συγγραφέα αυτού του άρθρου]. Σε μια μελέτη από το Ισραήλ, οι εμβολιασμένοι είχαν 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν συμπτωματικό COVID σε σχέση με τους ανεμβολίαστους που είχαν αναρρώσει από προηγούμενη μόλυνση.

Γνωρίζουμε για τη φυσική ανοσία από ασθένειες τουλάχιστον από την εποχή του αθηναϊκού λοιμού το 430 π.Χ. Οι πιλότοι, οι φορτηγατζήδες και οι λιμενεργάτες το γνωρίζουν και οι νοσηλευτές το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Σύμφωνα με τις εντολές του Fauci, τα νοσοκομεία απολύουν ηρωικές νοσοκόμες που ανάρρωσαν από COVID που κόλλησαν κατά τη φροντίδα των ασθενών. Με την ανώτερη ανοσία τους, μπορούν να φροντίζουν με ασφάλεια τους πιο ηλικιωμένους και εύθραυστους ασθενείς με ακόμη χαμηλότερο κίνδυνο μετάδοσης από ό,τι οι εμβολιασμένοι.

Προστασία των ηλικιωμένων.
Αν και ο καθένας μπορεί να μολυνθεί, υπάρχει χιλιαπλάσια διαφορά στον κίνδυνο θνησιμότητας μεταξύ ηλικιωμένων και νέων. Μετά από περισσότερους από 700.000 αναφερόμενους θανάτους από COVID στην Αμερική, γνωρίζουμε πλέον ότι τα λουκέτα απέτυχαν να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους υψηλού κινδύνου. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με την ιδέα της εστιασμένης προστασίας των ευάλωτων ατόμων, ο Δρ Fauci παραδέχθηκε ότι δεν είχε ιδέα πώς να το επιτύχει, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν αδύνατο. Αυτό μπορεί να είναι κατανοητό για έναν επιστήμονα εργαστηρίου, αλλά οι επιστήμονες της δημόσιας υγείας έχουν παρουσιάσει πολλές συγκεκριμένες προτάσεις που θα είχαν βοηθήσει, αν ο Fauci και άλλοι αξιωματούχοι δεν τις είχαν αγνοήσει.

Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για να ελαχιστοποιήσουμε τη θνησιμότητα από COVID; Οι τρέχουσες προσπάθειες εμβολιασμού θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προσέγγιση των ατόμων άνω των 60 ετών που δεν έχουν αποκατασταθεί από το COVID ούτε έχουν εμβολιαστεί, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων, λιγότερο εύπορων ατόμων σε αγροτικές περιοχές και στο κέντρο των πόλεων. Αντ’ αυτού, ο Dr. Fauci έχει προωθήσει εντολές εμβολιασμού για παιδιά, φοιτητές και ενήλικες εργάσιμης ηλικίας που είναι ήδη ανοσοποιημένοι -όλοι οι πληθυσμοί χαμηλού κινδύνου- προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στις αγορές εργασίας και παρεμποδίζοντας τη λειτουργία πολλών νοσοκομείων.

Κλείσιμο σχολείων.
Τα σχολεία είναι σημαντικά σημεία μετάδοσης της γρίπης, αλλά όχι του COVID. Ενώ τα παιδιά μολύνονται, ο κίνδυνος θανάτου από COVID είναι ελάχιστος, μικρότερος από τον ήδη χαμηλό κίνδυνο θανάτου από γρίπη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του εαρινού κύματος του 2020, η Σουηδία κράτησε ανοιχτούς τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία για όλα τα 1,8 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 1 έως 15 ετών, χωρίς μάσκες, εξετάσεις ή κοινωνική απομάκρυνση. Το αποτέλεσμα; Μηδενικοί θάνατοι από COVID μεταξύ των παιδιών και κίνδυνος COVID για τους εκπαιδευτικούς χαμηλότερος από τον μέσο όρο των άλλων επαγγελμάτων. Το φθινόπωρο του 2020, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες ακολούθησαν το παράδειγμα, με παρόμοια αποτελέσματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις καταστροφικές επιπτώσεις του κλεισίματος των σχολείων στα παιδιά, η υποστήριξη του Dr. Fauci για το κλείσιμο των σχολείων μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του

Μάσκες.

Το χρυσό πρότυπο της ιατρικής έρευνας είναι οι τυχαιοποιημένες δοκιμές, και τώρα έχουν γίνει δύο για τις μάσκες COVID για ενήλικες. Για τα παιδιά, δεν υπάρχουν αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία ότι οι μάσκες λειτουργούν. Μια δανική μελέτη δεν βρήκε καμία στατιστικά σημαντική διαφορά μεταξύ της μάσκας και της μη μάσκας όσον αφορά τη μόλυνση από τον κοροναϊό. [σ.σ. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι μάσκες μειώνουν τις λοιμώξεις.] Σε μια μελέτη στο Μπαγκλαντές, το διάστημα εμπιστοσύνης 95 τοις εκατό έδειξε ότι οι μάσκες μείωσαν τη μετάδοση μεταξύ 0 τοις εκατό και 18 τοις εκατό. Ως εκ τούτου, οι μάσκες έχουν είτε μηδενικό είτε περιορισμένο όφελος. Υπάρχουν πολλά πιο κρίσιμα μέτρα για την πανδημία στα οποία θα μπορούσε να δώσει έμφαση ο Δρ Fauci, όπως ο καλύτερος αερισμός στα σχολεία και η πρόσληψη προσωπικού γηροκομείων με φυσική ανοσία.

Εντοπισμός επαφών. Για ορισμένες μολυσματικές ασθένειες, όπως ο Έμπολα και η σύφιλη, ο εντοπισμός επαφών είναι εξαιρετικά σημαντικός. Για μια ευρέως κυκλοφορούσα ιογενή λοίμωξη όπως το COVID, ήταν μια απελπιστική σπατάλη πολύτιμων πόρων δημόσιας υγείας που δεν σταμάτησε τη νόσο.

Παράπλευρη βλάβη της δημόσιας υγείας. Μια θεμελιώδης αρχή της δημόσιας υγείας είναι ότι η υγεία είναι πολυδιάστατη- ο έλεγχος μιας μόνο μολυσματικής νόσου δεν είναι συνώνυμο της υγείας. Ως ανοσολόγος, ο Δρ Fauci απέτυχε να εξετάσει και να σταθμίσει σωστά τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα είχαν τα λουκέτα στην ανίχνευση και θεραπεία του καρκίνου, στα αποτελέσματα των καρδιαγγειακών παθήσεων, στη φροντίδα του διαβήτη, στα ποσοστά εμβολιασμού των παιδιών, στην ψυχική υγεία και στις υπερβολικές δόσεις οπιοειδών, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Οι Αμερικανοί θα ζήσουν -και θα πεθάνουν- με αυτές τις παράπλευρες απώλειες για πολλά χρόνια.

Σε ιδιωτικές συζητήσεις, οι περισσότεροι από τους επιστημονικούς συναδέλφους μας συμφωνούν μαζί μας σε αυτά τα σημεία. Ενώ μερικοί έχουν μιλήσει, γιατί δεν το κάνουν περισσότεροι; Λοιπόν, κάποιοι προσπάθησαν αλλά απέτυχαν. Άλλοι σιώπησαν όταν είδαν συναδέλφους τους να συκοφαντούνται και να διασύρονται στα μέσα ενημέρωσης ή να λογοκρίνονται από τη Μεγάλη Τεχνολογία. Κάποιοι είναι κυβερνητικοί υπάλληλοι στους οποίους απαγορεύεται να διαφωνούν με την επίσημη πολιτική. Πολλοί φοβούνται μήπως χάσουν θέσεις ή ερευνητικές επιχορηγήσεις, γνωρίζοντας ότι ο Dr. Fauci κάθεται στην κορυφή του μεγαλύτερου σωρού χρημάτων για την έρευνα λοιμωδών νοσημάτων στον κόσμο. Οι περισσότεροι επιστήμονες δεν είναι ειδικοί στις επιδημίες μολυσματικών ασθενειών. Αν ήμασταν, ας πούμε, ογκολόγοι, φυσικοί ή βοτανολόγοι, πιθανότατα θα είχαμε επίσης εμπιστευτεί τον Δρ Fauci.

Οι αποδείξεις υπάρχουν. Κυβερνήτες, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, πρόεδροι πανεπιστημίων, διοικητές νοσοκομείων και επιχειρηματίες μπορούν να συνεχίσουν να ακολουθούν τον Dr. Anthony Fauci ή να ανοίξουν τα μάτια τους. Μετά από 700.000 και πλέον θανάτους από COVID και τις καταστροφικές συνέπειες των κλειδαριών, είναι καιρός να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές της δημόσιας υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΕΚΑΝΕ .ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΚΑΝ .ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ .
    ΑΡΠΑΞΕ ΜΙΑ...... ΚΑΙ ΤΑ"ΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ .ΗΤΑΝ ΟΓΔΟΝΤΑΡΗΣ .
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ .ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΕΓΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ! ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ....
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ !

    ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ .
    ΚΛΩΝΕ ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ; ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις