Συνέλαβαν προσωρινά τον Νίκο Αντωνιάδη

 

Συνελήφθη προσωρινά χθες το βράδυ κοντά στην οικεία του ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων και

της προτροπής σε ανυπακοή. Φυσικά, λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας, δεν μπορεί να περάσει αυτόφωρο παρά μόνο να οριστεί τακτική δικάσιμος, οπότε το όλο εγχείρημα του Εισαγγελικού, νόμιμου παρακρατισμού, είχε μόνο ως επικοινωνιακό στόχο τη δολοφονία χαρακτήρα. Ο μαχητικός δικηγόρος μετά από την έξοδό του από το αστυνομικό τμήμα, σε χθεσινοβραδινό του live στο FB, ισχυρίστηκε ότι η αυτόφωρη διαδικασία που επιλέχθηκε για τη φίμωσή του, ήταν παράνομη και θα ασκήσει μήνυση και αγωγή κατά του εισαγγελέα.

Το περιστατικό με την προσαγωγή Αντωνιάδη, έρχεται μετά από τη «γκάφα» ενός άλλου Εισαγγελέα, με το να καλέσει το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, σε ανωμοτί κατάθεση στην εισαγγελία. Σύμπτωση βλακώδους και ύποπτης εισαγγελικής συμπεριφορά που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση.

Τι φοβάται και τι είδους μήνυμα θέλει να στείλει η ερεβώδης κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ότι μπορεί να αγγίξει όποιον θέλει και όποτε θέλει μέσα από τον εισαγγελικό πολιτικό παρακρατισμό; Τι φοβάται τόσο πολύ; Μήπως τις έρευνες για την μεγάλη σφαγή στις ΜΕΘ, που θα αποδείξουν ότι έχουν διαπραχθεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και θα στρωθεί ο δρόμος, ποινικά και πολιτικά, για τη διαδικασία αποβολής της ΝΔ από το Συνταγματικό πλαίσιο;

Ο Αντωνιάδης, όπως ο Πολάκης, όπως και εμείς έχουμε αναδείξει την υπόθεση του πρωτοκόλλου του θανάτου που ακολουθήθηκε στις ΜΕΘ και εκτόξευσε τον αριθμό των θανάτων προκαλώντας τον πανικό στο κατεξοχήν εκλογικό σώμα της ΝΔ, τους συνταξιούχους και τους υπερήλικες, ώστε αυτή η κοινωνική ομάδα να χρησιμοποιηθεί ως πολιορκητικός κριός για την υποταγή του συνόλου της κοινωνίας στον κορωνοναζισμό της κυβέρνησης. Το ίδιο πρωτόκολλο θανάτου ακολουθήθηκε και στην Αμερική, από τους ιατρικούς σφαγείς του Φάουτσι, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα.

Ο Νίκος Αντωνιάδης ανέδειξε πριν από τα αμερικανικά στοιχεία και πρακτικές που ήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια, για τον τρόπο που πέθαινε ο κόσμος στις ΜΕΘ. Στέρηση νερού στον ασθενή, που οδηγεί στην νεφρική ανεπάρκεια, διασωλήνωση με φονική μιδαζολάμη σε ανθρώπους με νεφρική δυσλειτουργία και μετά θάνατος, είναι μία από τις «ιατρικές» μεθόδους που ακολουθήθηκαν.

Θανάσιμοι τραυματισμοί τραχείας που προκλήθηκαν από το ανειδίκευτο ιατρικό προσωπικό κατά τη διάρκεια της διασωλήσης, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις στις πρόχειρες ψευτοΜΕΘ και πολλά άλλα, συμπληρώνουν το παζλ θανάτου των 17.000 νεκρών, μέχρι σήμερα.

Ζούμε σε πολύ σκοτεινές ημέρες. Από το 1974 μέχρι σήμερα, ουδέποτε υπήρξε τέτοιος κυβερνητικός φασισμός, τέτοια, πολιτικά, θεσμημένη παρακρατικότητα αρμών της εξουσίας και ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε Πρωθυπουργός, που να διαθέτει τόσο συμπυκνωμένο και αυθεντικό μίσος κατά της κοινωνίας και της δημοκρατίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ 953/2021 ΟΜΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν "τουμπεκί" κάνει ολόκληρος ο δικηγορικός σύλλογος, αλλά και ο ιατρικός σύλλογος [που έχει απείρως μεγαλύτερη ευθύνη γιατί ξέρει πολύ καλά τι σημαίνουν τα "εμβόλια" και τι παρενέργειες προκαλούν και ακολουθούν τα πρωτόκολλα θανάτου προδίδοντας τον όρκο που έδωσαν], το να κοιτάμε με μεγεθυντικό φακό τον Αντωνιάδη μην τυχόν κάνει κάποιο λάθος, μου φαίνεται τουλάχιστον αηδιαστικό!!!
      Δεν τον γνωρίζω, μπορεί να αποδειχτεί σκάρτος στην πορεία, αλλά θα περιμένω να διαπιστώσω στο μέλλον περί τίνος πρόκειται η στάση του και που αποσκοπούσε (αν αποσκοπούσε σε κάτι)...
      Δείξε μου ΕΝΑΝ δικηγόρο που να στηρίζει τόσο κόσμο όσο ο Αντωνιάδης.
      Το σύστημα είναι σάπιο, η δικαιοσύνη θυμίζει τα 3 πιθηκάκια (δεν βλέπω, δεν μιλάω, δεν ακούω) και βρίσκονται κάποιοι να τα βάζουν με όσους αντιστέκονται στο σύστημα.
      Ζούμε σε παγκόσμια χούντα, υγειονομική δικτατορία και κάποιοι αντί να προσπαθούν να βρουν τρόπους να αντισταθούν στο σύστημα (ήδη εξήγγειλε κι άλλους περιορισμούς απόψε το ζαβό) τα βάζουν με όσους αντιστέκονται...
      Πες μας 1 πρόταση αντίστασης, διαφορετικά "τουμπεκί"...
      Αντιγόνη
      ΥΓ Αν στο μέλλον φανεί ότι παίζει σε διπλό ταμπλό φυσικά θα τον κατηγορήσω, αλλά όχι τώρα και όχι χωρίς στοιχεία, απλά με υποψίες και σενάρια φαντασίας...

      Διαγραφή
  2. Λέει μια παροιμία: "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινιζει".

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ : ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .
    ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις