ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ

 

Θεωρήθηκε ότι ο Marc Mezvinsky, σύζυγος

της εκλιπούσας Chelsea Clinton, είχε αποκτήσει ασυλία έναντι της εισαγγελικής συμφωνίας με το Office of Military Commissions and the Judge Advocate's Corps, αλλά ο υποναύαρχος Darse E. Crandall ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Mezvinsky, του οποίου η μαρτυρία βοήθησε να καταδικαστεί η Κλίντον, θα διωχθεί πράγματι ως συνωμότης στα εγκλήματα της Τσέλσι.

Μια πηγή της JAG, η οποία υπόσχεται την ανωνυμία της, είπε ότι ο υποναύαρχος Crandall ανακάλεσε την έκκληση περί ασυλίας του Mezvinsky αφού έμαθε ότι είχε περιθωριοποιήσει τον ρόλο του στο κύκλωμα εμπορίας παιδιών της Hillary και της Chelsea. Στο δικαστήριο του Κλίντον, ο Μεζβίνσκι είχε χαρακτηρισει τον εαυτό του ως θύμα, υποστηρίζοντας ότι οι Κλίντον τον είχαν κάνει υπηρέτη με συμβόλαιο με αντάλλαγμα να επιτρέψουν στην Τσέλσι να γίνει νύφη του. Ο Μεζβίνσκι κατέθεσε ενόρκως ότι το εύρος του εγκλήματός του ήταν η καταστροφή αρχείων που συνδέουν τους Κλίντον με την πώληση ανήλικων αγοριών και κοριτσιών. Είχε πει στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών ότι ο ερωτικος του ποθος για την Τσέλσι τον οδήγησε σε ένα βαθύ, σκοτεινό μονοπάτι .


Αν και η JAG και η OMC δεν είχαν αποκαλύψει προηγουμένως τη μοίρα του Mezvinsky, υπηρχε η υποψια ότι ο Mezvinsky θα αποφυλακιζόταν επειδή είχε καταθέσει εναντίον της Chelsea, πιθανώς για να φροντίσει τα δικά του παιδιά - παράξενο αφού βοήθησε να καταστρέψει τις ζωές τόσων άλλων.

Την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, ο υποναύαρχος Κράνταλ είπε ότι νέα στοιχεία θα καταδείξουν ξεκάθαρα ότι ο Μεζβίνσκι έκανε πολύ περισσότερα από το να κάψει και να καθαρίσει ψηφιακά στοιχεία των εγκλημάτων των Κλίντον. Δεν γνωριζουμε ακομα για το ποια μπορεί να είναι αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά πρέπει να είναι καταδικαστικα επειδή ο υποναύαρχος Crandall θα ζητήσει από το δικαστήριο να εξετάσει τη θανατική ποινή.

«Η έρευνα για τα εγκλήματα των Κλίντον δεν τελείωσε με τον θάνατο της Χίλαρι, ούτε με τον θάνατο της Τσέλσι. Ήταν σε εξέλιξη. Υπήρξε μια συνεχής προσπάθεια για τον εντοπισμό παιδιών που οι Κλίντον υπέστησαν θύματα λαμβάνοντας μαρτυρίες από αυτά που διέφυγαν από τη μοίρα χειρότερη από τον θάνατο. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Mezvinsky ελαχιστοποίησε τη συμμετοχή του. Τα υπόλοιπα θα βγουν στη δίκη», είπε η πηγή μας.

Ο Μεζβίνσκι, πρόσθεσε, «κρατείται» στο Γκουαντάναμο από τότε που συνελήφθη. Σε αντίθεση με άλλους «επισκέπτες» του GITMO, ο Mezvinsky έχει αποφύγει το Camp Delta και αντ' αυτού διαμενει σε στρατώνες που έχουν εκσυγχρονιστεί για να φαίνεται σαν ένα σύγχρονο διαμέρισμα.

«Αυτό θα αλλάξει τώρα, τώρα που κατηγορείται και όχι σαν ενας μάρτυρας. Τη Δευτέρα θα μεταφερθεί στο Δέλτα για να περιμένει το δικαστήριο του, το οποίο θα ξεκινήσει μετά το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Ήταν σε αθλια κατασταση από τότε που απαγχονίστηκε η Τσέλσι», είπε η πηγή μας.

Ο Μεζβίνσκι φέρεται να έχει κλαψει πολυ για τον θάνατο της συζύγου του θρυνοντας τον μεγαλο του ερωτα.


«Φαίνεται ότι την αγαπούσε πραγματικά, την αγαπάει ακόμα. Είναι μια τραγική άστοχη αγάπη που τον ώθησε σε μια εγκληματική ζωή και πώς πρέπει να πληρώσει το τίμημα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο ΣΎΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΣΈΛΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ DNA.
    EIΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΈΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ....

    ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΜΑΓΜΈΝΗ ΕΛΛΑΔΊΤΣΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ....

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΊΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΉ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΚΗ ΣΎΖΥΓΌ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΊΟΔΟ ΠΟΥ Η ΑΓΓΛΙΤΣΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ SAS ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΆΛΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ,Η ΤΣΕΛΣΙ, ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ ΚΙ Η ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ=ΕΛΙΣΣΣΣΣΣΣΑΒΕΤ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΣΑΡΚΏΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΏΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΜΙΚΡΉ ΣΑΎΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΙΚΑ ΜΆΤΙΑ.

    Η ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΆΛΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΙΛΛΥ ΚΛΙΝΤΟΝ=WAG THE DOG,ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΜΈΧΡΙ ΑΓΆΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΛΜΠΑΝΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΑΥΊΔ ΡΟΚΦΈΛΕΡ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΡΔΙΈΣ ΣΥΚΩΤΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΦΡΆ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ.

    ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ.
    ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ...ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΎΛΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ+ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ "OCTAGON" TYΠΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ Η ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΣΑΠΙΟΜΟΥΜΙΑ.

    ΤΟ " ΧΡΥΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΟΝ" ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ,ΌΜΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΩΣ ΕΊΘΙΣΤΑΙ ΣΕ "ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ".ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ
    ΜΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΎΝΟΥΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΒΡΆΧΟΥ.

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΛΟΙΠΟΝ.
    ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΧΡΉΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις