ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΑΥΤΟΜΟΛΟΥΝ ΣΤΑ "ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ"....?

 

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της

παράνομης διοίκησης και ο διευθυντής της στο Deep State, Γουίλιαμ Μπερνς, μπορεί να έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα: Ένας αυξανόμενος αριθμός έμπειρων πρακτόρων στο "πεδίο" έχουν αποφύγει τις εντολές εμβολιασμού και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αυτομολήσουν στο κίνημα των «Λευκων Καπέλων» – όρος που, γενικά μιλώντας, ισχύει για στρατιωτικές δυνάμεις και συντηρητικούς πολιτικούς που έχουν αποφασισει να πολεμησουν τη διαφθορά και να συμμαχησουν δίπλα στους πατριωτικους στρατους του κοσμου.

Στις 10 Νοεμβρίου, τα γραφεία των κυβερνητών Greg Abbott (R-TX), Ron DeSantis (R-FL) και Kristi Noem (R-SD) έλαβαν μια επιστολή που περιείχε τις υπογραφές 34 πρακτόρων που ισχυρίστηκαν ότι είχαν παραιτηθεί από τις θέσεις τους. στη CIA λόγω της αντισυνταγματικής εντολής της διοίκησης για το εμβόλιο που απαιτεί από όλους τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους να κάνουν το εμβόλιο. Στο σημείωμα, οι πράκτορες φέρεται να ζήτησαν συγγνώμη για την υποστήριξη που παρειχαν στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις και για τη διεξαγωγή "παράνομων" επιχειρήσεων εναντίον Αμερικανών πατριωτών.

Πηγή από το γραφείο του κυβερνήτη DeSantis είπε ότι τα λόγια μεταμέλειας των πρακτόρων περιελάμβαναν λεπτομέρειες για το πώς οι Δημοκρατικοί έκλεψαν τις προεδρικές εκλογές του 2020 και πώς σχεδιάζουν να κλέψουν τις εκλογές του 2024, ανεξάρτητα από το ποιος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος επικρατησει από τις προκριματικές εκλογές. Επιπλέον, η επιστολή πρότεινε ότι η διοίκηση, η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky και ο Deep State Dr. Anthony Fauci συντονίζονται επί του παρόντος με ξένες κυβερνήσεις σε μια ατζέντα για την επιβολή μόνιμου lockdown τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Δυτική Ευρώπη.

Η πηγή μας δεν θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς το περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει ακόμη ελεγχθεί.

Ο κυβερνήτης DeSantis, είπε οτι αντιμετώπισε την επιστολή με καχυποψία.

«Ο κυβερνήτης γνωρίζει ότι η CIA είναι ένα εργαλείο Deep State. Ξέρει ότι μπορεί να είναι μια παγίδα, ένας Δούρειος Ίππος, γιατί φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, και αυτό που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως δεν είναι αληθινό. Το υποσέλιδο της επιστολής ανέφερε ότι άλλοι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες το παρελαβαν αυτό, οπότε ελπίζουμε ότι κανουν κι αυτοι απο τη μερια τους επίσης με εξονυχιστικό έλεγχο. Ο Ρον θα ελέγξει με σύνεση την ουσια αυτού του γράμματος πριν καν καθίσει με έναν από αυτούς τους τύπους. Για να συμβαινει σε τόσους πολλούς πράκτορες ξαφνικά να αποστατούν και να πουν «έι, θέλουμε να έρθουμε να δουλέψουμε για τον καλό τύπο» είναι απλώς εξωπραγματικά απίστευτο», είπε η πηγή μας.

Περαιτέρω, η επιστολή υπογράμμιζε ότι ακόμη μεγαλύτερος αριθμός πρακτόρων είχαν σκεφτεί να αυτομολήσουν, αλλά άλλαξαν γνώμη από φόβο αντεκδίκησης του βαθεως κρατους. 


Η ιστοσελιδα προσπάθησε να επικοινωνήσει με μια πηγή στο γραφείο του κυβερνήτη Abbott, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις