ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 19/11/21


Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!! ΝΑΙ ΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ» ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΑΛΑ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΟΥ. Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΕΞΥΠΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ, Ο ΤΖΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Catturd TM @catturd2 Joe needs a colonoscopy, too. Just ask the Pope and the British Royals. BNO News @BNONews 1h BREAKING: Biden to undergo routine colonoscopy, Kamala Harris to be acting president while he's under anesthesia 4:40 PM Nov 19, 2021 Twitter Web App"
 
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΡΙΤΕΝΧΑΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 2 ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΠΙ ΕΛ ΕΜΙΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Ο ΣΤΟΡΜ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΡΟΡΜ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΥΡΑΜ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Q) The Storm Rider Officia Page Kyle RITTERHOUSE [DS] MARKER<< ANTIFA ON STAND BY IN CITIES TO CAUSE CHAOS/ BURN CITIES.IIL. [DS] DISTRACTIONS AWAY FROM DURHAM. FAUCI EXPOSURE. BORDER EXPOSURE .PLANDEMIC EXPOSURE. DEMOCRATIC LEADER BIDEN EXPOSURE. VACCINE DEATHS. SHORTAGES. INFLATION. ECT ECT.ECT... Pray for Kyle ..Pray for the innocent people in the cities.... 66.8K 9:55AM"
 
H EVERGRANDE ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΚ ΣΕΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ; Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ, ΣΑΝ ΛΑΜΨΗ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΑΜΨΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΗΧΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜ.
 
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 "Walter Bloomberg @Deltaone CHINA EVERGRANDE ΤΟ BE REMOVED FROM HANG SENG CHINA ENTERPRISES INDEX *Walter Bloomberg @Deltaone 21m CHINA RESOURCES BEER, ENN ENERGY, JD COM, NETEASE ΤΟ BE ADDED TO HANG SENG INDEX, EFFECTIVE ON DEC 6 SJD $NTES 12:39 PM Nov 19, 2021 TweetDeck 13K 2:35PM" από το Twitter
 
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΚΡΕΙΓΚ ΤΗΣ DAILY MAIL ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΞΓΟΥΕΛ…Η ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΟΥ…ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΣΩΣΙΑΣ; ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΛΩΝΟΥΣ!!
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 h2 Twitter Sp3Qlation |saw this live on TV and thought who the fk is that! Will Smith, 53, baffles viewers as he looks unrecognisable' during appearance on The One Show m Daily Mail 7h 11:00AM" από το Twitter
 
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΥΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΙΣ [17] ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΜΗ-ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΟΥ. Ο ΦΛΥΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΙ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΠΕΤΑΞΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ…ΠΑΝΤΑ ΟΛΙΓΟΜΙΛΗΤΟΣ, ΜΗΝ ΠΩ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΚΑΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΣ…ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Ο στρατηγός Flynn δήλωσε ότι από τις 3 Νοεμβρίου 2020 λαμβάνει χώρα μια ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
Αυτή η ειδική ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ξεκίνησε μετά την κλοπή των εκλογών στις ΗΠΑ και συνδέεται με την διείσδυση των κυβερνήσεων, κλάδων και τομέων των ΗΠΑ, εδώ και πολύ καιρό μέσω των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΛΙΤ>και αναφέρει την ΟΜΑΔΑ ΝΤΑΒΟΣ "αυτή δεν είναι θεωρία συνωμοσίας", είπε ο 18ος Διευθυντής ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Flynn... (Ο οποίος υπηρέτησε ως ο 25ος Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου και ήταν επίσης βασικό πρόσωπο στη διαμόρφωση της αντιτρομοκρατικής στρατηγικής των ΗΠΑ και στην εξάρθρωση των δικτύων ανταρτών στους Πολέμους, και του δόθηκαν πολυάριθμα μαχητικά όπλα, συμβατικά και ειδικές επιχειρήσεις ανώτερων υπηρεσιών πληροφοριών εργασίες) Στη διαδικτυακή του συνέντευξη, ο στρατηγός FLYNN δηλώνει ξεκάθαρα ότι σχεδόν όλες οι εκλογές στις ΗΠΑ ήταν νοθευμένες και όταν ο TRUMP ΚΕΡΔΙΣΕ τις εκλογές του 2016, η ομάδα του Νταβός (γνωστή και ως Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ΠΟΥ, Παγκόσμια τράπεζα, κτλ κτλ > >Γίγαντες τεχνολογίας και ΜΜΕ) αποφάσισε να απελευθερώσει τον ιό κ0β!ντ!!! Να αλλάξουν οι Εκλογές και να φέρουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
Η Στρατιωτική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω (ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)>οδήγησε τον εχθρό σε παγίδα> άφησε τον εχθρό να κάνει λάθη πριν από την ΧΤΥΠΗΜΑ. Ο Flynn είπε ότι η Επιχείρηση προχωρά τώρα «ΜΠΡΟΣΤΑ» στο επόμενο βήμα των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, με το να εμπλακούν οι κοινότητες της χώρας και να αντισταθούν. Στην ωριαία συνέντευξη στην εκπομπή του ALEX JONES, ο στρατηγός Flynn μίλησε για την ΑΝΤΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ > ΕΚΘΕΣΗ DURHAM που θα συνδέσει μεγάλο μέρος της ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ στις ΗΠΑ από τις ΕΛΙΤ (ΝΤΑΒΟΣ) και αυτούς που αναζητούν μια παγκόσμια κυβέρνηση και τη δημιουργία Κομμουνιστικών Ενωμένων κρατών.
Ο Flynn αναγνωρίζει ότι παρακολουθούσε τον ALEX JONES για περισσότερα από δέκα χρόνια και ότι ο JONES είχε δίκιο σε όλα...(Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον... Αυτό σημαίνει ως Διευθυντής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.. Ο στρατηγός Flynn ακολουθεί τον Alex Jones για πάνω από 10 χρόνια>>>>> Το πιο πιθανό είναι ότι ο Flynn υπαγόρευε, ήταν ΣΙΩΠΗΡΑ τροφοδότης του Jones μέσω τρίτων πηγών και ο JONES δεν το γνώριζε ποτέ αυτό και τροφοδοτήθηκε με πληροφορίες μέσω των δικών του επαφών ( ποτέ δεν ήξερε >Τζόουνς< ότι τα ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ τον διαμόρφωναν;;;;...
>ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ> Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΝΣ ΜΙΣΕΙ τους Q (αποκαλεί q ανονς QTARDs/έχει πει πολλές φορές ότι μίλησε με τον TRUMP και ο Τραμπ αρνήθηκε ότι γνώριζε για το Q./.... Είναι ευρέως γνωστό ότι ο στρατηγός FLYNN πήρε τον όρκο Q WWG1WGA (Ο Flynn βιντεοσκοπήθηκε) ... Ο Flynn ηγείται των ψηφιακών στρατιωτών. Ο Flynn/TRUMP δεν αρνήθηκαν ποτέ τους Κιου. Και πολλές φορές και οι δύο άνδρες τους υπερασπίστηκαν. Ο Alex JONES ξέρει ότι ο FLYNN πήρε τον όρκο Q WWG1WGA... Αλλά και πάλι στη συνέντευξή του δεν ρώτησε τον Flynn για τους Κιου( τη μοναδική ερώτηση που θα έκανε ένας πραγματικός δημοσιογράφος; Καθώς ο Flynn είναι κεντρικός χαρακτήρας στα Ντροπς; Και ηγέτης των ψηφιακών στρατιωτών>>>{Τα πίσω κανάλια λένε ότι ο FLYNN είπε στον JONES να μην ρωτήσει για τους Κιου... Και το άλλο σημαντικό μέρος αυτής της ιστορίας της συνέντευξης είναι ότι ο Flynn ζήτησε προσωπικά από τον Jones να κάνει τη συνέντευξη στις [17]!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΦΛΥΝ; Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ!
 
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ «ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΜΕΝΑ, ΕΣΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΣΤΕΚΟΜΑΙ (ΕΜΠΟΔΙΟ) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 Donaldo Trumpo @PapiTrumpo IN REALITY, THEY'RE NOT AFTER ME THEY'RE AFTER YOU IN REALITY THEY'RE NOT AFTER ME THEY' RE AFTER YOU I'M JUST IN THE WAY 2:58 AM Nov 9, 021 Twitter Web App I'M JUST IN THE WAY ) r People [an informed free-thinking pubic] awake is their greatest fear. United we stand. O31.7K 10:29AM"
 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΡΟΠ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ (ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΜΕΣΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ «ΧΑΡΤΙ ΤΡΑΜΠ». «ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΡΑΜΠ». ΣΤΟ ΝΤΡΟΠ ΤΩΝ ΚΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ «ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΡΑΜΠ;».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
    WE ARE AFTER THEM NOW .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4/12 τελειωνει και το IPETGOAT3, μετα εχει ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε συνωμοσιολογε, εχεις πει οτι εσυ απλα ανεβαζεις τις αναρτησεις αλλων, δειχνεις και τις πηγες. μηπως πρεπει να σταματησεις αναρτησεις σαν κι αυτη με Qanon, flynn, tramp,nesara, gesara, λευκα καπελα και δρακους κι αλλα παρομοια γιατι τελικα ειναι μπουρδες με ψευτικες ελπιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι γιατι λεμε τις αποψεις και τις πληροφοριες ολων.Τι τι θα δεχθει ο καθενας ειναι δικο του θεμα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις