ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕ

 

Ο Gavin Newsom έχει αναρρώσει από κώμα που προκλήθηκε

από το εμβόλιο που τον άφησε κλινήρη και διασωληνωμένο για δύο εβδομάδες, και αυτή τη στιγμή λέει στους ανακριτές από το Judge Advocate's Corps ότι θα έπρεπε να εξαιρεθεί από τη δίωξη επειδή είχε ακολουθήσει μόνο τις οδηγίες της Nancy Pelosi, είπε. πηγή JAG υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας.

Τη Δευτέρα, οι ερευνητές έλαβαν μια κατάθεση από τον Newsom, ο οποίος φαινόταν περισσότερο ανήσυχος για την πρόσφατη ασθένειά του παρά έδειξε μεταμέλεια για εγκλήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε κατά της Πολιτείας της Καλιφόρνια και του έθνους ολοκληρου. Υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να αρρωστήσει. Δεν έπρεπε να αρρωστήσει, είπε, γιατί ποτέ δεν σκόπευε να κάνει έναν "κανονικο" εμβολιασμό για τον Covid-19, αλλά ένα εικονικό φάρμακο. Είπε στους ανακριτές ότι κάποιος το ειχε κρυφα αντικαταστησει και ότι υποπτευόταν τη Nancy Pelosi.

Σύμφωνα με την πηγή μας, οι ερευνητές της JAG έμειναν άναυδοι γιατί ο Newsom κατηγόρησε την φίλη και σύνεργο στα έγκληματα που διεπραξε αντί να προσπαθήσει να εμπλέξει τους "συνηθεις εχθρους".

Όταν του είπαν ότι θα αντιμετωπίσει σύντομα ένα στρατιωτικό δικαστήριο, ο Newsom είπε στους ανακριτές ότι το άτομο που πραγματικά ήθελαν ήταν η Nancy Pelosi, όχι αυτός. Παρακάλεσε τους ανακριτές του ότι είχε αντιταχθεί προσωπικά στα lockdown, στη χρεοκοπία επιχειρήσεων και στις εντολές χρησης μάσκας και εμβολιασμού. Για να αποκρυσταλλώσει τη στάση του σχετικά με τις εντολές, ο Newsom αφηγήθηκε ένα περιστατικό όπου ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν δειπνήσει χωρίς μάσκες σε ένα κομψό εστιατόριο, το French Laundry, λέγοντας στους ερευνητές ότι δεν θα έμπαινε ποτέ στο εστιατόριο χωρίς μάσκα, αν ενέκρινε πραγματικά τις εντολές... Την ίδια στιγμή ομως, ο Newsom προσπάθουσε να επιβάλει πρόστιμα και φυλάκιση σε πολίτες που ακολουθούσαν τη συμπεριφορά του.

«Κανόνες για σένα αλλά όχι για μένα», είπε ένας ερευνητής της JAG στο Newsom. «Αυτό λένε οι ψηφοφόροι σας. Θα σταθείτε ενώπιον ενός στρατοδικείου - αυτό είναι μια βεβαιότητα. Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και πιθανώς να αποφύγετε τη θανατική ποινή».

Αλλά ο Newsom συνεχιζε να υποστηριζει την αθωότητά του. Κατήγγειλε την ανάκριση και υποστήριξε ότι η Πελόζι είχε απειλήσει να παρακρατήσει την κρατική χρηματοδότηση και να βλάψει την εκστρατεία επανεκλογής του, εκτός και αν τηρουσε τα αιτήματά της "κλείνοντας" την πολιτεια και ποινικοποιώντας τη μη χρηση μάσκας.

«Φοβόμουν θανάσιμα αυτή τη σκύλα. Απείλησε να με καταστρεψει αν δεν ακολουθούσα τα σχέδιά της. Όλοι έπρεπε να υπακούσουμε. δεν ήμουν μόνο εγώ. Ακολουθουσα αναγκαστικα τη γραμμή της για να προστατεύσω την οικογένειά μου και την πολιτεια μου. Θα πρέπει να με αφήσετε ήσυχο και να πάτε να πιασετε αυτην», φέρεται να είπε ο Newsom στους ερευνητές.

Αλλά η JAG, είπε η πηγή μας, δεν επηρεάστηκε από την ανειλικρίνεια του Newsom. Εμφανώς ταραγμένος και φοβισμένος, ο Νιούσομ προσπάθησε χωρίς επιτυχία να πείσει τους ερευνητές εναντια στα στοιχεία που είχε ο στρατός γι αυτον.

«Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σας αποκαλύψουμε τίποτα. Αλλά ξέρουμε ότι δεν είστε ειλικρινης μαζί μας. Υποθέτω ότι η Πελόζι έβαλε επίσης ένα κλουβι παιδεραστιας στο υπόγειό σου και σε αναγκασε να βιάσεις νεαρά κορίτσια», είπε ένας ερευνητής.

Ο Newsom, πρόσθεσε η πηγή μας, φαινόταν να προσποιείται ότι είναι σοκαρισμένος από την κατηγορία. Υποστήριξε ότι οποιαδήποτε απόδειξη για αυτό το σκοπό είχε κατασκευαστεί από την Πελόζι, τον στρατό ή τον Ντόναλντ Τραμπ. Όταν είπαν ότι ο JAG είχε στην κατοχή του ένα βίντεο που έδειχνε ένα κορίτσι πριν από την εφηβεία να του κανει στοματικό σεξ, ο Newsom άλλαξε ξαφνικά τη ιστορια του, λέγοντας ότι οποιεσδήποτε εξωσυζυγικές σχέσεις που «μπορεί να ειχε ή δεν είχε» ήταν με ενήλικες γυναίκες που έμοιαζαν μόνο νέες, καθώς αυτή ήταν η προτίμησή του.

Οι ερευνητές της JAG είπαν ότι είχαν αναγνωρίσει το κορίτσι και διαπίστωσαν ότι ήταν 14 ετών όταν γυρίστηκε το βίντεο.

«Σου δώσαμε την ευκαιρία να είσαι ειλικρινης αλλα δεν το εκανες. Σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, θα καθεσαι απέναντι από μια στρατιωτική επιτροπή και τον αντιναύαρχο Crandall. Καλή τύχη», είπαν οι ερευνητές.

«Η Πελόζι τα έστησε ολα!» Ο Newsom ούρλιαξε καθώς η ασφάλεια GITMO τον συνόδευε στο κελί του Camp Delta.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μια επισήμανση. Η Πελόζι είναι θεία από τον άντρα της του Newsom. Όταν άρχισε την πολιτική του καριέρα θεώρησε καλό να χρησιμοποιήσει το μητρώνυμο του, αφού το «Πελόζι» ήταν ήδη γνωστό.
    Η Πελόζι χρησιμοποίησε το επίθετο του συζύγου της, αφού το πατρώνυμο της συνδεόταν με μαφιόζους – εκβιαστές - οικονομικούς δολοφόνους και προδότες του Αμερικανικού έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις