ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΙ ΕΝΑ "ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΙ"

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ

συνέλαβαν τον πρώην Πρόεδρο Τζορτζ Μπους το πρωί του Σαββάτου στο ράντσο του στο Κρόφορντ του Τέξας, μετά από μια τρομερή συμπλοκή με πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και ιδιωτικούς ανδρες ασφαλείας που ανατέθηκαν να τον προστατεύσουν.

Το βράδυ της Παρασκευής, ένα «Απόσπασμα Άλφα» των Ειδικών Δυνάμεων που σταθμεύει στο Φορτ Κάμπελ του Κεντάκι, έλαβε εντολές από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ να διεισδύσει στο ράντσο και να συλλάβει τον 43ο πρόεδρο. Οι SF (special forces) είπαν οτι περιμένουν αντίσταση επειδή οι πρόσφατες πληροφορίες στο ράντσο έδειξαν ότι ο Μπους είχε περικυκλωθεί με ένοπλους ιδιωτικούς ανδρες ασφαλείας εκτός από την τριάδα των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας που περιπολούσαν τακτικά τους χώρους.


Τη  μεταφορά στο ράντσο παρείχε το 160ο Σύνταγμα Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων, με το παρατσούκλι Night Stalkers, μια ομάδα πιλότων ελικοπτέρων υψηλής εξειδίκευσης που εκτελούν αποστολές μεταφοράς, επίθεσης και αναγνώρισης, τη νύχτα, σε χαμηλό ύψος και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα ελικόπτερα έπρεπε να κάνουν 3 στάσεις ανεφοδιασμού για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Κάτω από το σκοτάδι νωρίς το πρωί του Σαββάτου, τα ελικόπτερα κατέβηκαν σε ένα ξέφωτο κοντά στη νοτιοανατολική γωνία του ράντσου 1.600 στρεμμάτων του Μπους, μακριά από τα οχηματα του προσωπικού και το κύριο σπίτι όπου ήλπιζαν να βρουν τον Μπους να κοιμάται. Μετά την αποβιβαση των SF, τα ελικόπτερα ανέβηκαν ψηλα μεσα στη νυχτα για να περιμένουν μια κλήση για εκκένωση.

Στρατιωτική πηγή εξοικειωμένη με την αποστολή είπε ότι η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων είχε λάβει λεπτομερείς δορυφορικές εικόνες του ακινήτου, καθώς και τοποθεσίες των κάμερων που μεταδίδαν ζωντανά σε ένα καταφύγιο επικοινωνιών 100 μέτρα από το κεντρικό κτίριο. 

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών υπολόγισαν ότι ο Μπους είχε 20 αντρες ασφαλείας και 3 ατομα απο τις Μυστικές Υπηρεσίες στην ιδιοκτησία. Το σχέδιο ήταν να εκμεταλλευτούν τα τυφλά σημεία στις κάμερες παρακολούθησης, να εισέλθουν στο κεντρικό κτίριο, να υποτάξουν τους προσωπικούς φρουρούς του Μπους και να τον σύρουν στο σημείο απομάκρυνσης χωρίς να ειδοποιήσουν τη μεγαλύτερη δύναμη ασφαλείας. Αλλά κάτι πήγε τρομερά στραβά», είπε η πηγή μας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν πλησιάσει σε απόσταση 200 μέτρων από την κύρια κατοικία όταν ξεκινησε όλη η κόλαση.

Δύο ανοιχτά ATV, το καθένα με έναν οδηγό και 3 ατομα προσωπικό ασφαλείας, βγήκαν με ταχύτητα από το σκοτάδι και προς τη μονάδα SF  με τους προβολείς να φωτίζουν στιγμιαία τους στρατιώτες καθώς χωρίζονταν σε ομάδες και αναζητουσαν κάλυψη. Η ασφάλεια του Μπους εξαπέλυσε βροχη κατασταλτικών πυρών, τραυματίζοντας έναν στρατιώτη και σκοτώνοντας έναν άλλο. Ενώ μια ομάδα SF εμπλέκοταν στα πυρα, η άλλη έτρεξε προς το κύριο σπίτι, ελπίζοντας να συλλάβει τον Μπους προτού μπορέσουν να τον απομακρυνουν με το δικό του ιδιωτικό ελικόπτερο, το οποίο καθόταν σταθμευμένο κοντά στην κύρια κατασκευή.

«Η μάχη έγινε γρήγορα και κατεληξε υπέρ μας. Οι SF καλύφθηκαν πίσω από έναν τοίχο και με τη βοήθεια των NVG πυροβόλησαν τα λάστιχα και των δύο οχημάτων και στη συνέχεια σκότωσαν ή τραυμάτισαν βαριά την ασφάλεια του Μπους. Αλλά ήξεραν ότι υπήρχαν ακόμη τουλάχιστον μια ντουζίνα που περιπολούσαν την ιδιοκτησία και θα είχαν ειδοποιηθεί και ηταν καθ' οδόν. Ο χρόνος ήταν ουσιαστικός», είπε η πηγή μας.

Η δεύτερη μονάδα SF έφτασε στο κεντρικό σπίτι μόλις εμφανίστηκαν 2 πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και άρχισαν να οδηγούν τον Μπους, ακόμα με τις πιτζάμες του, σε μια θωρακισμένη λιμουζίνα σταθμευμένη δίπλα σε πυκνούς θάμνους. Ο επικεφαλης SF τους έδωσε εντολή να σταματήσουν και να σηκώσουν τα χέρια τους, αλλά οι πράκτορες την αγνοησαν και έβγαλαν όπλα, με αποτελεσμα να σκοτωθούν μερικα δευτερόλεπτα αργότερα.

Κάπου στο κτήμα ένα εκκωφαντικός θορυβος ηχησε σαν σειρήνα αεροπορικής επιδρομής.

«Φίμωσαν κι ακινητοποιησαν τον Μπους και μετά ανασυγκροτήθηκαν. Δεν μπορούσαν να κάνουν γρηγορη κι επιθετικη εξοδο εχοντας κι εναν στρατιωτη με ένα τραύμα στο στήθος. Ενημερωσαν με τους ασυρμάτους για παραλαβή από εκεί που στέκονταν. Ένας πιλότος τους είπε ότι οι εχθρικές δυνάμεις κινητοποιούνταν κοντά στα οχηματα του προσωπικού και είχαν μόνο λίγα λεπτά για να φύγουν από εκεί. Τα ελικοπτερα δεν ήταν οπλισμένα για μάχη. Διαφορετικά, θα μπορούσαν να είχαν τελειωσει αμεσα αυτο το θεμα, είπε η πηγή μας.

Τα ελικόπτερα άγγιξαν το εδαφος μόνο για λιγα δευτερολεπτα για να επιβιβασουν τους SF και το "πακέτο" τους, αποφεύγοντας περαιτέρω σύγκρουση.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών είχαν από καιρό αναζητήσει τη σύλληψη του Μπους. Δεν είπε γιατί περίμενε τόσο πολύ ή γιατί σχεδιαστηκε τωρα για να αρπάξει τον Μπους το πρωί του Σαββάτου. Ο Μπους, είπε, έχει κατηγορηθεί για προδοσία και λογοδοτεί για τους θανάτους χιλιάδων στρατιωτών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και για τον ρόλο του σαν εγκεφαλος στην στημενη τραγωδια της 11ης Σεπτεμβρίου, εκτός από άλλα εγκλήματα.

«Θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο», είπε η πηγή μας.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ....ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ..... !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί πιάνουν[αν πιάνουν]αυτούς που δεν επηρεάζουν τις τρέχουσες εξελίξεις και δεν πιάνουν τον φάουτσι για παράδειγμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ;
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ,ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ,ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ,ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΕΣ ΓΙΑΓΙΟΥΛΕΣ ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΘΕΟΣ ... ( ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΑΡΑΓΕ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Η ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΜΑΓΙΣΑ; ).
    ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ .
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ...
    ΕΓΩ ...ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΛΟΗΓΚΟΡΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΗ ,ΜΟΝΟΛΟΓΗΣΑ :
    ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ .
    ΟΝΤΩΣ ,ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ,ΟΤΙ ΓΕΡΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ...ΑΥΤΟΣ ,ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ...ΜΟΒΟΡΟΣ... ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ ,ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΑ ΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ .
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΕΤΖΩΣ ΑΛΟΗΓΚΟΡΑΙΝΑΣ ,ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ,ΜΕ ΡΑΦΗ ΕΠΑΝΩ ,ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ .ΔΙΑΒΑΣΤΕΡΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ...
    ΜΕΤΑ ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΙΑ ΚΑΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ .
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΗΣΑ ΠΑΛΙ : ΚΥΤΤΑ ΠΛΑΚΑ ,ΠΟΥ Η ΚΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΟ ΑΛΟΗΓΚΟΡΗΣ ,ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ,ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ,ΝΑ ΟΠΩΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ,ΜΠΑΙΝΤΕΝ ,ΤΣΕΝΕΥ ,κ.τ.λ ,ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ :
    ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΑΛΛΑ ...ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ; ΤΩΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ !
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΟΗΓΚΟΡΗΔΕΣ ;
    ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΓΛΩΣΕΣ ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΔΙΚΗ .
    ΚΑΛΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ...ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ .
    ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ; ΑΣΤΕΙΑ !
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΗΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ .... ;;;;;;;; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
    ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε στήλες άλατος μεταμορφώθηκαν και οι δύο γιοί του, όταν είδαν το σημείωμα που τους εδειξε η γυναίκα του συλληφθέντος με το μήνυμα του αιμοβόρου στην κάσα....I AM SORRY...THEY KNOW EVERYTHING.
    ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις