Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Εισβάλουν οι Εξωγήινοι και Ποιοί Είναι

Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Πότε θα Εισβάλουν οι Εξωγήινοι 

Ένας ακόμα άνθρωπος ο οποίος ισχυρίζεται ότι μπορεί να ταξιδεύει στο μέλλον αλλά και να επιστρέφει στο παρελθόν, δηλαδή

στο δικό μας σήμερα, έρχεται να μας ενημερώσει και να μας προειδοποιήσει, σπάζοντας τον όρκο της σιωπής του, όπως μας αποκαλύπτει η βρετανική online εφημερίδα Express.co.uk.

Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που μεταφέρουμε πληροφορίες από χρονοταξιδιώτες. Εκείνο, όμως, που γίνεται φανερό, είναι ότι εφόσον αληθεύουν όλα αυτά που κατά καιρούς αποκαλύπτουν, υπάρχει ένας όρκος σιωπής αναμεταξύ τους, οπότε γίνεται κατανοητό για ποιο λόγο δεν αποκαλύπτουν τα πρόσωπά τους.

Έτσι, το μυστηριώδες άτομο, εμφανίστηκε σε βίντεο του Apex TV στο YouTube, όπου φαινόταν να μιλάει ειλικρινά ενώ το πρόσωπό του ήταν κρυμμένο πίσω από μια μάσκα Guy Fawkes και με αλλοιωμένη φωνή.

Ο άνθρωπος αυτός που φαίνεται να χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Ρωμαίος” εμφανίζεται να φέρνει συμπληρωματικές πληροφορίες σε όλα εκείνα που ανέφερε ο Noah (Νώε), σχετικά με τον Πρόεδρο Τραμπ και τι θα συμβεί με τους εξωγήινους στα επόμενα χρόνια.

Ο Ρωμαίος, λοιπόν, λέει ότι ταξίδεψε πίσω στο χρόνο από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον του 2030 και μας προειδοποιεί ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες ήδη κατευθύνονται προς τη Γη, στον χρόνο που μιλάμε.

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι ήδη μία εξωγήινη φυλή γνωστή ως Greys (Γκρίζοι) ζει εδώ στη Γη κρυμμένη. Ωστόσο, κάποια μελλοντικά γεγονότα στο πλανήτη τους θα προκαλέσουν μία μαζική μετανάστευση προς το ηλιακό μας σύστημα.

Από αυτούς, άλλοι είναι ψηλοί και άλλοι κοντοί, με αδύνατα μακριά χέρια, μεγάλα κεφάλια και βολβοειδή ωοειδή μάτια.

Ο Ρωμαίος παραδέχτηκε ότι έχουμε δει αυτούς τους εξωγήινους πολλές φορές σε ταινίες επιστημονικής φαντασία, αλλά σύντομα θα τους δούμε και στην πραγματικότητα.

Όταν ρωτήθηκε αν οι εξωγήινοι επισκέπτες έρχονται ειρηνικά ή επιθετικά, είπε:

«Με έναν τρόπο θα μπορούσατε να πείτε και τα δύο. Όπως είπα, στην εποχή σας υπάρχουν ήδη Greys που κατοικούν στη Γη και όταν διαπίστωσαν ότι είναι ειρηνικά για αυτούς, αποφάσισαν να έρθουν εδώ σε πλήθη.

Αρχικά θεωρήσαμε ότι ήταν μια εξωγήινη εισβολή. Θεωρήσαμε ότι ήταν μια επίθεση στον πλανήτη Γη. Αλλά ήρθαν εδώ επειδή ο πλανήτης τους είναι σε ερήμωση».

Οι εξωγήινοι επισκέπτες, ισχυρίζεται ο Ρωμαίος, θα φτάσουν στη Γη κάποια στιγμή μεταξύ του 2027 και του 2028 – την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι θα σπάζουν τα μυστικά της τεχνολογίας ταξιδιών στο χρόνο.

Η παράξενη ιστορία του Ρωμαίου, έρχεται να “κουμπώσει” με τις αξιώσεις ενός άλλου χρονοταξιδιώτη, του Νώε, τον οποίο προαναφέραμε.

Ο Ρωμαίος, επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η άφιξη των εξωγήινων στη Γη θα είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να αποχαρακτηρίσει το ταξίδι της στο χρόνο – κάτι για το οποίο ο Andrew Basiago δεν έπαψε ποτέ να μιλάει.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ρωμαίος, υποστήριξε ότι στην εποχή από όπου ήρθε, δηλαδή το 2030, οι Γκρίζοι χαρακτηρίζονται ως “άνθρωποι” και κάποιοι από αυτούς έχουν ταξιδέψει στη Γη τόσο από το παρελθόν όσο και από το μέλλον.

Άραγε, κατά πόσο μπορούν όλα αυτά να έχουν μία υπόσταση; Κατά πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον;

Σύμφωνα με την επιστήμη κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει, οπότε αυτόματα αναιρείται και η όποια αξιοπιστία του οποιουδήποτε ισχυρίζεται ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης.

Οι περισσότεροι επιστήμονες σήμερα θα συμφωνήσουν ότι το ταξίδι μικρής διάρκειας στο μέλλον είναι μια πραγματικότητα, αλλά το ταξίδι πίσω στο χρόνο είναι αδύνατο.

Ωστόσο, ο καθηγητής William Hiscock, από το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, εξήγησε:

«Το ταξίδι στο παρελθόν, όπου συνήθως είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για το ταξίδι στον χρόνο, είναι μια πολύ πιο αβέβαιη πρόταση.

Υπάρχουν πολλές λύσεις στις εξισώσεις του Αϊνστάιν στην Γενική Σχετικότητα που επιτρέπουν σε ένα άτομο να ακολουθήσει ένα χρονοδιάγραμμα που θα είχε ως αποτέλεσμα να συναντήσει κανείς τον ίδιο τον εαυτό του ή τη γιαγιά του σε μία παλαιότερη εποχή.

Το πρόβλημα είναι να αποφασίσουμε αν αυτές οι λύσεις αντιπροσωπεύουν καταστάσεις που θα μπορούσαν να συμβούν στο πραγματικό σύμπαν ή αν είναι απλές μαθηματικές ιδιαιτερότητες ασύμβατες με την γνωστή φυσική».

Βέβαια, όπως βλέπουμε, ο Hiscock δεν απέκλεισε το ταξίδι στον χρόνο. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο χρόνος δεν είναι γραμμικός και ότι το μέλλον και το παρελθόν είναι συμβατικές έννοιες ενός συνεχούς παρόντος που διαρκώς εξελίσσεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πρωτα εμβολιο και μετα ...και στους εξωγηινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ROMEO ROMEO?WHEREFORE ART THOU ROMEO?
    DENY THY FATHER AND REFUSE THY NAME...

    O ΣΑΊΞΠΗΡ ΕΝΈΠΝΕΥΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ Η ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΆ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ/ΠΑΡΑΤΣΟΎΚΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ....

    ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΎΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ ΕΝΩ Ο ΝΏΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ....

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ;
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "JUPITER ASCENDING" ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΤΟΥ 2027-28,ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΑΝΈΦΕΡΑΝ ΩΣ ARCHONS,ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΤΡΙΧΑ ZETA RETICULI KAI TA ΦΟΛΙΔΩΤΑ ΔΡΑΚΌΝΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΟΥΛΑΤΣΆΡΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΧΠΙΝΙΚΗ ΟΥΡΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΆΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΊ ΑΡΙΣΤΟΚΡΆΤΕΣ ΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΈΔΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΌΝΤΩΝ... ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ" ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΎΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΙΞΉΡΙΟ ΝΕΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ....

    RINGS A BELL?


    PITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια ταινια ειναι αυτη ?υπαρχει λινκ?και ναι και στο jupiter αλλα και στο cloud atlas .

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=aSO1lncFb4E πατα εδω και κοιταξε μηπως την βρεις ολοκληρη την ταινια :)

      Διαγραφή
  3. Παντως τι γαματη εποχη που ζουμε.πραγματικα ενδιαφερων.θα δουμε εξωγηινους;θα μας τσιπαρουν;θα πεταμε;θα γινει γππ;θα μας βαλουν σε στρατωπεδα συγκεντρωσης;θα εχουμε και μεις κανα δικανο να παρουμε μαζι μας κανα ηλιθιο;τιποτα απο ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Nόα εχει βγει και έχει πει ότι το έκανε για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://youtu.be/bnDb-QPKpSM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οί εξωγήινοι θά εισβάλουν μόλις ο κούλης κάνει γενικό lockdown,τότε θά τόν πάρουν οί εξωγήινοι γιά νά μήν καταστρέψει τόν πλανήτη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις