SIMPSONS !!!!!!!

 

ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!! 

 

 

ΚΑΝΟΥΝ.......ΛΑΘΗ !!!!!!!!! 

 

ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη (πρόσφατη και λογοκριμένη από τα ΜΜΕ) του David Icke για τον covid-19 ξεκαθαρίζει το τοπίο (ελληνικοί υπότιτλοι) :

    https://www.brighteon.com/73aadb90-5a8e-4bd3-93af-6daef8878c9d

    Τη βρήκα εδώ :
    https://seferou.blogspot.com/2020/11/David-Icke-h-klika-elegxei-ton-plithysmo-mesw-tis-agnoias-kai-tou-fovou.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος σου είπε ότι είναι λάθος τους;σε προγραμματιζουν με υποσυνείδητα μηνύματα ώστε να σου φανεί φυσιολογικό και να μην αντιδράσεις με απρόβλεπτες κινήσεις για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι έτσι,κι έχουν "προβλέψει " ή προετοιμάσει τα πάντα, ακόμη κι έναν εμφύλιο που όλοι μας υποψιαζομαστε ότι μπορεί να συμβεί με όλα αυτά που βλέπουμε να γίνονται στις ΗΠΑ, τότε η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο...!
    Αν είναι έτσι λοιπόν, κι ο Τραμπ είναι δική τους μαριονέτα και άρα το σχέδιο τους προχωράει κανονικά με μεγάλη επιτυχία...
    Εκτός κι αν οι σκηνές των Σιμπσονς δεν είναι παλιές αλλά νεοκατασκευασμενες ή θα πρέπει να ελπίζουμε να μην γίνει εμφύλιος για να μην επαληθευθουν και βεβαίως Ν αποκαλυφθεί η απάτη και οι σατανιστες να το παραδεχτούν έτσι απλά... Πράγμα δύσκολο...
    Δύσκολος γρίφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είναι νεο-κατασκευασμένες.
      Είναι πια γνωστή η απάτη αυτή,
      όπως και οι κάρτες των ιλλουμινάτι, συγκεκριμένα αυτές που δείχνουν γεγονότα των τελευταίων 8 ετών μεχρι τώρα. Δεν τις είχαμε δει ποτέ αυτές τις κάρτες το 2010, που ήταν ολοκληρωμένη η σειρά και τις είχαμε μεγεθύνει να τις εξετάσουμε όλες, μία προς μία, τότε.
      Οι νεοταξίτες ψάχνουν για @αλάκες..

      Διαγραφή
  4. Τό 1946 οι Άγγλοι καί οι συνεργάτες τους κατασκεύασαν τόν Ελληνικό εμφύλιο γιά νά γλυτώσουν τίς συνεργαζόμενες μέ αυτούς δοσίλογες οικογένειες οικογένειες καί νά τίς έχουν γιά μελλοντική χρήση. Όσοι νομίζουν ότι έγινε ο εμφύλιος γιά νά μήν γίνει η Ελλάδα κομμουνιστική βλέπουν ένα μικρό λάθος μέρος τού κάδρου. Οι συγκεκριμένες άλλωστε είναι παντώς καιρού καί συνεργάζονται με όλες τίς εξουσίες Άγγλους, Αμερικανούς, Γερμανούς καί ότι άλλο ελέγχει τή χώρα. Δέν θά εκπλαγώ άν κάνουν τό ίδιο στίς ΗΠΑ γιά νά σώσουν τούς ανθρώπους καί τά συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις