ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ…

Η εύκολη νίκη του Τραμπ έγινε ντέρμπι λόγω του κοροναϊού | in.gr 
 
Ο Τραμπ δεν αποφάσισε να πάρει αυτόν τον ρόλο από μόνος του και επομένως δε δίνει αυτή την μάχη μόνος του.
 
Ο Κέννεντι ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να αλλάξει την ροή των πραγμάτων αλλά τον σκότωσαν. Από τότε 200 περίπου στρατιωτικοί, πολιτικοί και επιχειρηματίες από την Αμερική και 22 άλλες χώρες αποφάσισαν να συνωμοτήσουν υπέρ της ελευθερίας και δικαιοσύνης στον πλανήτη.
 
Αυτός δεν είναι ένας χαμένος πόλεμος, είναι η μάχη των μαχών , η μάχη μεταξύ του φωτός και του σκότους , ένας καθαρά πνευματικός πόλεμος που μόνο εκείνοι οι οποίοι είναι πνευματικά αφυπνισμένοι είναι έτοιμοι από καιρό και τον κατανοούν.
 
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ,
για αυτό και είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε στρατόπεδο, Φως ή Σκοτάδι.
 
Ο Τραμπ γνωρίζει πολύ καλά τι πρόκειται να συμβεί σε αυτόν και ολόκληρη την οικογένεια του και κατ’επέκταση στον κόσμο αν χάσει την προεδρία. Τον έχουν προσεγγίσει με δώρα και οφέλη ( όπως να του πληρώσουν με το παραπάνω όλα τα χρήματα που έχασαν οι επιχειρήσεις λόγω της θέσης του ως προέδρου) για να παραδώσει το οβάλ γραφείο στους δημοκρατικούς και να φύγει.
Εάν ο Τραμπ τα παρατούσε και έφευγε θα τον σκότωναν όπως και θα εξολόθρευαν ολόκληρη την οικογένεια του. Ο Τραμπ δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την οικογένεια του αλλά ούτε της μελλοντικές γενιές.
 
Αυτή είναι μια τεράστια στρατιωτική επιχείρηση και ο στρατός προστατεύει ΑΠΟΛΥΤΑ τον Τραμπ. Έχουν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν 60 φορές μέχρι τώρα, μέχρι και πύραυλο έχουν εκτοξεύσει από σημείο της ΣΙΑ για να τον σκοτώσουν.
 
Όλοι οι πρόεδροι της Αμερικής με εξαίρεση τον Κένεντι , τον Ρήγκαν και τον Τραμπ ήταν όλοι προδότες.
 
Έπρεπε να βρεθεί ένα σχέδιο ώστε τα λευκά καπέλα να διησδύσουν μέσα στο σύστημα, όπου η καμπαλ είχε βάλει τους δικούς της παντού και να τους ωθήσουν να εκθέσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους μέσα από τις πράξεις τους. Επειδή ακριβώς το 80% του πληθυσμού ήταν σε άγνοια έπρεπε να αφήσουν τον κόσμο να το ζήσει και να γίνει μάρτυρας της αλήθειας.
 
Ένας άλλος λόγος που δεν μπορούσαν να συλλάβουν τους εγκληματίες την επομένη της εκλογής Τραμπ είναι επειδή αυτοί οι εγκληματίες τοποθέτησαν ατομικές βόμβες σε 25 πόλεις της Αμερικής ώστε να τους κρατούν σε ομηρία σε περίπτωση που χάσουν.
 
Μην περιμένετε να κάνουν την κίνηση και να κόψουν το κεφάλι του δράκου μέχρι που να είναι σίγουροι ότι όλοι εμείς είμαστε ασφαλής. Σε αντίθετη περίπτωση το τίμημα θα είναι τεράστιο για αυτό πηγαίνουν βήμα-βήμα.
 
Έχουν στείλει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα να βρουν και να απενεργοποιήσουν τις ατομικές βόμβες. Ελέγχουν κάθε πακέτο το οποίο έρχεται από το Ισραήλ στην πρεσβεία του Ισραήλ στις Η.Π.Α. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Εβραϊκό λαό αλλά με την μαφία.
 
Όλοι αυτή την στιγμή έχουν στραμμένα τα βλέμματα στην Αμερική και τις προεδρικές εκλογές, επειδή ακριβώς γνωρίζουν πως αν η Αμερική χάσει από την καμπαλ θα χάσει μαζί και ολόκληρος ο κόσμος.
Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ η ΝΤΠ και η ατζέντα της δεν θα τύχει καμιάς εφαρμογής, έτσι σταματήστε να φοβάστε. Στην κάθε χώρα θα κυβερνήσουν εκείνοι που έχουν τις αρετές για το κοινό καλό, σας θυμίζει κάτι;
 
Αυτός δεν είναι πόλεμος Ρεπουμπλικάνων και δημοκρατικών, αριστερών και δεξιών, μαύρων και λευκών.
 
Αυτός είναι ο πιο αρχαίος πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού. Ο εχθρός γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει θα αφανιστεί, για αυτό και πολεμά με κάθε μέσο για την επιβίωση του.
 
Ο Τραμπ κερδίζει,το Φως κερδίζει,οι άνθρωποι κερδίζουν 
 
και θα ζήσουμε όλες τις γιορτές μαζί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Πηγή? Εννοώ που αλλού έχει αναφερθεί στα αγγλικά όλο το άρθρο, αν πρόκειται για μετάφραση. (Ειδικά η πληροφορία για τις 25 ατομικές βόμβες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς ; Ότι αν το δεις γραμμένο στα αγγλικά θα το πιστέψεις, ενώ τώρα που είναι στα ελληνικά δεν το πιστεύεις ;
      Και τι άλλο θέλεις να πεις για τις ατομικές βόμβες ; Μήπως θες να σου στείλουν τις σχετικές αποδεικτικές πληροφορίες στο μέιλ σου ; Και ποιος είσ' εσύ, που προβάλεις και απαιτήσεις ;
      Τράβα στο ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ να σχολιάσεις, αν δεν σε ικανοποιεί ο Συνωμοσιολόγος. Για να είσαι κι εσύ εδώ, μάλλον έχει αυξηθεί τελευταία η επισκεψιμότητα του Συνωμοσιολόγου...

      Διαγραφή
    2. Οταν λες πηγες εννοεις τα εγγραφα απο τις μυστικες υπηρεσιες η απο το δελτιο τυπου της NSA...?...Δυστυχως δεν τα εχω

      Διαγραφή
    3. Σου έστειλα email. Απλά ρώτησα αν έχει αναφερθεί αλλού και πού,είτε σε άρθρο στα αγγλικά ή σε podcast.(πχ αν ήταν στο Χ22 report).

      Διαγραφή
  2. Τίποτα δεν είναι απίστευτο πλέον!
    Συγχαρητήρια στον αγώνα σου για την ενημέρωση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις