ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΙΣ 22-06-2020 ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ...?

ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.....“Λέτε να γελάσει τελευταίος ο Ντόναλντ Τραμπ ;” 
 
Το πιο κάτω μήνυμα είναι ένα από τα τουιτ του προέδρου Τραμπ με ημερομηνία 22/ 06 /2020 και στο οποίο επισημαίνει « Οι εκλογές θα είναι μια απάτη. Εκατομμύρια παράνομα ψηφοδέλτια θα τυπωθούν σε ξένες χώρες. Θα είναι το σκάνδαλο των καιρών».
 
Ο πρόεδρος Τραμπ έχει διαβάσει το σενάριο του έργου από πριν και γνωρίζει κάθε επεισόδιο. Ο πρόεδρος Τραμπ ετοιμάζεται και ετοιμάζει τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί του εδώ και τέσσερα χρόνια για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει την δυνατότητα να είναι δέκα βήματα πιο μπροστά από τους άλλους.
 
Αυτό που γίνεται είναι κυβερνοπόλεμος για αυτό και έστησε την CISA , ο οποίος οργανισμός είναι μια από τις διοικήσεις του στρατού. Ήταν έτοιμοι από καιρό , παρακολουθούσαν και παρακολουθούν τα πάντα σε πραγματικό χρόνο, γνωρίζουν τα πάντα και έχουν όλες τις αποδείξεις.
 
Ο πρόεδρος Τραμπ γνωρίζει πως τελειώνει το έργο και δεν ανησυχεί, ούτε και εσείς θα έπρεπε να ανησυχείτε.
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Donald J. Trump @realDonaldTrump RIGGED 2020 ELECTION: MILLIONS OF MAIL-IN BALLOTS WILL BE PRINTED BY FOREIGN COUNTRIES, AND OTHERS.IT WILL BE THE SCANDAL OF OUR TIMES! 7:16 AM 6/22/20 Twitter for iPhone 91.5K Retweets 31.6K Quote Tweets 287K Likes" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εμείς οι απλοί άνθρωποι, που δεν γνωρίζουμε πολλά, ανησυχούμε, γιατί δεν γνωρίζουμε πόσο τίμιοι και αδέκαστοι θα φανούν οι δικαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πληροφοριακά,να ξέρεις,ένα από τα τωρινά μέλη του δικαστηρίου,ο έγχρωμος Κλάρενς Τόμας,πολεμήθηκε το 1991,από τον τότε γερουσιαστή Τζό Μπάιντεν,με σκοπό να του καταστρέψει την ίδια του την ζωή,με ψεύτικα στοιχεία,για να μην διοριστεί στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.Τα ψέμματα φάνηκαν,και φυσικά έγινε ανώτατος Δικαστής.και 29 χρόνια μετά,αυτός θα είναι ένας από τους 9,του Ομοσπονδοιακού Δικαστηρίου,όπου οι Ρεπουμπλικάνοι,έχουν την πλειοψηφία με:6-3.Επίσης,θα είναι υπεύθηνος,για μία από τις 4 πολιτείες,που έγινε άγρια νοθεία,νομίζω της Georgia,χωρίς να είμαι σίγουρος,αν είναι γι'αυτή την πολιτεία,ή κάποια από τις άλλες 3.
      Όσο για την πρόεδρο Μπάρρετ,για να την διορίζει ο Τράμπ,λίγο πριν τις εκλογές,ως πρόεδρο,κάτι θα ξέρει περισσότερο από εμάς.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε για τις (ενθαρρυντικές) πληροφορίες.

      Διαγραφή
    3. Το εχω βαλει σε αρθρο αυτο πριν κανα μηνα

      Διαγραφή
    4. Συνωμοσιολόγε, αν δεν σου κάνει κόπο, ξαναδώσε μας το λινκ. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Ωρε ερπετά που βγαίνουν παγανια στην πλατεία TRUMP για πάτημα στο κεφάλι τους!!!!!!!!

    https://www.pronews.gr/ygeia/939164_oi-megales-symptoseis-ergastirio-oyhan-pfizer-blackrock-inc-soros-fund-eis-sarkan-mian

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις