ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ»

TRUMP TAKES QUESTIONS: President Trump Answers Reporter Questions for First Time Since Election Day 
 
Αυτές οι εκλογές ήταν μια μεγάλη απάτη.
 
Επειδή δεν περίμεναν ότι θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο αριθμό ψήφων σε κάθε πολιτεία, αλλά ιδιαίτερα στις πολιτείες που καθορίζουν τις εκλογές, πανικοβλήθηκαν και αναγκάστηκαν να τυπώσουν παράνομα ψηφοδέλτια και να τα φέρουν για καταμέτρηση μέσα στην νύχτα.
 
Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα μεταξύ σήμερα και έως τις 20 Ιανουαρίου. Έχει γίνει τεράστια απάτη λες και είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα και όλα τα λάθη έγιναν εις βάρος μου, όλοι γελούν μαζί μας.
Είναι μια μεγάλη ιστορία, όταν έχουμε τους πεθαμένους να ψηφίζουν μαζικά και να χάνω πολιτείες, όπου δεν θα μπορούσα να χάσω παράδειγμα, Αριζόνα, Πενσυλβανία και Τζορτζια.
 
Έχουν αποκαλυφθεί πολλά στις δίκες στην Πενσυλβανία και στο Μίσιγκαν και οι αποκαλύψεις της απάτης θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα.
 
Εάν τα ΜΜΕ και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας ( google,facebook, twitter) ήταν ειλικρινήείς ο κόσμος σήμερα θα γνώριζε ότι έχω κερδίσει με πολύ μεγάλη διαφορά.
 
Θα δείτε αυτά που θα συμβούν στις επόμενες 2-3 βδομάδες τα οποία θα σοκάρουν τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. @αμα τους Μεγάλε Τραμπ, σκίστους τα βάρδουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσιιιιι βεντουζα....ο πομπεο που είναι ρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατάτε ΜΕΓΑΛΟ καλάθι γιατί όλο και τα καθυστερεί αυτά που λέει...επίσης όποιος μπορεί να μου πει για την επανακαταμετρηση στο Μιλγουόκι που αποτι λένε τα βοθροκάναλα μετρήθηκαν τώρα περισσότερες ψήφοι του Μπάιντεν. Όποιος έχει άλλη πληροφορία να την αναφέρει. Ευχαριστώ πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΟ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ??ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΙΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!!ΤΡΑΜΠ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΘΗΚΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις