Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Sidney Powell: The 'New World Order' Has 'OVERTHROWN The Republican Party' - Your News Wire 
 
Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα πούλησε την ψυχή του στην ΝΤΠ με αντάλλαγμα μεγάλες πληρωμές σε μετρητά με τη μορφή «τεράστιων δωροδοκιών», σύμφωνα με την δικηγόρο Σίντνεϊ Πάουελ, η οποία προειδοποιεί ότι το μεγάλο παλαιό κόμμα, κινδυνεύει να «στειρωθεί σαν σκύλα» από την «Μεγάλη αλλαγή "μέσα στο 2021 εάν η δεύτερη θητεία του Προέδρου Τραμπ κλαπεί από τα " παιδιά του σκότους ".
 
Η Σίντει δηλώνει πως οι αρχαιότεροι σε ιεραρχία ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον δεν είναι ασφαλής, μετά την μεγάλη προδοσία τους.
 
«Όταν ο Τραμπ θα ξεκινήση τη δεύτερη θητεία του, ένα τιτάνιο κύμα τιμωρίας θα έρθει στο δρόμο τους, όμοιο του οποίου δεν έχουν ξαναδεί ποτέ στη χώρα αυτή».
 
Η Σίντνεϊ Πάουελ κέρδισε ευρεία αναγνώριση για την εκπροσώπησή της από τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, Αρχηγό Μιχαήλ Φλίν (συν.), Ο οποίος απέσυρε την ένοχη ένσταση αφού ακολούθησε δίωξη για ψέματα στο FBI.
 
Σύμφωνα με τον Πάουελ, οι εκλογές υποβλήθηκαν σε απάτες από τους μηχανισμούς ψηφοφορίας Dominion, που λειτουργούσαν με λογισμικό Smartmatic, οι οποίοι χειρίστηκαν για να αλλάξουν τους ψήφους από τον Τραμπ στον δημοκρατικό Τζο Μπαιντεν.
 
Ανώτεροι Ρεπουμπλικάνοι σε βασικά κράτη(πολιτειες) δωροδοκήθηκαν για να «καταστρέψουν» τον Τραμπ στις επακόλουθες εκλογές, σύμφωνα με την Πάουελ.
 
Λέει επίσης ότι η εταιρεία ντομινιον έχει συνεργαστεί με εχθρούς σε ξένες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κομμουνιστικής Βενεζουέλας και της Κίνας, και έχει παρουσιάσει μια ένορκη δήλωση ως απόδειξη που υποστηρίζει τον ισχυρισμό.
 
Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι αληθινοί Ρεπουμπλικάνοι και ποιοι είναι υπο κάλυψη με την ΝΤΠ. Πρέπει να είμαστε επιμελείς να πετάξουμε έξω εκείνους που έχουν πουλήσει την ψυχή τους για εξουσία.
 
Η «τριπλή απειλή Σόρος-Κλίντον-Ομπάμα» θα είχε σκοτώσει τη Δημοκρατία και δεν θα το ξέραμε ποτέ μέχρι θα ήταν πολύ αργά.
 
Η Ρωμαϊκή Δημοκρατία κράτησε για αιώνες στα χέρια των ανθρώπων πριν πέσει για να γίνει η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αυτή η αλλαγή δεν συνέβη από ξένη εισβολή ή ξένη ίντριγκα. Κανένας βάρβαρος ή ισχυρός εχθρός δεν νίκησε τη Δημοκρατία πριν από 2000 χρόνια.
 
Ηττήθηκε από το εσωτερικό από την προδοσία της Γερουσίας και το αίμα του θανάτου Ιούλιου Καίσαρα. Ακριβώς όπως ο Καίσαρας μαχαιρώθηκε στην πλάτη από άνδρες που πίστευε ότι ήταν σύμμαχοί του, ο Τραμπ αντιμετωπίζει την ίδια προδοσία.
 
Τις επόμενες μέρες και μήνες, χωρίς τη βοήθεια και την επιμέλεια μας, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί επίσης να χαθεί…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ24 Νοεμβρίου, 2020 10:00

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΞΕΡΩ ,ΟΤΙ Η ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΑ ΜΙΖΑΡΙΖΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ .
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΕ ΑΡΘΡΑ .
    ΕΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ,ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ;
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΥΝ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΓΩΝΙΚΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ !
    ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις