Ο λόγος που η Ελλάδα ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ να είναι σε λήθαργο.

Ελλάδα-Η.Π.Α : Οι σχέσεις των δύο χωρών – mazimagazine.gr 
 
Η επανάσταση ήδη ξεκίνησε από την Αμερική, η καμπάλ τα μαζεύει από εκεί και μαντέψτε που συσσωρεύεται? Ευρώπη και κυρίως Ελλάδα! Στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης: Αμερικάνικες και Ευρωπαϊκές εταιρείες διεφθαρμένες, τις έστειλαν Ελλάδα για να συνεχίσουν την λειτουργία τους. Στον Παράδεισο της διαφθοράς, λόγω της καμπάλ που κυβερνά εκεί.. 
 
Οπότε, έχουμε 2 στρατηγικά σημεία της καμπάλ. Ένα στην Αμερική και το άλλο στην χώρα που γέννησε τα πάντα.
 
Τι κάνουμε αυτή την στιγμή εμείς?
 
Έχουμε 2 στρατόπεδα που προετοιμάζονται ταχέως.
 
1) Το ένα στρατόπεδο είστε όλοι εσείς που αντιδρατε..Εσείς, που σας κράζουν. Σας λένε κότες, μαλάκες, ότι κρύβεστε πίσω από τα πληκτρολόγια, συνωμοσιολόγους και εννοείται ψεκασμένους.
Να ξέρετε ότι ΕΣΕΙΣ, είστε και οι περισσότεροι. Είστε οι αφυπνιστές του λαού, ψεκαζετε την αλήθεια σας σε όσα περισσότερα κεφάλια μπορειτε. Είστε αυτοί που φαίνονται και τρώνε τα χτυπήματα (λογοκρισία και τα λοιπά)
 
2) Το δεύτερο στρατόπεδο είναι οι Μάχιμοι. Εκπαιδευμένοι άρτια. Ανήκουν σε διάφορα όπλα των ΕΔ και σε κρατικές υπηρεσίες ασφαλειας. Οι συγκεκριμένοι είναι στην αφάνεια, δουλεύουν μυστικά. Η κυβέρνηση, το ξέρει αλλά δεν είναι ικανή να τους φιμωσει, ακριβώς λόγω της ασυλίας που τους προσδίδει η ιδιότητα τους
 
Τι περιμένουμε? 
 
Την ορκωμοσία του Τράμπ. Ο οποίος ασχολείται πολύ με την Ευρώπη, αλλά με την Ελλάδα ελάχιστα. Τους αφήνει να μαζευτούν εδώ. Τι νομίζετε ότι οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης επαναστατούν από μόνες τους? Όχι βέβαια... Παίρνουν το οκ από Αμερική.
 
Πως θα ξεκινήσει?
 
Όταν ο Τράμπ δώσει το οκ στην Ελλάδα, οι Μάχιμοι θα ξεκινήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα κινήματα διαμαρτυρίας. Αν και έτοιμοι για όλα, είναι λίγοι για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκεί ακριβώς είναι που μπαίνετε εσείς. Λογικά δεν θα σας ενημερώσουν ποτέ να βγειτε, ίσως να ακουστεί σαν φήμη. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα το νοιωσετε όλοι ,πως η ώρα έφτασε όταν το ίντερνετ σιωπήσει... Θα πετάξετε τα πληκτρολόγια και σαν αφηνιασμένοι Έλληνες θα ενωθειτε μαζί τους.
 
ΕΔΩ στην χώρα που γέννησε τα πάντα, ΕΔΩ σε αυτά τα ιερά χώματα ποτισμενα με αίμα, ΕΔΩ θα δοθεί η τελευταία μάχη ενάντια στην καμπάλ. ΕΔΩ θα τελειώσει η υποδούλωση του κόσμου. Εδώ θα ξαναγεννηθεί η Δημοκρατία και η Ελευθερία.
 
Όσον αφορά τους φίλους μας τους λάθρο, θα ασχοληθούν ΑΥΤΟΙ που πρέπει μαζί τους.
 
Έλληνες πατριώτες, η ώρα ζυγωνει
 
Να είστε δυνατοί γιατί θα σας πιέσουν κι άλλο έως ότου ορκιστεί ο Τράμπ. Συνεχίστε, τα πάτε υπέροχα.
 
Ζητώ η Ελλάδα
 
Ζητώ η Ελευθερία
 
Ζητώ η Δημοκρατία
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Οι λαθρό μπαίνουν από παντού!
    https://www.facebook.com/114151540411664/posts/158125256014292/?sfnsn=mo
    Μήπως γι' αυτό απαγόρεψαν το κυνήγι για να μην βλέπει ο κόσμος τι έρχεται;
    Συγκεκριμένα, σε 21 συλλήψεις κυνηγών στην Βόρεια Ελλάδα προχώρησαν το Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές Αρχές, μετά την σύλληψη 9 κυνηγών στη Δράμα την προηγούμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο .
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/kynigi-kynigon-syllipseis-kai-prost/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για εντελώς κ@λόφατσες τα λαθροσκ@τα αυτά!
      Θα τα έστελνα για ρύζια στον άλλο κόσμο (τους) πολύ ευχαρίστως και χωρίς δεύτερη σκέψη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις