Περιεργη συνάντηση!!!

 

Απρόσμενη ή μυστική συνάντηση του Mike Pompeo με τον

πρωθυπουργό του Ισραήλ και τον πρίγκιπα κληρονόμο της Σαουδικής Αραβίας έγινε την περασμένη Κυριακή στην Σαουδική Αραβία. 

 

 

Σύμπτωση! 

 

 


Εχθές απογειώθηκαν βομβαρδιστικά αεροσκάφοι B-52H των ΗΠΑ απο την Αεροπορική Βάση Minot προς την Μέση Ανατολή, τα B-52H ενώθηκαν με αρκετά F-15 και F-16...

Αναμένονται πληροφορίες-γεγονότων!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν ετοιμάζουν χτύπημα στο Ιράν θα είναι η αρχή του 3ππ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτύπημα στο Ιράν μυρίζει όπως λέει και ο Harry. Γλέντια. .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να γινει αυτο που υποψιαζομαι, μπας και αρχισει επισημα το παρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σατανας ο νετανιαχου με τον πομπές παλι?
    Το ισραηλ ηταν απο τις πρωτες χωρες που πουλησαν τον τραμπ και τωρα ο πομπές παει σε αυτον τον σατανιστη τον δολοφονο των δίδυμων πύργων?
    Και μετα αναρωτιωμαστε αν ειναι ολοι τους μια συμορια.
    Να δειτε που δυστυχως θα βγω αληθινός σε αυτα που λεω τοσους μηνες εδω και με λετε υπερβολικό ,εχθρικό προς τον καλο τραμπ και κτλ κτλ.
    Το ισραηλ κανει κουμαντο την αμερικη με καλυψη βεβαια των αρχηγών του ροτσιλντ ροκφελερ και αυτο το κρατος θα διαλυσει τον πλανητη γιατι απλα ειναι ο ιδιος ο σατανας.
    Για να γινει αυτο το κρατος σκοτώθηκαν δεκαδες η μαλλον εκατονταδες εκατομυρια ανθρωποι και ερχοντε και χειροτερα.ο τραμπ αποκλειεται να μην ξερει τι ειναι αυτο αλλα το βοηθούσε περισσοτερο απο την αμερικη μαζι με αυτο το σκουπιδι τον γαμπρο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΒΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ, ΕΒΡΑΖΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΟΜΩΣ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

      ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ O DONALD JOHN TRUMP ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ;

      O DONALD JOHN TRUMP, ΔEN EIXE KANENAN ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

      ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 80 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
      Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο DONALD JOHN TRUMP ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ;

      AYTO TO ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ, OI Q ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1962 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ 18 ΑΙΩΝΑ,

      Διαγραφή
  5. Η πιθανότητα να μείνει ο τράμπας στη θέση του με μια τέτοια επίθεση; πως σας φαίνεται; Μήπως επειδή έχει στοιχεία για τη νοθεία του προσφέρανε αυτή τη λύση του πολέμου για να μείνει στη θέση του; Λέω εγώ τώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις