Οδηγός ΙΧ πέταξε φέιγ βολάν έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με απειλές κατά Τόσκα και Γαβρόγλου





Πληθαίνουν και ταυτοχρονα αρχίζουν ν' αποκτούν πολυποίκιλο χαρακτήρα οι μορφές έκφρασης ή διατύπωσης απειλών δε βάρος στελεχών της κυβέρνησης, του ευρύτερου

πολιτικού φάσματος και κατά παραγόντων του δημόσιου βίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το νέο και τελευταίο στη σειρά περιστατικό που κινητοποίησε τις αρμόδιες διωκτικές αρχές συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στις 17 του μηνα, όταν σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, "στις 19.20 από πεζή περιπολία και τον αξιωματικό υπηρεσίας των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, το υπ' αριθμόν Α... 4... smart ασημί ΙΧ αυτοκίνητο (δεν απασχολεί) και χωρίς να σταματήσει, πέταξε φέιγ βολάν και απομακρύθνθηκε με κατεύθυνση προς Ψυρρή. Ενεργήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις προς εντοπισμό του οχήματος, πλην όμως δεν κατέστη δυνατη η ανεύρεση του".

Όπως διαπιστωθηκε το αυτοκίνητο ανήκει σε γυναίκα που διαμένει στο Ναύπλιο, χωρίς όμως η συγκεκριμένη να έχει την παραμικρή εμπλοκή ή σχέση με την υπόθεση, καθώς το smart που χρησιμοποιήθηκε έφερε προφανώς πλαστές πινακίδες. Αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες είχε χρησιμοποιηθεί και στη διάρκεια της παρακολούθησης μεγάλου οικονομικού παράγοντα (ΕΔΩ).

Δύο ημέρες μετά ακολούθησε διαταγή για την εκ νέου ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στις οικίες των δύο υπουργών, καθώς και στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σημειώνεται στη διαταγή, "τα ανωτέρα μέτρα να εκδηλώνονται με ιδιαίτερη ένταση και προσοχή από όλες τις διατιθέμενες για τον σκοοό αυτό αστυνομικές δυνάμεις προς πρόληψη και αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας σε βάρος τους".

Δείτε και τις δύο φωτογραφίες
























ΠΗΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις