Αυτό ετοιμάζουν την 4η Νοεμβρίου

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αυτό ετοιμάζουν την 4η Νοεμβρίου – Τι αναφέρει το Economist (BINTEO) 


Η αριστερή οργάνωση «Refuse Fascism» με φασιστικές μεθόδους κατέλαβε τον αυτοκινητόδρομο 101 στο Λος Άντζελες και ετοιμάζει
παναμερικανικό ξεσηκωμό κατά του Ν. Τραμπ. Άρθρο του πασίγνωστου περιοδικού Economist, συμφωνεί μαζί τους.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη.
Οι αριστεριστές γονάτισαν στον δρόμο και κρατούσαν γράμματα που σχημάτιζαν την φράση: «4. Νοεμβρίου, ξεκινά», εννοώντας πως εκείνη την μέρα θα μαζευτούν κατά χιλιάδες στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ζητώντας πτώση του Ντόναλντ Τραμπ.
Φώναξαν επίσης «γονατίστε» σε αλληλεγγύη με τους παίκτες του αμερικανικού NFL, οι οποίοι σαμποτάρουν τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δείτε στο 8’.26’’:



Μεταξύ άλλων αναφέρουν:
«Σχετικά με την 4η Νοεμβρίου 2017:
Θα συγκεντρωθούμε κατά χιλιάδες σε δρόμους και πλατείες μεγαλουπόλεων και περιοχών σε όλη την χώρα, προκειμένου να διακηρύξουμε πως αυτό το καθεστώς είναι παράνομο και πως δεν θα σταματήσουμε αν δεν δικαιωθεί το ένα και μοναδικό μας αίτημα: Αυτός ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει, το καθεστώς Τραμπ/Πενς πρέπει να ανατραπεί.
Η διαμαρτυρία μας θα πρέπει να μεγαλώνει μέρα με την μέρα, νύχτα με την νύχτα! Οι χιλιάδες να γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες και μετά εκατομμύρια»!
Την ίδια ώρα το γνωστό περιοδικό «Economist», σε πλήρη συμπόρευση με τους αναρχοαριστεριστές, αποκαλεί μέσω των «διεθνιστών», όπως τους ονομάζει, τον Αμερικανό Πρόεδρο «κίνδυνο» για την «Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Στην συνέχεια αναφέρει:
«Ίσως ο μεγαλύτερος κίνδυνος, στην παρούσα φάση, είναι η θητεία ενός Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος απεχθάνεται τους διεθνείς νόμους (σ.σ. που έχει επιβάλλει η Νέα Τάξη)»!

Τα πράγματα «αγριεύουν» στην άλλη μεριά του Ατλαντικού!










ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις