Θα ανατίναζαν την αυτοκινητοπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας – Βρήκαν εκρηκτικό μηχανισμό στο δρομολόγιο του Π.Παυλόπουλου

 


Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία καθώς γύρω στις 3:20 το μεσημέρι βρέθηκε πολύ κοντά στον αυτοκινητόδρομο (113ο χλμ – ρεύμα προς Αθήνα) εκρηκτικός μηχανισμός. Αξίζει να
σημειωθεί πως από το σημείο θα περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. 
Στο σημείο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με δυναμίτιδα. Άμεσα έγινε εξουδετέρωση του μηχανισμού από άνδρες της ειδικής ομάδας.
Πιο αναλυτικά, εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως βγαίνοντας από τον κόμβο της Νεμέας στο 113ο χλμ. Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Κόρινθο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και Πυροσβεστικά οχήματα.
Το δέμα,σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους καθαριότητας του δρόμου,οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Για λόγους ασφαλείας των οδηγών η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία.
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά έγιναν πριν περάσει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που πήγαινε προς την Καλαμάτα.
Ετσι, κλειστός για περίπου μία ώρα έμεινε νωρίτερα ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα στο τμήμα από τον κόμβο Στέρνας έως την Αρχαία Νεμέα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλους, ταξίδευε στην Καλαμάτα για τα εγκαίνια του νέου δημαρχείου της πόλης και του νέου στεφανιογράφου στο Νοσοκομείο.
Σε σχετικό ρεπορταζ αναφέρει ότι ήταν εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος εξουδετερώθηκε!








ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις