Η καταστροφή των ανθρώπινων κοινωνιών προωθείται από τους έκφυλους υπηρέτες της εξουσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Η καταστροφή των ανθρώπινων κοινωνιών προωθείται από τους έκφυλους υπηρέτες της εξουσίας 

 

 Η προπαγάνδα του "ουδέτερου" φύλου δεν σταματά στο επίπεδο της πολιτικής.

Διαφθείρει τους ανθρώπους σε επίπεδο εκπαίδευσης, νοοτροπίας και ιδεολογίας, από τη
νηπιακή ακόμα ηλικία.
 Η αλλαγή του τρόπου που σκέφτονται οι άνθρωποι, ώστε να αλλάξει το καθεστώς της Παλαιάς Τάξης, που ήταν υπέρμαχος της οικογένειας και να έρθει μια κοινωνία unisex, χωρίς φύλο και πλάνο οικογενειακής ζωής, αρχίζει από το νήπιο.
 Η Νέα Τάξη έχει καταλάβει ότι το παιχνίδι κερδίζεται όταν οι άνθρωποι είναι παιδιά. Στην τρυφερή νηπιακή ηλικία η διαμόρφωση της νοοτροπίας είναι πολύ ευκολότερη και η διάπλαση του χαρακτήρα γίνεται με αποτελεσματικότερο τρόπο. Αυτά που διαδάσκεται κάποιος στα πρώτα χρόνια της ζωής του, τον σημαδεύουν έως τον θάνατό του.
Συνεπώς ο στόχος της νεοταξικής ατζέντας είναι να εισχωρήσει στο εκπαιδευτικό σύστημα και μάλιστα από τα πρώτα χρόνια της εκπαίδευσης του παιδιού.
 Για τον σκοπό αυτό έχουν επιστρατευτεί σε διάφορες χώρες άνθρωποι πιόνια σε θέσεις κλειδιά, οι οποίοι έχουν ανώμαλα ένστικτα ή μεγάλη περιουσία. Αυτά τα άτομα χρησιμοποιούν την κοινωνική τους θέση και την όποια επιρροή τους για να προωθήσουν τις εντολές που τους δίνει η Νέα Τάξη.
Παρά τις διαταραγμένες τους προσωπικότητες καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις κι αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο, όχι μόνο για τα κράτη, τα οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν, αλλά για το σύνολο της ανθρωπότητας γενικότερα. Διότι αν πιάσει φωτιά το σπίτι του διπλανού σου, πολύ γρήγορα θα εξαπλωθεί και στο δικό σου σπίτι.
Κι αυτά τα άτομα είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν τον οποιονδήποτε αφέντη φτάνει αυτός να ικανοποιεί τα πάθη τους.
 Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που συνοδεύει το παρόν άρθρο, τα ανδρείκελα που κρατούν υψηλές θέσεις τα καταφέρνουν πολύ καλά, από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει ο καθένας στον τομέα του.
 Δυστυχώς το χρήμα και οι θέσεις εξουσίας χρησιμοποιούνται στις μέρες μας όχι για το καλό της ανθρωπότητας, αλλά για τη διαστρέβλωση των ηθών, τη δημιουργία μιας ανάπηρης ψυχικά κοινωνίας κι ατόμων αποπρασανατολισμένων, τόσο από άποψη ταυτότητας, όσο κι από τον καθορισμό προσωπικών στόχων, αφού δεν θα μπορούν να προσδιορίσουν ποιοι πραγματικά είναι. Κάτι τέτοιο θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τους ανθρώπους και δεν μεταφράζεται μόνο ως επίτευξη της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, κάτι που διακαώς επιθυμεί η Νέα Τάξη.
 Ο μικρός πληθυσμός που συνιστά μια αποπροσανατολισμένη κοινωνία είναι εύκολα διαχειρίσιμος και ελεγχόμενος από την εκάστοτε εξουσία. Χωρίς διάκριση, μια τέτοιου είδους κοινωνία θα δέχεται οτιδήποτε της προσφέρει το σύστημα κι εύκολα θα υποδουλωθεί και θα προσκυνήσει τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη όταν θα έρθει η ώρα, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από αυτόν που πάντα εργάζεται για την καταστροφή των ανθρώπων, ο ίδιος ο Διάβολος ενσαρκωμένος.












ΠΗΓΗ














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις