Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ…




Την πρώτη της σόλο επίσκεψη στο εξωτερικό στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, πραγματοποίησε η Μελάνια Τραμπ, η οποία συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Χάρι για τους
διεθνείς αθλητικούς αγώνες Invictus Games στο Τορόντο του Καναδά.
Πρόκειται για αγώνες που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι και στους οποίους συμμετέχουν πρώην στρατιωτικοί, άνδρες της ασφάλειας, βετεράνοι που έχουν τραυματιστεί την ώρα του καθήκοντος ή έχουν μείνει ανάπηροι.
Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Μελάνια πόζαρε για μία φωτογραφία την ώρα που συνομιλούσε μπροστά στις κάμερες με τον Βρετανό γαλαζοαίματο. Η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ντυμένη με ένα ασπρόμαυρο κοστούμι του οίκου Dior, είχε μία θερμή χειραψία με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη από τις τρεις συναντήσεις του στο Τορόντο.
«Σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε», δήλωσε απευθυνόμενος στην Μελάνια Τραμπ ο πρίγκιπας Χάρι.
Βέβαια μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Χάρι με την Μελάνια έχει προκαλέσει συζητήσεις. Αυτό γιατί η χειρονομία του ενός χεριού του Βρετανού γαλαζοαίματου παραπέμπει σε σατανιστικού τύπου χαιρετισμό. Είναι άγνωστο εάν επρόκειτο για ηθελημένη ενέργεια ή απλά για μια στιγμή που Πρίγκιπας Χάρι τακτοποιούσε το σακάκι του.











ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις