Περιμενε ο Τραμπ να τελειωσει το "Survivor" για να βομβαρδισει τη Συρια....!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor


Αποκλειστικες πλροφοριες μιλουν για συνεννοηση του Αμερικανου προεδρου με τον Ελληνα Πρωθυπουργο για την ωρα βομβαρδισμου της Συριας.
Ο Ελληνας Πρωθυπουργος
εθεσε βετο και τονισε πως η επιθεση επρεπε να αρχισει αμεσως μετα την ληξη του τελευταιου επεισοδιου του "Survivor"  ωστε να μην χρειαστει ν αλλαξουν καναπε οι παροικουντες εντος του προσωρινα ακομα Ελληνικου εδαφους.
Ο Αμερικανος ηγετης δηλωσε πως θα κανει οτι μπορει για να ικανοποιησει το αιτημα μιας συμμαχικης χωρας.
Αλλες πληροφοριες μιλουν για τηλεφωνικο πανζουρλισμο σε σουβλατζιδικα και πιτσαριες μολις διερρευσε η παραπανω ειδηση.
Τις ευχαριστιες τους προς την Αμερικανικη κυβερνηση εσπευσαν να δωσουν ολα τα εγχωρια πολιτικα κομματα με ανακοινωση τους.Τονιζουν πως λογω της οικονομικης χρησης,οι Ελληνιζοντες δεν εχουν χρηματα για δευτερο καναπε και δευτερη τηλεοραση και θα ηταν μεγαλο πληγμα για τους ντοπιους δουλοπαροικους να χασουν το θανατο οικογενειων,σε απευθειας μεταδοση απο το CNN κι αναμεσα στο τριτο προς τεταρτο σουβλακι.

Νεωτερες πληροφοριες μιλουν για εντολη του πρωθυπουργικου γραφειου σε συνενοηση με την L'OREAL για συλληψη καποιων λιγων ευτυχως ανεγκεφαλων που τολμησαν να σηκωθουν απο τον καναπε τους.
Η αντιπολιτευση με μια δριμυτατη ανακοινωση κατακεραυνωνει την κυβερνηση και ζηταει την παραιτηση του υπουργου προστασιας των Εξαρχειων διοτι δεν εχουν συλληφθει ακομα.Κανει λογο για αντιπαθουντες της Μερκελ και του Χριστοφορακου και απορει πως δεν εχουν διωχθει ποινικα ακομα.
Η ενωση κεντρωων εκανε λογω για Αρκουδειδες και το Ποταμι τονισε με δεος πως οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας.
Το κκε αποχωρησε απο το χωρο που γινονται δηλωσεις σε ενδειξη διαμαρτυριας για συκοφαντικη δυσφημιση του Μαδουρο και της Μπολιβαριανης Δημοκρατιας της Βενεζουελας

Τελος το γραφειο τυπου του Θεου εβγαλε μια λιτη ανακοινωση λεγοντας με σημασια...."Ποσο ακομα να μεροληπτω υπερ αυτων των ηλιθιων...."



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις