Λονδινιστάν: Η νέα πρωτεύουσα του Ισλάμ!

Λονδινιστάν: Η νέα πρωτεύουσα του Ισλάμ! (ΒΙΝΤΕΟ) 


Πως μία ευρωπαϊκή μεγαλούπολη εξισλαμίστηκε σε λίγα χρόνια

"To Λονδίνο είναι πιο πολύ ισλαμικό από ότι όλες οι μουσουλμανικές χώρες μαζί" δήλωσε
ο ιμάμης της πόλης Malauna Syed Rizvi,  ο οποίος πλέον ηγείται του Λονδινιστάν, όπως πλέον αποκαλείται η αγγλική πρωτεύουσα από εκατοντάδες Άγγλους δημοσιογράφους.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μουσουλμάνοι, αλλά και η συνεχιζόμενη πτώση της χριστιανικής πίστης, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Daily Mail. Σε επιτόπια έρευνα που έγινε, η εκκλησία του αγίου Πέτρου που βρίσκεται σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της πόλης, έχει χωρητικότητα πάνω από 1.230 άτομα, αλλά στην κυριακάτικη λειτουργία οι πιστοί δεν ξεπερνούν τους 12! Στον απέναντι δρόμο, όπου στεγάζεται ένα τζαμί, το πρόβλημα είναι εντελώς διαφορετικό: το τέμενος χωράει περίπου 100 άτομα, αλλά σε κάθε λειτουργία, οι μουσουλμάνοι που πηγαίνουν και προσεύχονται ξεπερνούν τα 700 άτομα! Το Mπίρμινγχαμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η κατανομή πληθυσμού άκρως διαφορετική: πάνω από το 40% είναι μουσουλμάνοι και για αυτό ο δήμος έχει "μεριμνήσει" να συνδέει τα μεγάφωνα της πόλης με το εντόπιο τζαμί με αποτέλεσμα να ακούγεται η προσευχή 3 φορές την ημέρα!





Συνολικά, το Λονδίνο έχει την μεγαλύτερη "διαρροή Χριστιανών" όπως την αποκαλούν, αφού από το 2001 έχουν κλείσει περίπου 500 εκκλησίες, ενώ την ίδια περίοδο έχουν ανοίξει πάνω από 423 νέα τζαμιά! Προφανώς, ο κίνδυνος για ριζοσπαστικοποίηση των μελών είναι έντονη, αλλά οι αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και η αστυνομία δεν μπορούν να ελέγξουν το μεγάλο κύμα μεταναστών και μουσουλμάνων.
Μέχρι το 2020 υπολογίζεται ότι οι μουσουλμάνοι που θα προσέρχονται στα τζαμιά θα ξεπερνούν τις 683.000, με το αντίστοιχο ποσό των Χριστιανών να αγγίζει μόλις τα 679.000 Καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μιλάνε για μία "ραγδαία αντικατάσταση των πληθυσμών του Λονδίνου" φοβούμενοι ότι η νέα ισλαμική λαίλαπα θα εξαλείψει "το πολιτισμικό περιβάλλον που έκτιζε η χριστιανική Δύση στην πόλη για περισσότερο από 300 χρόνια".



Η αντικατάσταση του πληθυσμού μέχρι το 2020 θα είναι ακόμα πιο ραγδαία για την αγγλική πόλη καθώς σε 10 χρόνια το 50% των μουσουλμάνων θα είναι κάτω των 25 ετών, ενώ το 25% των χριστιανών Βρετανών κατοίκων πάνω από 65 χρονών. Φυαικά, σε περίπτωση εξέγερσης ή και έντασης, ούτε λόγος για παρέμβαση της αστυνομίας.






Και στα δικά μας..







ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις