Δυτικά ΜΜΕ «χτυπούν» με διασπορά ψευδών ειδήσεων τον Άσαντ


 
«Απίστευτη» και κλασσικά γελοία προπαγάνδα κατά του Άσαντ από τους πράκτορες της πληρωμένης δημοσιογραφίας. Μας δείχνουν φωτογραφίες του ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ Akram Ojjeh (Juior) γιου ενός εμπόρου όπλων που πλουτίζει πουλώντας όπλα από τη Γαλλία στους Σαουδάραβες. Η μόνη σύνδεση του εικονιζόμενου με τη Συρία είναι ότι η μάνα του είναι κόρη ενός πρώην Σύριου Στρατηγού... που ο Άσαντ είχε διώξει από την εξουσία. 

Δηλαδή ο Σαουδάραβας πατέρας Akram Ojjeh είχε απλά παντρευτεί την κόρη ενός παλιού υπουργού Άμυνας της Συρίας, του Mustafa Tlass, ο οποίος είχε απολυθεί από τον Άσαντ κι όταν ξεκίνησε η επίθεση στη Συρία ο συγκεκριμένος Στρατηγός ...έφυγε τρέχοντας για τη Γαλλία. 
Μας δείχνουν τον γιο του Σαουδάραβα εμπόρου όπλων ...ως συγγενή του Άσαντ ...ο οποίος ...δεν συγκινείται με όσα συμβαίνουν στη Συρία... ενώ στην πραγματικότητα είναι εκπρόσωπος συμφερόντων της Σαουδικής Αραβίας που έχει αναλάβει να διαλύσει τη Συρία για λογαριασμό του Ισραήλ.
Οι καρνάβαλοι της Ελληνικής Δημοσιογραφίας ...στις υπηρεσίες της Μοσάντ όπως πάντα.
Το δημοσίευμα που αναφέρει τα τραγελαφικά αυτά γελοία προπαγανδιστικά σενάρια κάποιας νοσηρής δημοσιογραφικής φαντασίας τα διαβάσαμε στην "IEFIMERIDA", απ' όπου σας παραθέτουμε το απόσπασμα που αναφέρεται στον Σαουδάραβα Akram Ojjeh (Junior):
Πηγή: iefimerida.gr
...ο Mustafa Tlass, πρώην υπουργός Άμυνας του Hafez ο οποίος, όπως και οι δύο προηγούμενοι, ισχυρίζεται ότι είναι αντίθετος στο τωρινό καθεστώς του Άσσαντ.
Ο Tlass, 84 ετών, εγκατέλειψε την Συρία πριν ξεκινήσει ο εμφύλιος πόλεμος και ζει μια χλιδάτη ζωή με την κόρη του και τον εγγονό του. Η κόρη του Nahed Ojjeh, η οποία κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά τον θάνατο του πωλητή όπλων συζύγου της, κυκλοφορεί ανελλιπώς στους κοσμικούς κύκλους του Παρισιού.



Ο γιος της Akram, ο οποίος επίσης δεν δείχνει να συγκινείται από όσα συμβαίνουν πίσω στη Συρία, επιδεικνύει συχνά στα social media τον τεράστιο πλούτο του. Οδηγεί Bugattis και Ferraris, και επιδεικνύει τα Καλάσνικοφ στις φωτογραφίες που ανεβάζει.








Ακολουθούν πηγές, στοιχεία και δημοσιεύματα από Δυτικά ΜΜΕ, που αποδεικνύουν τους παραπάνω ισχυρισμούς μας περί φτηνής προπαγάνδας κατά του Άσαντ από τους δυτικούς πληρωμένους κονδυλοφόρους:

Πηγή: reuters.com
Από το παραπάνω δημοσίευμα του "Reuters" της 05.07.2012 διαβάζουμε ήδη στην επικεφαλίδα ότι "Σύριος στρατηγός 'αποσπάται' από τον εσωτερικό κύκλο του Άσαντ". Πράγμα που μεταφράζεται ότι δεν πρέπει να ήταν και τόσο υπέρ του Άσαντ, ο συγκεκριμένος Στρατηγός, αλλά πράκτορας των δυτικών, ο οποίος μόλις ξεκίνησε η "εξέγερση" το έσκασε και πήγε αρχικά στη Τουρκία. Ήταν ο πρώτος του "στενού κύκλου" του Άσαντ που το έσκασε. Επίσης από το δημοσίευμα μαθαίνουμε ότι ο προορισμός του ήταν η Γαλλία. 


Πηγή: en.wikipedia.org



Από τη "Wikipedia", μαθαίνουμε ότι ο Akram Ojjeh ήταν Σαουδάραβας Επιχειρηματίας. Μάλιστα σύμφωνα με το "Economist" ("French shipyard; Le de'fi Saudien". The Economist Newspaper. 20 May 1978. σελ. 95) υπήρξε ο εκπρόσωπος του "φιλοδυτικού" Σαουδαραβικού Υπουργείου Αμύνης στο γαλλόφωνο κόσμο και άρα ουδεμία σχέση, έστω και φιλική θα μπορούσε να έχει με το "καθεστώς" Άσαντ. 









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις