Ποιοι είναι έτοιμοι να σταματήσουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης;

Ποιοι είναι έτοιμοι να σταματήσουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης;


Αλλάζουν τα δεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο, έπειτα από την δυναμική είσοδο της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ, αφού νέοι "υποψήφιοι ηγέτες" φιλοδοξούν
να πάρουν τα ηνία και στην Ευρώπη.
Μαρίν Λεπέν και Βλαντιμίρ Πούτιν είναι διατεθειμένοι να παίξουν τον ρόλο του "θεματοφύλακα" του χριστιανισμού, οι αξίες του οποίου πλήττονται από την συνεχή ισλαμοποίηση και την...πρόοδο των δυτικών κοινωνιών.
Εξάλλου μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση της Μαρίν Λεπέν ενώπιον της ρωσικής Δούμας:
"Ρωσία και Γαλλία συνενώνουν τις προσπάθειες τους για την προστασία της χριστιανικής Ευρώπης από τους κινδύνους του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Αυτός ο νέος κόσμος που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας τώρα αντιμετωπίζει ήδη δύο γιγάντιες και μνημειώδεις προκλήσεις, την παγκοσμιοποίηση και τον ισλαμικό φονταμενταλισμό".
Αν και εφόσον η Παλαιά Τάξη αποκτήσει ισχυρά ερείσματα το ερχόμενο διάστημα και στην Ευρώπη, αυτό ίσως είναι ένα καταλυτικός μοχλός πίεσης για την ανάσχεση της ισλαμοποίησής της, η οποία είναι γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς από το 2015 και μετά.
Αυτός θα είναι ο "νέος κόσμος" για τον οποίο με τόσο ζήλο μιλάει η Μαρίν Λεπέν και έχει αναφερθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο χρόνος δεν είναι πολύς πάντως, αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη αρκετά εκατομμύρια μουσουλμάνων έχουν διοχετευθεί στις άλλοτε χριστιανοκεντρικές ευρωπαϊκές κοινωνίες.







ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις