ΒΕΝΕΖΟΥ-ΕΛΛΑΣ

ΒΕΝΕΖΟΥ-ΕΛΛΑΣ


Όλοι μας, έχουμε μεγαλώσει με βιώματα και διδασκαλίες, που έχουν ριζώσει μέσα μας και είναι δύσκολο να αποβληθούν, ακόμη και αν είναι επιβλαβείς.
Ειδικά αν περάσουν τα
χρόνια, είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως αδύνατον, να μπορέσει κανείς να δει την αλήθεια, αν έχει μάθει, ότι απαγορεύεται να ψάχνει.
Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής μας και βεβαίως στην μεγάλη απάτη, που λέγεται πολιτική.
Την ονομάζω απάτη, γιατί σκοπός της, δεν είναι να δώσει λύσεις στους λαούς, αλλά να τους πείσει, ότι μπορεί να δώσει λύσεις.
Απάτη που είναι γεμάτη ψέματα, όπως το ότι υπάρχουν κόμματα που διαφωνούν μεταξύ τους, ως προς τον τρόπο σωτηρίας των λαών.
Απάτη, ως προς το ότι, τα αριστερά κόμματα είναι δήθεν με το μέρος των φτωχών και τα δεξιά με το μέρος των πλουσίων.
Απάτη, γιατί όλα τα κόμματα, έχουν σαν πρώτο σκοπό τους, να κάνουν τους πάντες φτωχούς και μετά να τους υπόσχονται ένα πιάτο φαγητό.
Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη βουλή, που συντηρείται και το κτίριο και το προσωπικό του και οι βουλευτές της, με τα λεφτά που με μόχθο βγάζει ο κόσμος.
Αυτοί όμως που συνεδριάζουν εκεί μέσα, μας μιλάνε νομίζεις και είμαστε σκλάβοι τους, ενώ είναι υπάλληλοί μας, αφού το δημόσιο πληρώνει το μισθό τους.
Είπε λοιπόν, ο εν λόγω κ. βουλευτής, ότι η Βενεζουέλα είναι κατά κάποιο τρόπο πρότυπο, ίσως,  λέω εγώ, επειδή  εκεί ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός κυβερνάει, όπως κυβερνάει και στην Ελλάδα.
Δείτε τι ειπώθηκε στην ελληνική βουλή, και δείτε και ένα βίντεο που μου έστειλε ο φίλος  μου ο Χρήστος για την Βενεζουέλα και πείτε μου, αν βλέπετε ότι για εκεί πάμε και σκεφτείτε, αν θέλετε να πάμε, αφού χαρακτηριστικό των αριστερών κυβερνήσεων είναι η καταστροφή και ο αφανισμός και η φτωχοποίηση της μεσαίας αστικής τάξης.
Στη Βενεζουέλα υπάρχουν μόνοι δύο τάξεις. Οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοί, όπως κάποτε στην Σοβιετική Ένωση και όπως πάνε να κάνουνε και τις ΗΠΑ, αλλά τους βγήκε το εμπόδιο που λέγεται  Τραμπ












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις