Ο ΕΒΡΑΙΟΣ SOROS ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ...!!!

Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ θα φέρει το τέλος της σκιώδους κυβέρνησης που σχεδίασε ο Σόρος με την Χίλαρι 

 

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο George Soros, ένας άνθρωπος που γεννήθηκε Εβραίος,αλλά έζησε με τους Ναζί ως έφηβος, ήταν έτοιμος να γίνει ο σκιώδης πρόεδρος της Αμερικής όταν η Χίλαρι Κλίντον κέρδιζε την προεδρία. Όμως η μοίρα του επεφύλαξε άλλη τύχη.

 Η προεδρία του Donald Trump θα μπορούσε κάλλιστα, να σημαίνει το τέλος των σχεδίων του George Soros να καταστρέψει την Αμερική. Θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο;
Ο Trump έχει κατηγορήσει τον 86χρονο δισεκατομμυριούχο πως είναι μέρος "μιας παγκόσμιας δομής εξουσίας η οποία είναι υπεύθυνη για τις οικονομικές αποφάσεις που έχουν εξαφανίσει την εργατική τάξη, που έχει απογυμνώσει τις ΗΠΑ από τον πλούτο τους και έχει δώσει όλο το χρήμα στις τσέπες μιας χούφτας μεγάλων εταιρειών και πολιτικών οντοτήτων. "



Από το 7:46 μπορείτε να δείτε την ζωή του με τους Ναζιστές κι αν αυτό δημιούργησε στον Σόρος ενοχές ή όχι.
 Τώρα που ο Donald Trump κατέλαβε τον Λευκό Οίκο, η Ουγγαρία σχεδιάζει να πατάξει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που συνδέονται με τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής του κόμματος του Ούγγρου Πρωθυπουργού Viktor Orban.
 Η Ουγγαρία θα χρησιμοποιήσει "όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για να ξεπαστρέψει τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον ουγγρικής καταγωγής Τζώρτζ Σόρος, οι οποίες «εξυπηρετούν τους παγκόσμιους καπιταλιστές και τοποθετούν την πολιτική ορθότητα πάνω από τις εθνικές κυβερνήσεις» δήλωσε ο Szilard Nemeth, αντιπρόεδρος του κόμματος Fidesz, στους δημοσιογράφους. Κανείς δεν απάντησε στο τηλέφωνο του Open Society Institute στη Βουδαπέστη, όταν το κάλεσε το Bloomberg News.
 "Αισθάνομαι ότι δημιουργείται ένα τέτοιο κλίμα διεθνώς, λόγω της εκλογής Τραμπ" φέρεται να δήλωσε ο Nemeth, στο κανάλι  ειδήσεων MTI. Οι βουλευτές θα ξεκινήσουν να συζητούν ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις αρχές δημοσιονομικό έλεγχο στα στελέχη των ΜΚΟ, σύμφωνα με τη νομοθετική ατζέντα του κοινοβουλίου.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης να υποστήριξε δημόσια την εκστρατεία του Τραμπ, αγνοώντας τις επικρίσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τη διοίκηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα των ΗΠΑ για την οικοδόμηση ενός αυτοαποκαλούμενου "ανελεύθερου κράτους" σύμφωνα με το πρότυπο των αυταρχικών καθεστώτων, τύπου Σοβιετικής Ένωσης, Κίνας και Τουρκίας.
 Το 2014, ο Orban διέταξε προσωπικά την κρατική υπηρεσία ελέγχου, να εξετάσει τις πηγές χρηματοδήτησης ιδρυμάτων από τη Νορβηγία και είπε ότι οι ομάδες της κοινωνίας των πολιτών που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό ήταν κάλυψη για "πληρωμένους πολιτικούς ακτιβιστές."
 Ο Orban και η κυβέρνησή του έχουν συχνά κατηγορήσει τις ΜΚΟ που υποστηρίζονται από τον Σόρος, που είναι υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ με ένα ευρύ δίκτυο οργανώσεων που προωθούν τη "δημοκρατία" στην πρώην κομμουνιστική Ανατολική Ευρώπη.



Σε ένα προεκλογικό του σποτ, ο Τραμπ έδειξε εικόνες του Soros μαζί με τον πρόεδρο της Federal Reserve, Janet Yellen, και τον διευθύνων σύμβουλο της Goldman Sachs Group Inc., Lloyd Blankfein, εκ των οποίων όλοι είναι Εβραίοι.
 Η Anti-Defamation League επέκρινε το σποτ, ότι αγγίζει "θέματα που χρησιμοποιούν οι αντισημίτες για αιώνες."







ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις