Ονειρεύεσαι μεγάλη Αλβανία και έχεις επεκτατικές βλέψεις κατά της χώρα μας; Αμεση αφαίρεση Ελληνικής υπηκοότητας

 


Και πάμε τώρα στην άλλη όψη του νομίσματος! Επτά Αλβανοί, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα κάνουν και οι επτά, το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας! Το καθαρά Εθνικιστικό σύμβολο των κατσαπλιάδων του UCK αλλά και φυσικά
όσων Αλβανών δείχνουν την αγνωμοσύνη τους στην Ελλάδα! Δεν πρόκειται για μια χειρονομία απλή που την χρησιμοποιούν κάποια παιδάκια να παίζουν! Είναι το αντίστοιχο που κάνουν με τα δάχτυλα οι Γκρίζοι Λύκοι της Τουρκίας! Συνεπώς, οι επτά της φωτογραφίας, ονειρεύονται να κατακτήσουν την Ηπειρο, λίγο από Θεσσαλία και ολίγον από Μακεδονία με σκοπό να αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο! Αυτό είναι το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας , και η χειρονομία αυτή που είναι κλέμμένη από το Βυζάντιο, την χρησιμοποιούν για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους οι Αλβανοί Εθνικιστές!
Η περίπτωση αυτή δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Προχτές έγραψα την άποψή μου για τον Γιάννη και έγινε viral! Προφανώς και ο Γιάννης είναι Ελληνας!!!  Είναι η απλή λογική που χρησιμοποιούσαμε ως Εθνος από τους πανάρχαιους χρόνους!
Τούτοι εδώ στην φωτογραφία, προφανώς και ΔΕΝ σέβονται την χώρα που τους έδωσε καταφύγιο όταν τους κυνηγούσαν στην Αλβανία! Δεν σεβάστηκαν ότι τους ταΐσαμε, τους ποτίσαμε, τους στείλαμε σχολείο και όλα αυτά τζάμπα!
Σε κάποια άλλη χώρα, οι υπηρεσίες πρόνοιας θα τους έστελναν πίσω εκεί όπου ονειρεύονται να πάνε!
Ως … στρατιώτες (τρομάρα τους) του Ελληνικού Στρατού είναι αόρκιστοι και δεν μπορούν να τιμωρηθούν! Θα την πληρώσει λοιπόν ένας Αξιωματικός που τους άφησε να έχουν φωτογραφικές και κινητά εντός στρατιωτικών κτηρίων! Αυτό και τίποτε άλλο! Αντε και καμιά δυσμενή μετάθεση αργότερα!
Για μένα ως πολίτης που τάσσεται πολιτικά στο Κέντρο, τα πράγματα είναι πολύ απλά!
Σε περιπτώσεις όπως του Γιάννη, κόψτε εσείς οι «Αρειοι» τα αιματολογικά τεστς και την προέλευση του DNA και απλά δεχτείτε ως Ελληνες όλα αυτά τα παιδιά που αποδεδειγμένα σέβονται και αγαπούν την πατρίδα μας!
Σε περιπτώσεις όπως οι επτά της φωτό, εσείς οι δήθεν αριστεροί διεθνιστές, σκεφτείτε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, για την τύχη των παιδιών σας! Γιατί από τη στιγμή που η χώρα μας δεν διαθέτει μηχανισμό και υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας που να ελέγχει την δράση των Αλλοδαπών, στο τέλος θα μαζευτούν εδώ όλοι οι ποινικοί του Πλανήτη! Σαφώς και υπάρχουν Αλβανοί που είναι υπόδειγμα καλών πολιτών! Εχω συνεργαστεί με πολλούς και είναι άξιοι συγχαρητηρίων!
Δυστυχώς όμως, έχουμε ανοίξει τα σύνορα, σε γκάνγκστερ, ποινικούς και θερμοκέφαλους Εθνικιστές όπως οι επτά της φωτογραφίας!
Αν θέλουμε λοιπόν να λεγόμαστε σοβαρό κράτος, πρέπει να λειτουργήσουμε όπως η Αυστραλία υπάρχει τρόπος και μάλιστα δοκιμασμένος:
«Ελα εδώ κύριε, ονειρεύεσαι μεγάλη Αλβανία και έχεις επεκτατικές βλέψεις κατά της χώρα μας»;
Μάλιστα! Αμεση αφαίρεση Ελληνικής υπηκοότητας και έχεις τρεις μήνες καιρό να εγκαταλείψεις τη χώρα! Ειδάλλως, με δικά μας έξοδα σε απελαύνουμε στην Αλβανία και χάνεις άμεσα όλα τα δικαιώματα! Συνταξιοδοτικά κτλ!
Διότι κάποιος που εκτιμά όσα δίνει η χώρα μας απλόχερα και δεν έχει κανενός είδους βλέψεις για δολιοφθορές ή ποινικού τύπου ενέργειες, η Ελλάδα έχει δείξει ότι τον σέβεται και τον κρατά! Δυστυχώς όμως κρατάμε Αλβανους ποινικούς, Τζιχαντιστές, φανατικούς Ισλαμιστές, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και Κατσαπλιάδες από όλο τον πλανήτη!
Ξαναλέω λοιπόν, για μένα ως πολίτης που τάσσεται πολιτικά στο Κέντρο, τα πράγματα είναι απλά! Mα πάρα πολύ απλά!
Οποιος θέλει να λέγεται Ελληνας πολίτης, πρέπει να το αποδεικνύει καθημερινά ! Με τις πράξεις του και με το έργο του!
Οποιος ονειρεύεται «μεγάλες Αλβανίες», μεγάλες «Μακεδονίες», «Οθωμανικές Αυτοκρατορίες» και άλλα τέτοια κατσαπλιάδικα η λύση είναι μία!
ΠΑΚΕΤΟ και άμεση επιστροφή στη χώρα όπου ονειρεύεται !!! Θα πληρώσουμε για μια τελευταία φορά ως πολίτες ένα έξοδο, το εισιτήριό του , και ας πάει ελεύθερα να προσκυνήσει τον τάφο του Ενβέρ Χότζα, του Κεμάλ, ή του Μπιν Λάντεν!!!
Ενα νομοσχέδιο αλά Αυστραλία, και λύνονται άμεσα όλα τα προβλήματα των κάθε λογής κατσαπλιάδων, που ονειρεύονται Τσαμουριές και πολέμους!!!
Και ειδικά η συνιστώσα των «Διεθνιστών του Συριζα» και ο «AνταρCIA», πρέπει να καταλάβει, ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, η χώρα που εφεύρε την Φιλοξενία και το Φιλότιμο για τους Ικέτες!
Αλλά είναι και η χώρα που θυσίασε τον μισό της πληθυσμό, προκειμένου να σταματήσει την Εισβολή στην Δύση, όσων είχαν άλλα σχέδια για τον Δυτικό πολιτισμό! Και για να το πετύχουμε αυτό, είχαμε εξοστρακίσει -τότε- όλα τα λαμόγια που είχαν γεμίσει τα μπαούλα τους με … Περσικό χρυσάφι !
Στη νέα αυτή εισβολή, πάρα πολλά έχουν αλλάξει! Ενα όμως παραμένει το ίδιο και απαράλλαχτο:
Αν χρειαστεί, θα πετάξουμε ξανά στο πυρ το εξώτερο, όλους τους καλοζωισμένους προδότες από τα πακέτα του Σόρρος και των Καταριανων! Κι αν δεν αντέχουν να ζουν στη χώρα μας, υπάρχει πάντα η επιλογή να την εγκαταλείψουν από μόνοι τους!!! Πριν τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες…


Nαι είμαι εγώ ο ίδιος που έγραψα όλα αυτά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Είμαι αυτός που δεν έχει παροπίδες! Αλλά ούτε βλέπει τα πράγματα πότε με το Αριστερό και πότε με το Δεξιό μάτι, αναλόγως ποια τσέπη … γεμίζει! Τα έχω ΠΑΝΤΑ και τα δύο ανοιχτά!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις