Έκτακτη ανακοίνωση της Gazprom για τις ραγδαίες εξελίξεις στον πλανήτη

Έκτακτη ανακοίνωση της Gazprom για τις ραγδαίες εξελίξεις στον πλανήτη


Οι μαζικές μετακινήσεις νατοϊκών δυνάμεων στα σύνορα της Ρωσίας δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες από την Ρωσία του Πούτιν.
 Έτσι, πραγματοποιείται μαζική  μετακίνηση
  πυρηνικών πυραύλων  στα σύνορα με την Ευρώπη, οι οποίοι κατά την πάγια ρωσική τακτική θα «μασκαρευτούν» κατάλληλα, προκειμένου για να μην «ανιχνεύονται».
Όπως μεταδίδεται, η Ρωσία έχει έτοιμα 1.500 ειδικά πακέτα καμουφλάζ που θα χρησιμοποιηθούν για τους εκτοξευτές βαλλιστικών πυραύλων που διαθέτει.
Φυσικά δεν πρόκειται  για απλά καλύμματα αλλά για τους τύπους  MKT-4L και MKT-2S που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν άκρως αποτελεσματικά τα συστήματα αυτά  από την αναγνώριση μέσω ραντάρ, ακόμη και δορυφόρων.
Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, το ρωσικό ΥΠΕΘΑ ανακοίνωσε πως «προτεραιότητα δόθηκε σε εκτοξευτές διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων που θα φέρουν πυρηνική κεφαλή  για να καταστούν μη ανιχνεύσιμοι».
Την ίδια ώρα, η ρωσική, κρατικά ελεγχόμενη, εταιρία παραγωγής αερίου Gazprom αναμένει ότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, το Brexit και οι επικείμενες εκλογές στην Γαλλία και τη Γερμανία θα βελτιώσουν τη στάση της Δύσης προς τη Μόσχα, δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αλεξάντερ Μεντβέντεφ.
«Δεν είναι (μόνο) η δική μου άποψη αλλά πολλών άλλων επίσης ότι το πολιτικό περιβάλλον θα βρεθεί σε μία φάση σοβαρής αλλαγής. Με την εκλογή του κ. Τραμπ, με το Brexit, με τις εκλογές στη Γαλλία, με τις εκλογές στη Γερμανία», δήλωσε ο Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του στο Reuters στο περιθώριο συνεδρίου στην Βιέννη.
Τι σημαίνει αυτό;
Μετά τις ΗΠΑ, η Παλαιά Τάξη επιθυμεί να πάρει την εξουσία και στις δύο μεγάλες χώρες της Ευρώπης, την οποία θέλει να αλλάξει εντελώς, διαλύοντας το νεοταξίτικο μόρφωμα των Βρυξελλών.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις