Η Νέα Τάξη ρύθμισε το «Ρολόι της Αποκάλυψης»

Η Νέα Τάξη ρύθμισε το «Ρολόι της Αποκάλυψης»


Από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, όπως μεταδίδει το CNN, το λεγόμενο «Ρολόι της Αποκάλυψης» δείχνει δυόμιση λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στέλνοντας κατά αυτόν τον τρόπο, πως το «τέλος του κόσμου» ή καλύτερα μια
καταστροφή μέσω ενός μεγάλου παγκοσμίου πολέμου, είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε.
Το διάσημο ρολόι κινείται πιο κοντά ή μακριά στα μεσάνυχτα για να συμβολίσει την απειλή για την ανθρωπότητα από έναν παγκόσμιο Αρμαγεδδών, πυρηνικό χτύπημα και οτιδήποτε ακόμα μπορεί να βλάψει την ανθρωπότητα.

Με την εκλογή του εκλεκτού της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την επικείμενη ανάμειξη στα της Ευρώπης, σημαίνει συναγερμός στην Νέα Τάξη, η οποία κρούει τον συναγερμό στο παγκόσμιο ρολόι και απειλεί με παγκόσμιο ολοκαύτωμα.
Σημειώνεται πως το «Ρολόι της Αποκάλυψης» δημιουργήθηκε από το Συμβούλιο Επιστήμης και Ασφάλειας του περιοδικού Bulletin of Atomic Scientists, από... ανήσυχους Αμερικανούς επιστήμονες που συμμετείχαν στο Σχέδιο Μανχάταν που ανέπτυξε για πρώτη φορά τα πυρηνικά όπλα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο λεπτοδείκτης του ρολογιού είχε μετακινηθεί για τελευταία φορά στις 22 Ιανουαρίου του 2015, όταν προχώρησε κατά δύο λεπτά. Τόσο κοντά στα «μεσάνυχτα» είχε βρεθεί ξανά μόνο το 1953, όταν οι σχέσεις ΗΠΑ- ΕΣΣΔ ήταν ιδιαίτερα τεταμένες.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις