Ντόναλντ Τραμπ: Φίλος ή εχθρός της Νέας Τάξης;

Ντόναλντ Τραμπ: Φίλος ή εχθρός της Νέας Τάξης;


Η Χίλαρι είναι περισσότερο γνωστή ως η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, και για τα αμέτρητα σκάνδαλα στα οποία συμμετείχαν και οι δύο, ενώ ο Τραμπ είναι γνωστός ως δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας και τηλεοπτική προσωπικότητα. Πολλοί ξαφνιάστηκαν
όταν ο Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές, αν και το είχε ξανακάνει στο παρελθόν με διαφορετικό κόμμα. Αυτό που ξάφνιασε ακόμα περισσότερο ήταν η δημοτικότητα και η αποδοχή του από το κοινό. Τα εκατομμύρια δολάρια που έχει ξοδέψει για την προεκλογική του εκστρατεία και ο θρασύς και απρόβλεπτος χαρακτήρας του φαίνεται να έχουν δημιουργήσει οπαδούς σε όλη την επικράτεια της χώρας και οι καυστικές ατάκες του πολύ συχνά προσβάλουν τους αντιπάλους του, αλλά ταυτόχρονα προκαλούν άφθονο γέλιο. Πολλοί τον θεωρούν επικίνδυνο επειδή δεν του αρέσει να ακολουθεί τους κανόνες και οι αντίπαλοί του κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μειώσουν την δημοτικότητά του.
Αν παρακολουθήσει κανείς τα κανάλια και τις ειδήσεις που εννοείται πως ελέγχονται απόλυτα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, θα δει πως κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ, οι διάφοροι παρουσιαστές ή καλεσμένοι εκπομπών αρχίζουν μια λεκτική επίθεση μίσους εναντίον του, αποκαλώντας τον ρατσιστή, φασίστα, σεξιστή, μισογύνη και πολλά άλλα. Σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν σε σημείο να τον συγκρίνουν με τον Χίτλερ ή τον Μουσολίνι, κάτι που το έχουμε ξαναδεί να γίνεται και προς το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος είναι δηλωμένος εχθρός της Νέας Τάξης και των μεθόδων της. Μέχρι και διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Κρις Μπράουν, έχουν δείξει την απέχθειά τους προς την υποψηφιότητα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και πολλοί από αυτούς δήλωσαν πως θα εγκαταλείψουν την χώρα σε περίπτωση νίκης του στις εκλογές. Η ασταμάτητη προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει κάνει πολύ κόσμο να νομίζει πως οι τακτικές που θέλει να εφαρμόσει ο Τραμπ μετά την υποτιθέμενη νίκη του στις εκλογές, έχουν ρατσιστικό χαρακτήρα, ενώ το μόνο που έχει δηλώσει ο ίδιος είναι πως θέλει να σταματήσει η εισροή παράνομων μεταναστών. Αυτό το βλέπουμε και στη Ελλάδα όπου δεχόμαστε κάθε μέρα χιλιάδες "πρόσφυγες" οι οποίοι δεν ελέγχονται στα σύνορα και έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους. Όπως στην Αμερική, έτσι και εδώ, αν πεις πως δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους που προέρχονται από μακρινά μέρη και έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό μας, επειδή θα δημιουργηθεί τεράστιο εθνικό πρόβλημα, τότε θεωρείσαι ρατσιστής και μισάνθρωπος.
Η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι Αμερικανοί πολίτες φαίνεται να έχει έντονα αποτελέσματα, αφού σχεδόν σε καθημερινή βάση, διαδηλωτές διαμαρτυρίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, εισβάλουν σε συγκεντρώσεις όπου γίνονται οι ομιλίες του, εξαπολύουν λεκτική και σωματική βία στους υποστηρικτές του και προκαλούν τεράστιες ζημιές στην κρατική περιουσία. Η κατάσταση θυμίζει λίγο την εποχή του Ρόναλντ Ρήγκαν, όμως αναμένεται να γίνει πολύ χειρότερη, αφού υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι τις εκλογές. Ίσως να μην είναι τυχαίο που η προεκλογική καμπάνια του Ρήγκαν την περίοδο του 1980 και η σημερινή προεκλογική καμπάνια του Τραμπ έχουν το ίδιο σύνθημα: "Make America Great Again" ("Κάνε την Αμερική Σπουδαία Ξανά"). Όπως και να έχει, οι διαδηλωτές αυτοί είναι συνήθως αγράμματοι νέοι και πολεμιστές κοινωνικής δικαιοσύνης (Social Justice Warriors), - οι αγαπημένοι του συστήματος - που όταν ξεμένουν από επιχειρήματα, ξεσπούν με βία οποιουδήποτε είδους και όταν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα κρύβονται πίσω από την αστυνομία που έχει εντολή να μην αφήσει τα καλόπαιδα της Νέας Τάξης να πάθουν κακό, άσχετα αν πριν από λίγο οι ίδιοι διαδηλωτές κατέστρεφαν τα περιπολικά τους.

Το χειρότερο απ'όλα είναι ίσως η χειραγώγηση και η εκμετάλλευση μικρών παιδιών με σκοπό να κοροϊδέψουν τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του. Παιδιά που στην ηλικία τους έπρεπε να παίζουν στο πάρκο ή να κάνουν τα μαθήματά τους, στέκονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας πανό και πινακίδες με υβριστικό περιεχόμενο προς το πρόσωπο του Τραμπ και ταυτόχρονα βρίζουν και κοροϊδεύουν όποιον περάσει από μπροστά τους που να έχει αντίθετη άποψη. Το βίντεο με τον τίτλο "TuckFrump: Teaming Up to Tell Off Trump" είναι ένα δυνατό παράδειγμα αυτής της νοοτροπίας και μπορείτε να το βρείτε ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Το "καλό" της όλης υπόθεσης, ειδικά για τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι πως λόγω αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς των ανθρώπων που τον αντιπαθούν, όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να τον στηρίξουν. Δηλαδή, έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν υπέρ του Τραμπ, επειδή δεν θέλουν να αφήσουν όλους αυτούς τους παρανοϊκούς και επικίνδυνους ανθρώπους να νικήσουν. Ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ είναι επίσης θαυμαστές του Άλεξ Τζόουνς. Ο Άλεξ Τζόουνς είναι ο πιο γνωστός Αμερικανός συνομωσιολόγος και αντινεοταξίτης και έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός τους αυξήθηκε σημαντικά όταν ο Τραμπ αποφάσισε να δώσει μία μισάωρη συνέντευξη σε μία από τι εκπομπές του Τζόουνς. Να θυμίσουμε πως ο Άλεξ Τζόουνς έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης σε διάφορα κανάλια που ελέγχονται από το σύστημα και πως όταν δεν γίνεται θύμα κοροϊδίας από τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους τους, δέχεται απειλές μεταξύ σοβαρού και αστείου για την ζωή του.

Τελικά απ'ότι αποδεικνύεται, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι μαριονέτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν έχει κάποιους που τον υποστηρίζουν από τα παρασκήνια. Κάποιους που να μην συμμερίζονται τις ιδέες της Νέας Τάξης και που θέλουν να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια. Αυτό θα εξηγούσε το μίσος που δείχνουν τα ΜΜΕ και οι άνθρωποι προς το μέρος του. Είναι όμως δυνατόν να νικήσει κάποιος το κατεστημένο μέσα στην έδρα του; Όπως είναι γνωστό οι ΗΠΑ είναι η βάση της Νέας Τάξης και από τον Λευκό Οίκο προωθούνται οι εντολές της προς κάθε κατεύθυνση. Για να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, η Νέα Τάξη έχει επιλέξει την Χίλαρι Κλίντον να πάρει την θέση του Μπαράκ Ομπάμα στις επόμενες εκλογές.
Το σίγουρο είναι πως μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου ο δρόμος είναι μακρύς και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τραμπ, θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους, αφού όλα αυτά τα εκατομμύρια δολάρια που έχουν ξοδευτεί για την εκστρατεία του θα πάνε χαμένα αν δεν νικήσει. Τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την εκστρατεία αυτή και πίσω από τον ίδιο τον Τραμπ δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι που στηρίζουν και τον Πούτιν. Και αν τα άτομα αυτά είναι απρόβλεπτα, όπως το ίδιο απρόβλεπτοι έχουν αποδειχθεί να είναι ο Τραμπ και ο Πούτιν, τότε μάλλον έχουμε πολλά να δούμε. Απ'ότι φαίνεται, οι φετινές αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι ίσως οι σημαντικότερες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ και το αποτέλεσμά τους κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει τον κόσμο.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις