ΞΥΛΟ ΚΑΙ... ΚΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!!!

 
 
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας όταν Κινέζος επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος του Κινεζικού Εμπορικού και Πολιτισμικού Συνδέσμου στην Ελλάδα πήγε να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής του, σύμφωνα με ρεπορτάζ τους «Έθνους της Κυριακής».

Μία τυπική διαδικασία που συνήθως διαρκεί μερικά λέπτά μετέτρεψε σε ρινγκ το αστυνομικό τμήμα. Κατά τους αστυνομικούς ο Κινέζος επιχειρηματίας αντιστάθηκε όταν επιχείρησαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του και τους επιτέθηκε με… καράτε.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη και κατηγορείται για αντίσταση κατά της Αρχής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ο κινέζος επιχειρηματίας τους επιτέθηκε με τα χέρια για να τους εξαναγκάσει να παραλείψουν τον έλεγχο των στοιχειων του. Επίσης κατηγορείται ότι με πρόθεση κατέστρεψε τα… γυαλιά ηλίου που φορούσε ο ένας εκ των αστυνομικών που δέχθηκαν τις λαβές καράτε. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Κινεζικού Εμπορικού και Πολιτισμικού Συνδέσμου στην Ελλάδα υποστηρίζει ότι όχι μόνο βρέθηκε αναπάντεχα κατηγορούμενος αλλά και ότι οι αστυνομικοί τον «ξυλοφόρτωσαν».

Η υπόθεση κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες και σύντομα θα εκδικαστεί στο Εφετείο, το οποίο θα κρίνει εάν τελικά στο ΑΤ Ομονοίας έπεσε «ελληνικό ξύλο» ή «κινέζικο καράτε».
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις