Tελικά ήταν δικό της το ξενοδοχείο που πάτησε λάικ, για να στεγαστούν οι πρόσφυγες!


city plaza


 Κωμικοτραγικό γεγονός αποτελεί η περίπτωση της κατάληψης κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας από αλληλέγγυους με σκοπό να στεγαστούν μετανάστες.
Στην μπεδρεμένη αυτή υπόθεση οι εμπλεκόμενοι υποστηρίζουν αντικρουόμενα πράγματα. Η ιδιοκτήτρια του
ξενοδοχείου κα Αλίκη Παπαχελά, σύμφωνα με τα social media ήταν αλληλέγγυα κι έκανε λάικ στην ανάρτηση που καλούσε για κατάληψη χώρου, ώστε να μείνουν οι πρόσφυγες. Μετά όμως διαπίστωσε πως η κατάληψη έγινε στο δικό της ακίνητο και αναφώνησε «Ντροπή στους αλληλέγγυους»!
Μάλιστα γνωστός της ποστάρισε την εξής απάντηση:
kalogerop
Πολύ φυσικό να διαμαρτύρεσαι που χωρίς την άδειά σου καταπατούν την περιουσία σου και μάλλον το κάνουν άτομα που είναι αλληλέγγυα, μόλις χτυπήσει το κακό την πόρτα τους.
Η ίδια τονίζει σήμερα μετανιωμένη: «Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου...».
Φίλη της ιδιοκτήτριας υποστηρίζει ότι είχε κάνει λάικ στην είδηση της κατάληψης, ίσως πριν καταλάβει ότι επρόκειτο για τη δική της περιουσία:
Screenshot alik
Σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας:
"Αναγκάζομαι να κάνω δημοσίευση που δεν θα 'θελα, επειδή μαθαίνω ότι έχει γίνει και σελίδα καλέσματος αλληλέγγυων στο facebook για να στηρίξουν την κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην Αχαρνών. To ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας μου, δεν είναι εγκαταλελειμένο, προσπαθώ εδώ και χρόνια να το πουλήσω. Τα τελευταία χρόνια των μνημονίων με τους ανήκουστους φόρους δε, έχουν φθάσει τα χρέη πάνω απ' τον ουρανό. Το να καταλαμβάνεις ιδιωτικό χώρο, να αρνείσαι να τον εγκαταλείψεις όταν στο ζητάει ο ιδιοκτήτης, να τον ξεφτιλίζεις λεκτικά και να του λες ότι τα δικαιώματά του είναι τίποτα μπροστά στων προσφύγων δεν είναι ούτε αλληλεγγύη ούτε δικαιοσύνη ούτε χτύπημα του καπιταλισμού. Αν σκοτώνοντας εμένα νομίζετε ότι θα έρθει παγκόσμια ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρωπιά, είστε μακριά νυχτωμένοι. Ντροπή μόνο και μετάνιωμα για πολλά που πίστεψα στην ζωή μου..."
Τελικά δεν έχουμε άδικο όταν τονίζουμε ότι πρέπει επιτέλους ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του και να δει τι γίνεται γύρω του. Να μην πιστεύει σε όσα του σερβίρουν η προπαγάνδα των ΜΜΕ και διαφόρων ομάδων ή συλλόγων ή οργανώσεων που με παραπλανητικές υποσχέσεις και πληροφορίες προωθούν τα νεοταξικά σχέδια που θέλουν την υποδούλωση των λαών.
Ας ξυπνήσουμε πριν είναι αργά. Μας παίρνουν τα πάντα και σε λίγο θα μένουν και μέσα στο σπίτι μας ξένοι, χωρίς να μας ρωτήσουν.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις