Αποκάλυψη "βόμβα": Ο περιβόητος Τζιχάντι Τζον είχε περάσει από τη Θεσσαλονίκη!

12272prisonplanetgr
 
 
Ο φόβος κι ο τρόμος της ISIS Τζιχάντι Τζον είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με αποκάλυψη του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Russian Today σήμερα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο δεινός εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους που σκοτώθηκε το 2015, είχε περάσει από τη Καστοριά και τη Θεσσαλονίκη στο δρόμο του για τη Συρία όπου και θα εντάσσονταν στις τάξεις του ISIS. Το ρωσικό δίκτυο επικαλείται κείμενο 8.000 λέξεων ενός ανώνυμου Τζιχαντιστή που ισχυρίζεται πως το 2012 είχε ταξιδέψει μαζί με τον Τζιχάντι Τζον, με τελικό προορισμό την πόλη Ράκα της Συρίας. 
Από την Αλβανία πλήρωσαν 1.000 σε λαθρέμπορους και μέσω της Καστοριάς μεταφέρθηκαν με ταξί (υποδυόμενοι τους μετανάστες) στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο  η κράτησή τους από την ελληνική αστυνομία διήρκησε μόλις 4 μέρες και από κει έφυγαν με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.  
Αφότου έφτασαν στην μουσουλμανική χώρα, οι δύο τρομοκράτες δεν ήταν δύσκολο να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, την "πρωτεύουσα" του Ισλαμικού Κράτους πόλη της Ράκα, όπου και επιδόθηκαν έκτοτε σε πολλές αιματοχυσίες χριστιανών της Συρίας






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις