ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Ρουμανία ανακοίνωσε την έλευση νατοϊκών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα - Ρωσικά υποβρύχια φεύγουν για τις αμερικανικές ακτές

rtx15k4w


Η Ρουμανία, εισακούγοντας τις «επιταγές» ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, ανάβει «φωτιά» στην Μαύρη Θάλασσα, ανακοινώνοντας επίσημα την δημιουργία νατοϊκού στόλου από χώρες που έχουν το δικαίωμα ναυσιπλοΐας στην θάλασσα αυτή σύμφωνα με
την συνθήκη του Μοντρέ.
Συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ της Ρουμανίας, Mihnea MOTOC, δήλωσε πως μέρος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας θα συμπληρώνει μεγάλη δύναμη Πεζοναυτών επιπέδου Ταξιαρχίας, ενώ η δύναμη αυτή θα διαθέτει και αεροπορική υποστήριξη, έχοντας ως δήθεν ως στόχο την αποτροπή επεισοδίων και περιστατικών από την ρωσική πλευρά, ενώ στην πραγματικότητα θέλει να «στριμώξει» τον ρωσικό Στόλο σε περίπτωση παγκόσμια σύρραξης.
Πολεμικά πλοία από την Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Τουρκία , αλλά και πλοία από ΗΠΑ, Γερμανία και Ιταλία θα ενταχθούν στην νατοϊκό «Στόλο της Μαύρης Θάλασσας», παρότι δεν ανήκουν στις χώρες που βρέχονται οι ακτές τους από αυτήν. Σύμφωνα δε, με το ειδικό καθεστώς του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα θα συμμετάσχουν και πολεμικά πλοία της Ουκρανίας και της Γεωργίας.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Συνθήκη του Μοντρέ, πολεμικό πλοίο χώρας, η οποία δεν ανήκει στην γεωγραφική περιοχή της Μαύρης Θάλασσας δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτήν για περισσότερο από 21 ημέρες, οπότε τα πλοία των Δυτικών θα πηγαίνουν και θα έρχονται.
Έτσι μετά το Αιγαίο, ΗΠΑ και σύμμαχοι πλησιάζουν πλέον τις ρωσικές ακτές στο αγκυροβόλιο του ρωσικού στόλου στην Κριμαία.
Πολλοί λένε ότι τα ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια «yasen» στην Κούβα θα πλησιάζουν ως απάντηση τις αμερικανικές ακτές.
Εν τω μεταξύ η Κριμαία έχει θωρακιστεί από τους Ρώσους με υπερόπλα όπως οι πύραυλοι BASTION βεληνεκούς 600 χλμ.
Πράγματι όλα είναι έτοιμα για παγκόσμια σύρραξη. Αρκεί να πατηθεί, μόλις ένα κουμπί.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις