Μουσουλμανικά γκέτο σε ολόκληρη την χώρα - Αποφασισμένη η κυβέρνηση

gketomousoll


Σου δίνουν το πρόβλημα, σου δίνουν και την «λύση»!
Αντί η κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα με την Τουρκία και να συζητήσει με τις ευρωπαϊκές Αρχές, προκειμένου να φύγει προς την Ευρώπη ο
αριθμός «προσφύγων και μεταναστών» που αναλογεί στις υπόλοιπες χώρες, μοιράζει τους οπαδούς σε όλη την χώρα.
Αυτό δείχνει να είναι και το σχέδιο της Νέας Τάξης σε σχέση με την Ελλάδα. Να δημιουργηθούν ισλαμικές πόλεις-γκέτο απ' άκρη σ' άκρη της χώρας και έπειτα πράκτορες και τζιχαντιστές να οργανώσουν τους νέους εκεί κατά των Ελλήνων.
Έτσι, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ανακοίνωσε την δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας «προσφύγων - μεταναστών» στην Πελοπόννησο, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.
Όπως υπογράμμισε, οι χώροι θα καθοριστούν σε συνεργασία με την περιφέρεια ενώ «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει την δημιουργία αυτών των κέντρων φιλοξενίας -με βάση τις υποδείξεις και τα σχέδια της ίδιας της περιφέρειας- ως προς την σίτιση, τις συνθήκες υγιεινής και την υγειονομική φροντίδα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας».
Ο Δημήτρης Βίτσας ανέφερε πως πρέπει «να υπάρχει ένας γενικός καταμερισμός, με βάση την φέρουσα ικανότητα κάθε περιοχής αλλά και την ιστορία της και την οικονομική της δυνατότητα, ώστε να μην δημιουργηθεί υπέρμετρο βάρος σε μια περιοχή, όπως στην Ειδομένη». «Θα φιλοξενήσουμε παντού πρόσφυγες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πρώτα μας δόθηκε το πρόβλημα: Υπερσυγκέντρωση «μεταναστών» στον Βορρά -όπου τα σύνορα έκλεισαν- σε άθλιες συνθήκες με την δικαιολογημένη αντίδραση των εκεί κατοίκων να μεγαλώνει και μετά μας πλάσαραν την «λύση»: Κατανομή των βαρών σε όλη την χώρα. Να γεμίσει δηλαδή ολόκληρη η επικράτεια με μουσουλμάνους.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις