CIA και FBI υπαγορεύουν στην ΕΛ.ΑΣ. μέτρα απόλυτης αστυνόμευσης των Ελλήνων

ciafb


Επαφές με Έλληνες αξιωματούχους για θέματα ασφάλειας είχε η Task Force των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβρη, οι οποίες καθοδηγήθηκαν από
την Νέα Τάξη, προκειμένου να επιβληθούν στα τρομοκρατημένα πλήθη μέτρα απόλυτης αστυνόμευσης.
Οι παγκοσμιοποιητές ευελπιστούν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος στις χώρες επιρροής τους, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Ελλάδα.
Έτσι, όταν ακούμε για FBI, CIA και προθυμία των Η.Π.Α. να βοηθήσουν την Ελλάδα στο «να πατάξει την τρομοκρατία», το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο πονηρό.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή», αντιπροσωπεία δέκα περίπου ατόμων επισκέφτηκε την Αθήνα στις 25 και 26 Φεβρουαρίου και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, καθώς και την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας.
Οι αμερικανοί αξιωματούχοι έθεσαν θέμα στενότερης συνεργασίας σε θέματα ανταλλαγής πληροφοριών, ενώ ζήτησαν επικαιροποίηση του διακανονισμού Ελλάδας-ΗΠΑ, ο οποίος προβλέπει τη συνεργασία σε θέματα καταπολέμησης τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος.
Σημειώνεται ότι πριν από την Αθήνα, η ίδια ομάδα εκπροσώπων του FBI, της CIA και του Department of Homeland Security είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Βρυξέλλες, όπου είχε σειρά επαφών με τους Βέλγους ομολόγους τους για το ίδιο θέμα.
Όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα θα δοθεί έμφαση «στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών με στόχο την παροχή εξελιγμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τόσο στα Σώματα Ασφαλείας όσο και στους πολίτες».
Εν ολίγοις, θα εφαρμοστεί η ηλεκτρονική αναγνώριση- ταυτοποίηση πολιτών. Το απόλυτο φακέλωμα.
Ήδη, κατόπιν πιέσεων ΗΠΑ, έρχονται από το 2017 οι νέες βιομετρικές ταυτότητες με το μικροτσίπ, το οποίο μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητα των Ελλήνων.
Με αφορμή την «τρομοκρατία», η Ελλάδα αποκτάει σιγά-σιγά μεθόδους Μεγάλου Αδελφού, στο δρόμο για την παγκόσμια δικτατορία που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει η Νέα Τάξη






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις