Άδεια η Βαρβάκειος, αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων στα μαγαζιά της Ερμού

Άδεια η Βαρβάκειος, αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων στα μαγαζιά της Ερμού


Σε κατάσταση δραματική και σκηνικό με...άδεια ταμεία παραπέμπει και σήμερα η Βαρβάκειος Αγορά αλλά και η εμπορική κίνηση των καταστημάτων της Ερμού.
Κόσμος κατεβαίνει μπας και...αλλά η σακούλα της νοικοκυράς όχι απλά δε γεμίζει αλλά
ούτε τα απαραίτητα για το φετινό γιορτινό τραπέζι δε μπορεί να διασφαλίσει.

Τι και αν οι τιμές στη Βαρβάκειο είναι οι χαμηλότερες των τελευταίων χρόνων, ο κόσμος πηγαίνει,κοιτάζει, συγκρίνει αλλά...δεν αγοράζει.

Το αρνί το κατσίκι και το κοκορέτσι που στόλιζαν το πασχαλιάτικο τραπέζι για τη μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών αποτελεί πλέον μία εικονική πραγματικότητα.

Όσο για την κίνηση στα εμπορικά μαγαζιά της Ερμού οι εισπράξεις φέτος όπως λένε οι καταστηματάρχες άγγιξαν το...ναδίρ.

«Ο κόσμος κατεβαίνει μεν αλλά απλά κοιτάνε. Και προσφορές έχουμε και δελεαστικές τιμές αλλά δεν κινείται φύλλο»,

Το σκηνικό χάους στην καρδιά της πρωτεύουσας δυστυχώς ζοφερό με φόντο τις ελπίδες για...οικονομική Ανάσταση της κυβέρνησης που όπως φαίνεται δε θα έρθει ποτέ στην αγορά της πόλης που ασθμαίνει κυριολεκτικά σύμφωνα με όσα λένε επιχειρηματίες στο protothema.gr.







Τα...σιγουράκια πελάτες πλέον μόνο οι συνταξιούχοι που με φειδώ κάνουν αγορές για τα απολύτως απαραίτητα και έτερον ουδέν.

«Δε βλέπω να πηγαίνουμε καθόλου καλά όσο πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν έχει καθόλου κίνηση, νεκρή κατάσταση, τι περιμένετε; Aφού ο κόσμος ασφυκτιά καλά που συντηρούν το σύστημα οι συνταξιούχοι αλλιώς πάει το κλείναμε το μαγαζί».

Είναι τα λόγια του Προέδρου των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς που κάνει λόγο για ζοφερό οικονομικό τοπίο που αποθαρρύνει τον κόσμο από τις αγορές γιατί σκέφτεται ακόμη και πέντε ευρώ να δώσει για να κάνει τις απαραίτητες προμήθειες για το φετινό πασχαλινό τραπέζι.

Το μεν στομάχι και η διάθεση... πρόθυμα αλλά η τσέπη άδεια λένε χαρακτηριστικά οι καταστηματάρχες της Ερμού.












ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις