Πέφτει η κυβέρνηση;

tsipras29844


Στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεσπάσει καταιγίδα με το διπλό μνημόνιο. Μετά τις φήμες για παραίτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αναζωπυρώνεται η συζήτηση για αδυναμία της κυβέρνησης να διατηρήσει τη συνοχή της. Οι βουλευτές
του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ, αναφέρουν ότι δεν τολμούν ούτε διακοπές να κάνουν, τώρα το Πάσχα, από φόβο μήπως η κυβέρνηση συμφωνήσει μερικά «έκτακτα» στο επερχόμενο Eurogroup της Μ. Τετάρτης.
Φωνές από το ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν λόγο για ξέσπασμα κοινωνικών αντιδράσεων το οποίο η κυβέρνηση πιθανότατα να μην μπορεί να ελέγξει. Οι άνθρωποι είναι εξαθλιωμένοι και πρόκειται να εξαθλιωθούν περισσότερο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν γνωρίζουν αν θα στηρίξουν την κυβέρνηση στα μέτρα αυτά, ενώ η ήδη εύθραυστη δεδηλωμένη, μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή.
Την ίδια ώρα η ΝΔ, ετοιμάζει προεκλογικούς λόγους, με τον Κυριάκο Μιτσοτάκη να μιλά σε έντονο τόνο στο Συνέδριο του κόμματός του, αφήνοντας πολλούς εντός και εκτός κυβέρνησης να πιστεύουν ότι η ανακοίνωση για προεκλογική εκστρατεία δε θα αργήσει.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις